AEK – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (20/10)

H AΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με στόχο να τον ρίξει απο την κορυφή

AEK - ΠΑΟΚ Live Streaming

AEK – ΠΑΟΚ Live Streaming: |

Επιστροφή με μεγάλο ντέρμπι στη Super League: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:30) στη μάχη κορυφής της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η Super League επιστρέφει σε δράση μετά τη διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων και η 8η αγωνιστική συνοδεύεται με ένα σπουδαίο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ, που συγκατοικεί στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Άρη (14β.), υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (16β.), σε μία αναμέτρηση που ίσως παίξει ρόλο στη μάχη της κορυφής, έστω και αν ακόμα διανύουμε το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Χωρίς απουσίες

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μείνουν στην 1η θέση, όμως η κακή εμφάνιση και η ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (1-0) έφερε πισωγύρισμα μετά από ένα εξαιρετικό διάστημα σε όλα τα επίπεδα. Η ΑΕΚ αντιμετώπισε προβλήματα σε όλα τα επίπεδα και είναι δεδομένο πως θα ψάξει αντίδραση και ακόμα μία νίκη σε ντέρμπι μετά το πρόσφατο 2-0 επί του Παναθηναϊκού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει κανονικά στους Λιβάι Γκαρσία και Έρικ Λαμέλα, ενώ όλα δείχνουν πως θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή και ο Άντονι Μαρσιάλ. Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ αποτελείται από τους Στρακόσια, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Λαμέλα και Γκαρσία, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Πιερό, Τσούμπερ, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ και Κοϊτά.

Στην άλλη μεριά, ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση στο 2-0 επί του Λεβαδειακού και έβαλε τέλος σε ένα σερί με τρεις ήττες εντός και εκτός συνόρων. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα θέλει να παραμείνει εκεί, ώστε να «χτίσει» μομέντουμ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού, οι Ραχμάν Μπάμπα, Ντομινίκ Κοτάρσκι, Γιόνι Ότο, Μπράντον Τόμας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς υπολογίζονται κανονικά και εκτός απροόπτου θα βρεθούν στην ενδεκάδα μαζί με τους Κόλεϊ, Κεντζιόρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Τάισον και Μουργκ. Αμφίβολος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες λόγω ίωσης.

Νικολαΐδης: «Δεν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο αγοράς ελληνικής ομάδας σε περίπτωση που ήταν δισεκατομμυριούχος παρουσιάστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο «Ντεμίνιο» κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν θα αγόραζε μια ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα σε περίπτωση που ήταν δισεκατομμυριούχος. Ο πάλαι ποτέ επιθετικός της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας απάντησε αρνητικά τονίζοντας πως το επίπεδο του ποδοσφαίρου στη χώρα μας δεν τον κάνει να θέλει να εμπλακεί με αυτόν τον τρόπο. Δεν έκλεισε όμως τελείως την πόρτα για την Ένωση.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Ντέμης:

«Γίνομαι δισεκατομμυριούχος, αν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα, στην Ελλάδα φαντάζομαι, ή εάν θα έκανα κάτι άλλο; Όχι δεν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν θα έκανα κάτι άλλο, θα συνέχιζα να κάνω αυτό που κάνω. Θα είχα λιγότερο άγχος, περισσότερο χρόνο. Διότι όταν δεν έχεις άγχος απλοποιείς τη ζωή σου. Δεν θα άλλαζα πολλά πράγματα. Θα βοηθούσα παραπάνω κόσμο.

Τώρα η ερώτηση είναι γιατί δεν θα έπαιρνα ποδοσφαιρική ομάδα φαντάζομαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά είναι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι στο επίπεδο που με κάνει να θέλω να εμπλακώ και ως ιδιοκτήτης ας πούμε. Είμαι καλά όπως είμαι τώρα οπότε ας μην το συζητήσουμε παραπάνω. Τώρα βέβαια αν είχε προβλήματα η ΑΕΚ μπορεί να δώριζα ένα ποσό. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να αγοράσω την ομάδα».

Πολυτιμότερος για τον ΠΑΟΚ ο Κοτάρσκι.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο κομβικός είναι για τον Δικέφαλο. Με εντυπωσιακές εμφανίσεις, κέρδισε τις προτιμήσεις του κόσμου και κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου για τον Σεπτέμβριο.

«Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι εκπληκτικός και θέλω να το τονίσω. Πολλές φορές αποφεύγω να μιλάω για παίκτες μου αλλά ο Κοτάρσκι εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Δεν είναι πάντα πολλές οι φάσεις που χρειάζεται σε ένα ματς αλλά όταν τον χρειαζόμαστε είναι εκεί και είναι εκπληκτικός…», μετά από αυτήν την τοποθέτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και από την στιγμή που το όνομα του Κοτάρσκι μπήκε στην ψηφοφορία, δεν υπήρχε αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

O Mr Fantastic έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν. Τον προηγούμενο μήνα ήταν απολαυστικός. Έπαιξε σε πέντε παιχνίδια και στα τρία από αυτά ψηφίστηκε από το κοινό του Δικεφάλου ως Fans’ Man of the Match.

O Ντόμινικ Κοτάρσκι τον Σεπτέμβρη έκανε μεγάλες επεμβάσεις, σε καθοριστικές στιγμές των αγώνων, προσέφερε σιγουριά στην υπόλοιπη ομάδα και μερικά highlights που θα βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα, όπως η επέμβαση στην κεφαλιά του Οσίμεν στο Ali Sami Yen.

AEK – ΠΑΟΚ Live Streaming: |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

https://streamhunters.top/

Exit mobile version