ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/10)

O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ με μοναδικό σκοπό να επιστρέψει στις νίκες με εμφατικό τρόπο

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Live Streaming:

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming: |

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα (21:00) για την 9η αγωνιστική της Super League.

Η παραμονή του «δικεφάλου» του Βορρά στην κορυφή της βαθμολογίας περνά από την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία (1-1) στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση. Πλέον με συγκάτοικο τον Άρη στους 17 βαθμούς και επιστρέφοντας στην Τούμπα θέλουν το «τρίποντο» για να παραμείνουν εκεί.

Για τον ΠΑΟΚ ζητούμενο είναι η διαχείριση, αγωνιστική και ψυχολογική. Μετά την δραματική ισοπαλία με την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα, όπου ως το 83’ το ματς φαινόταν χαμένο. Με το σκορ στο 0-2, αλλά η επιμονή και η πίεση στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα έφερε αποτέλεσμα. Με το γκολ του Μπάμπα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να γράφει το τελικό 2-2 για τον πρώτο βαθμό έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Το αλλάζει για να μείνει πρώτος.

Φυσικά δεν κατακτήθηκε το ζητούμενο που ήταν η πρώτη νίκη στη League Phase του Europa League. Ωστόσο η ανατροπή από το 0-2 δείχνει τη νοοτροπία που περιμένει ο Ρουμάνος τεχνικός από τους παίκτες του.

Στην επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα οι «ασπρόμαυροι» στοχεύουν αποκλειστικά στο «τρίποντο». Για να σπάσουν μεταξύ άλλων το αρνητικό σερί στο «σπίτι» τους όπου μετρούν καρέ αγώνων χωρίς νίκη. Σε Ελλάδα και Ευρώπη, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ πάει στην Τούμπα για να κάνει το δικό του βαθμολογικό άλμα και να πανηγυρίσει τους πρώτους βαθμούς υπό τις οδηγίες του Μίλαν Ράσταβατς.

Οι Κρητικοί την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο (0-1) και έμειναν στους 11 βαθμούς. Αποτέλεσμα το οποίο όμως δεν ακυρώνει τη γενικότερα καλή βαθμολογική συγκομιδή.

Στα 16 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες ο ΟΦΗ έχει μόλις μία νίκη, το περσινό 1-0 στο Ηράκλειο και 3 ισοπαλίες, μία εκ των οποίων είναι το 0-0 στην Τούμπα το 2023.

Τισουντάλι: «Παίζουμε στον ΠΑΟΚ και πρέπει να θέτουμε υψηλούς στόχους»

Τα συναισθήματα του μετά τον ισόπαλο (2-2) αγώνα επί της Βικτόρια Πλζεν, εξέφρασε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV, ο Ταρίκ Τισουντάλι. Ο οποίος έδωσε το σύνθημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα του μετά το δεύτερο του γκολ στην Τούμπα: «Ναι ήταν ένα σημαντικό γκολ. Αλλά αν σκοράρεις και κερδίσεις, είσαι πιο χαρούμενος. Επιστρέψαμε όμως, από το 0-2, οπότε είμαστε κάπως ευχαριστημένοι μ΄αυτό. Αλλά σίγουρα θα ήταν καλύτερο αν είχαμε κερδίσει, γι΄αυτό τον λόγο τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα».

Για το αν αυτή η επιστροφή της ομάδας, της δώσει ώθηση ενόψει της ευρωπαϊκής συνέχειας: «Εννοείται, παίζουμε στον ΠΑΟΚ, έχουμε φιλοδοξίες, για να παίζεις εδώ πρέπει να θέτεις υψηλούς στόχους και πρέπει να παλέψουμε όλοι για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Ο Λουτσέσκου στο στόχαστρο της Σαουδικής Αραβίας για αντί – Μαντσίνι!

Σε αναζήτηση ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι επιτελείς της Σαουδικής Αραβίας, καθώς ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο από την Πέμπτη (24/10), με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να προχωρά στο «διαζύγιο» με τον Ιταλό εξαιτίας των άσχημων τελευταίων αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Al Jazeera αλλά και δημοσιογράφοι της χώρας, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει καταλήξει σε δύο προπονητές για να αντικαταστήσουν τον Μαντσίνι και συγκεκριμένα στον Ρουμάνο, Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και στον Γάλλο, Ερβέ Ρενάρ.

Ο δεύτερος διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός στην Σαουδική Αραβία για 4 χρόνια ενώ ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε ένα άκρως πετυχημένο πέρασμα από την Αλ Χιλάλ Ριγιάντ, με το όνομά του να μνημονεύεται συχνά και να συνδέεται κατά καιρούς με διάφορες από εκεί…

Φυσικά όμως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, έχοντας πέρσι υπογράψει για άλλα τρία χρόνια!

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming: |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

https://streamhunters.top/

Exit mobile version