Aστερας Τριπολης - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/10)

O Oλυμπιακός πρέπει να βγάλει το Ευρωπαικό του πρόσωπο και στην Ελλάδα

Aστερας Τριπολης - Ολυμπιακος Live Streaming:

Aστερας Τριπολης – Ολυμπιακος Live Streaming: |

Λίγες ώρες μετά το μεγάλο διπλό στη Σουηδία, ο Ολυμπιακός καλείται να πετύχει το ίδιο και στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (17:00).

Επικίνδυνη αποστολή για τον Ολυμπιακό. Που αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική της Super League (17:00).

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αντέδρασε μετά την κακή εμφάνιση και το εντός έδρας 2-2 με τον Λεβαδειακό. Με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στη Σουηδία. Ο Ολυμπιακός παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο. Κέρδισε 1-0 τη Μάλμε και πλέον μετρά έξι βαθμούς στο Europa League. Αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί το εμφατικό 3-0 επί της Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Ήμουν πεπεισμένος πως θα ήμασταν καλοί και πως θα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αποδώσαμε όπως θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο άνετα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μεντιλίμπαρ. Που περιμένει ίδια στάνταρ απόδοσης από τους παίκτες του και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός (15β.) δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια έχοντας ήδη διαφορά δύο βαθμών από την κορυφή και συγκεκριμένα από τους Άρη και ΠΑΟΚ.

Με απουσίες αλλά…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες δεν υπολογίζουν στον Φρανσίσκο Ορτέγκα, που θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Ενώ εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Λορέντσο Πιρόλα. Έτσι, στα αριστερά της άμυνας θα παίξει ο Αποστολόπουλος ή ένας από τους Κοστίνια και Ροντινέι. Που θα χρειαστεί να καλύψουν τη θέση με ανάποδο πόδι. Από εκεί και πέρα, «δυνατή» υποψηφιότητα για την ενδεκάδα έχουν οι Τζολάκης, Ρέτσος, Κάρμο, Έσε, Μουζακίτης, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Μασούρας και Ελ Καμπί.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας θα κυνηγήσει την υπέρβαση και την πρώτη εντός έδρας νίκη του επί του Ολυμπιακού μετά το μακρινό 2014. Η ομάδα της Τρίπολης είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας, όμως θέλει να ξεφύγει από τους 10 βαθμούς, που για την ώρα την κρατούν στην 8η θέση.

Η πιθανή ενδεκάδα του Αστέρα αποτελείται από τους Τσιντώτα, Χουχούμη, Αλάγκμπε, Τριανταφυλλόπουλο, Άλχο, Ντέλι, Γιαμπλόνσκι, Καλτσά, Μπαρτόλο, Σεσκ και Μακέντα.

Μεντιλίμπαρ: «Το παιχνίδι με τη Μάλμε πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει – Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Μάλμε δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μιλώντας στο κανάλι του συλλόγου.
Ο Ολυμπιακός πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της Μάλμε στο «Μάλμε Νιου Στάντιον» για την 3η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League, φτάνοντας στους έξι βαθμούς στη διοργάνωση.

Μιλώντας στο Olympiakos TV, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε σε αυτό το παιχνίδι, ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:

«Ήταν ένα ματς, όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει, έτσι θέλαμε να πάει και έτσι βγήκε. Θέλαμε να ξεκινήσουμε από την αρχή δυνατά, να πιέσουμε τον αντίπαλο. Το παιχνίδι του αντιπάλου μας βοηθάει να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Να ανεβαίνουμε ψηλά, να κλέβουμε την μπάλα, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να πιέζουμε, να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Βάλαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε και ένα δεύτερο. Όμως γενικότερα ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και βγήκε αυτό που ακριβώς θέλαμε.

Αυτό που μας άρεσε πάρα πολύ είναι ότι ήμασταν πολύ τολμηροί. Καταφέραμε να πιέσουμε ψηλά, γνωρίζοντας ότι παίρνουμε μεγάλο ρίσκο. Όμως ήμασταν τολμηροί και κάναμε αυτό που ξέρουμε καλά, καταφέρνοντας να βάλουμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Αυτό που ίσως δεν μου άρεσε είναι ότι δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ, για να μην υποφέρουμε τόσο στο τελευταίο λεπτό, χάσαμε την ευκαιρία με το πέναλτι και θα θέλαμε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς, γιατί στο τέλος μας πίεσε παρά πολύ ο αντίπαλος.

Θέλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί όσο και πέρυσι. Συνεχίζουμε να είμαστε στις θέσεις της πρόκρισης. Θέλουμε οπωσδήποτε να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση, θέλουμε όμως να τα πάμε πολύ καλά και στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είμαστε μέσα και στους δύο στόχους και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε ως το τέλος».

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη

Οι φίλοι του Ολυμπιακού «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια που πήρε ο Ολυμπιακός για το ματς με τον Αστέρα Aktor την Κυριακή (27/10, 17:00), στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν στο ένα πέταλο του γηπέδου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν και σε άλλες θύρες, ιδιαίτερα οπαδοί από την Τρίπολη.

Aστερας Τριπολης – Ολυμπιακος Live Streaming:|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr