Εφες – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/10)

O Ολυμπιακός καλείται να αποδείξει πως μπορεί να ξεφύγει απο δύσκολες έδρες

Εφες - Ολυμπιακος Live Streaming:

ΣΕφες – Ολυμπιακος Live Streaming: |

Σπουδαίο ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει την Εφές (20:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague.

Η πρώτη φετινή «διαβολοβδομάδα» ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Κέρδισε εύκολα με 89-68, ανεβαίνοντας έτσι στο 2-1 στην Euroleague. Ο Σάσα Βεζένκοφ κυριάρχησε με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 31 PIR σε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής. Ακολούθησε σε απόδοση ο εκρηκτικός Σακίλ ΜακΚίσικ με 22 πόντους και 3/3 τρίποντα. Ουσιαστικός και ο Κώστας Παπανικολάου με 13 πόντους και πολύπλευρη συνεισφορά σε όλους τους τομείς.

Βελτιώνεται αλλα πρέπει να κερδίζει και δύσκολους αγώνες

Θεωρώ την εμφάνισή μας πολύ σοβαρή, γι’ αυτή τη φάση της σεζόν. Προηγούμασταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έπρεπε να διαχειριστούμε τις στιγμές όταν το σκορ ήταν στους 15 για να κλειδώσουμε το αποτέλεσμα νωρίς. Είχαμε κάποια έλλειψη επικοινωνίας και συγκέντρωσης στο τρίτο δεκάλεπτο. Σημαίνει πολλά για εμάς η συνέπειά μας επιθετικά και αμυντικά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τα συναισθήματά μας να παίζουν για εμάς, πρέπει να μένουμε στις αρχές μας, ανέφερε σχετικά με το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Που θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει το status των Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Στην αντίπερα όχθη, η Εφές ψάχνει αντίδραση μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην Euroleague. Οι Τούρκοι ξεκίνησαν τη σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση με νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια (76-67). Στη συνέχεια ηττήθηκαν από τη Φενέρμπαχτσε (83-78) και πριν λίγες ώρες από την Μακάμπι Τελ Αβίβ (93-91). Έτσι, η Εφές βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο 1-2 και είναι προφανές πως ψάχνει μια μεγάλη νίκη. Που θα την ανεβάσει τόσο βαθμολογικά, όσο – κυρίως – σε ψυχολογικό επίπεδο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως οι Τούρκοι μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες επί του Ολυμπιακού στην έδρα τους για την Euroleague. Η τελευταία νίκη των «ερυθρόλευκων» στο συγκεκριμένο γήπεδο καταγράφηκε πίσω στο 2017.

Σενάριο για Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα – Άμεση διάψευση από Ραζνάτοβιτς και ΚΑΕ Ολυμπιακός

Στο Βελιγράδι έγραψαν περί δανεισμού του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα, ωστότο ο μάνατζερ του παίκτη και ο Ολυμπιακός διέψευσαν τα δημοσιεύματα.

Φωτιές άναψε δημοσίευμα από την Σερβία που έκανε λόγο για συμφωνία του Φίλιπ Πετρούσεφ με τον Ερυθρό Αστέρα. Προκειμένου να μετακομίσει άμεσα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ωσττόσο, τόσο ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, όσο και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ φρόντισαν να τη… σβήσουν.

Το σενάριο δεν έχει κάποια βάση, ωστόσο η επάνοδος του Μουστάφα Φαλστη δράση και προσεχώς του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αναμένεται να περιορίσουν τον χρόνο του Πετρούσεφ.

Ο ατζέντης του Σέρβου πάουερ φόργουορντ/σέντερ έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Χ: «Δυστυχώς όλες οι πληροφορίες για ενίσχυση ομάδων του Βελιγραδίου στην Ευρωλίγκα, που παρουσιάστηκαν σήμερα, είναι εντελώς λανθασμένες. Δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία και δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις τις δύο τελευταίες εβδομάδες».

«Το ”Bartzokas Basketball” για μένα είναι: Πρώτα η ομάδα, πειθαρχία στην άμυνα και ευελιξία στην επίθεση»

Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε στην εκπομπή «Pick n’ roll» κι αναφέρθηκε στο «Bartzokas Basketball» στην επιστροφή του στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό.

«Το “Bartzokas Basketball” για μένα είναι: Πρώτα η ομάδα, πειθαρχία στην άμυνα και ευελιξία στην επίθεση», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γάλλος άσος.

Ο Ηρακλής και ο Περσέας είναι οι αγαπημένοι του ήρωες από την ελληνική μυθολογία, καθώς όπως λέει «οι δικές τους ιστορίες ήταν οι πιο συνηθισμένες».

Η πρώτη του επαφή με το ελληνικό μπάσκετ ήταν σε τουρνουά Παίδων, στο οποίο συμμετείχαν η Ελλάδα, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία. “Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν με την Ελλάδα. Αν δεν κάνω λάθος χάσαμε με δύο ή τρεις πόντους… Θυμάμαι και τα ονόματα τριών παικτών από την Ελλάδα! Χρυσικόπουλος, Μαυρογιάννης και Αντωνάκης”. «Ήμουν θαυμαστής του Παπαλουκά και του Τσίλντρες, που τον θυμάμαι να παίζει με εκείνη την τεράστια αφάνα».

Δεύτερο σερί MVP της αγωνιστικής για τον Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε δυνατά στα παρκέ της Ευρώπης αφού ήταν για 2η σερί φορά MVP της αγωνιστικής στην Euroleague.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο εντός έδρας για την 3η αγωνιστική της Euroleague και ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε 2ο σερί MVP της αγωνιστικής.

Ο 29χρονος ήταν πρωταγωνιστής για τους ερυθρόλευκους με 22 πόντους 3/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 7/8 βολές, μία ασίστ και επτά ριμπάουντ, ενώ είχε και 2 κλεψίματα σε 23.39 που αγωνίστηκε, έτσι μάζεψε 31 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ως MVP της αγωνιστικής. Μάλιστα και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν MVP παρέα ωστόσο με τον Νιλ Σακό της Βιλερμπάν

Εφες – Ολυμπιακος Live Streaming: |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Exit mobile version