Μικρή εμπλοκή με τον Αντέι

Μικρή εμπλοκή με τον Αντέι

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωνε χθες πως ο Λούκα Αντέι της Σασουόλο αποτελεί (αυτήν τη στιγμή) τον Νο 1 –και πλέον εφικτό- στόχο για τον «αντι-Σάντσεθ» και πως η συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ για τον 18μηνο δανεισμό του είχε φτάσει το βράδυ της Δευτέρας σε τελικό στάδιο.

Ωστόσο η ιταλική ομάδα επέλεξε χθες να προτείνει έναν διπλό έξτρα όρο, που «φρέναρε» επί του παρόντος την υπόθεση! Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Σασουόλο Κάρλο Ρόσι ζήτησε απ’ τους «πράσινους» να προστεθεί όρος επιστροφής του 24χρονου στόπερ όποτε ο ίδιος το… θελήσει.

[ads2]

Είτε δηλαδή με «σπάσιμο» του 18μηνου δανεισμού (σε οποιαδήποτε φάση του), με αποζημίωση ένα μικρό ποσό, είτε με επαναγορά του παίκτη (με το ίδιο ποσό), εάν κι εφόσον ο Παναθηναϊκός ενεργοποιήσει στο 18μηνο την οψιόν αγοράς του! Πρόταση την οποία βεβαίως δεν αποδέχθηκαν στον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας από χθες (με όπλο την πίεση και της πλευράς του Αντέι) νέα διαπραγμάτευση πάνω σ’ αυτό που ζητάει η Σασουόλο.

Επί του παρόντος δεν φαίνεται έντονη… ανησυχία πως η μεταγραφή θα «τσακίσει». Αντιθέτως, υπάρχει αισιοδοξία πως σήμερα ή αύριο θα βρεθεί τελικά η λύση και θα μπει η υπόθεση στο τελικό στάδιο, απ’ τη στιγμή μάλιστα που η άλλη πολύ καλή περίπτωση, του Ματέο Μπιανκέτι της Βερόνα (που αποκάλυψε χθες το «Goal»), συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες πλέον…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News