Λορέν Γιανς: Προτάθηκε και το... συζητάει η Σταντάρ Λιέγης

Λορέν Γιανς: Προτάθηκε και το... συζητάει η Σταντάρ Λιέγης

Ο Λορέν Γιανς δεν θα μακροημερεύσει στην Σταντάρ Λιέγης από ότι όλα δείχνουν και ο δεξιός μπακ από το Λουξεβούργο προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τους Βέλγους τον Οκτώβριο του 2020 έναντι του ποσού των 700.000 ευρώ (ελεύθερη μεταγραφή), όμως, δεν έπεισε στους επτά μήνες διαμονής του στη Λιέγη.

Έχει σημειώσει 10 συμμετοχές στο βελγικό πρωτάθλημα χωρίς γκολ ή ασίστ και άλλες 5 στο Europa League, που μοίρασε 2 ασίστ (απέναντι σε Μπενφίκα και Λεχ Πόζναν).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Γιανς προτάθηκε στον Πιέρ Ντρεοσί, όμως, δεν φαίνεται να συγκίνησε ιδιαίτερα τον Γάλλο γενικό διευθυντή ο πρώην παίκτης της Μετς. Επίσης, υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News