Λοτζέσκι: «Βρίσκουμε τους τρόπους να κερδίζουμε στο τέλος!»

Λοτζέσκι: «Βρίσκουμε τους τρόπους να κερδίζουμε στο τέλος!»

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στο 10.gr για το χθεσινό του παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μάλαγα, αλλά και για την συνολικότερη εικόνα των πρασίνων στο φετινό «πρωτάθλημα» της Euroleague.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο to10.gr ο Ματ Λοτζέσκι:

Περιμένατε ένα τόσο αγχωτικό και δύσκολο παιχνίδι; «Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, έχουμε κερδίσει 5 παιχνίδια στη σειρά και πιστεύαμε ότι η νίκη θα ερχόταν πιο εύκολα. Δεν ξέρω ποιο ήταν ακριβώς το σκεπτικό μας μπαίνοντας στο παιχνίδι. Κόντρα σε κάθε ομάδα της Euroleague πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και έτοιμος για να την αντιμετωπίσεις. Σίγουρα η Μάλαγα έπαιξε πολύ καλά, ήταν μαχητική ,αλλά έχουμε βρει τον τρόπο στα τελευταία παιχνίδια να κερδίζουμε στο τέλος των αγώνων, να βάζουμε μεγάλα σουτ ή να παίζουμε μεγάλες άμυνες».

Θεωρείς πως η ομάδα πλέον χτίζει έναν χαρακτήρα refuse to lose, ένα μέταλλο νικητή; «Νομίζω γενικότερα, δεδομένης και της εμπειρίας μου στην Ελλάδα, είτε παίζεις στον Παναθηναϊκό είτε στον Ολυμπιακό, έχεις μεγάλες προσδοκίες σαν ομάδα, είστε όλοι μαχητές. Ειδικά όταν παίζουμε μεταξύ μας είναι σαν πόλεμος. Αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας. Οπότε στα κλειστά παιχνίδια είμαστε η ομάδα που παλεύει περισσότερο, ειδικά όταν αγωνιζόμαστε μπροστά στους φιλάθλους μας, μας δίνουν ενέργεια, βάζουν πίεση και στους διαιτητές και αυτό μας βοηθάει να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News