Ολυμπιακος – Ολιμπια Μιλανο Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/10)

Με στόχο να δείξει βελτίωση και να εξασφαλίσει την νίκη ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακος - Ολιμπια Μιλανο Live Streaming

Ολυμπιακος – Ολιμπια Μιλανο Live Streaming | Olympiacos Live Streaming

Η πρώτη φετινή «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ξεκινά για τον Ολυμπιακό με το εντός έδρας παιχνίδι του κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (21:15).

Βγάζοντας αντίδραση μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Ζαλγκίρις με 74-68. Έκανε… σεφτέ στη φετινή Regular Season της Euroleague. Οι Πειραιώτες είχαν σε μεγάλη βραδιά τους Σάσα Βεζένκοφ (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 30 ranking και Εβάν Φουρνιέ (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Στο τέλος παρουσίασαν προβλήματα, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Τέλος καλό, όλα καλά για τους «ερυθρόλευκους». Τώρα ετοιμάζονται για την πρώτη, αρκετά δύσκολη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν.

Ολυμπιακος – Ολιμπια Μιλανο Live Streaming: Δύσκολος αγώνας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καταστρώνει σταθερά τα πλάνα του χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανς. Δήλωσε πως εκτός μάχης, τουλάχιστον για το ματς με την Αρμάνι, βρίσκεται και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος. Υπολογίζεται και παίζει κανονικά ο Μουσταφά Φαλ, που δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό και την πολύμηνη απουσία του από τα παρκέ.

Στην αντίπερα όχθη, η Αρμάνι Μιλάνο έρχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για ένα μεγάλο διπλό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Οι Ιταλοί ξεκίνησαν τη χρονιά στην Euroleague με βαριά ήττα από τη Μονακό (93-80). Έβγαλαν αντίδραση και χαρακτήρα στην 2η αγωνιστική κερδίζοντας την Παρί με 79-74. Ο Σέιβον Σιλντς ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν (15,5 πόντοι μέσο όρο). Ο Έτορε Μεσίνα περιμένει σίγουρα περισσότερα από το Νίκολα Μίροτιτς, που μετρά 12 πόντους ανά αγώνα στα πρώτα δύο ματς της φετινής Euroleague. Σημαντικό ρόλο στο supporting cast της Αρμάνι Μιλάνο έχουν επίσης οι Λεάντρο Μπολμάρο, Ζακ ΛεΝτέι, Τζος Νίμπο, Φαμπιάν Κοζέρ και Νένο Ντιμιτρίεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός κέρδισε και στα πέντε τελευταία παιχνίδια του με την Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η τελευταία του ήττα καταγράφηκε το 2018. Στην πιο πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων, στις 2 Ιανουαρίου, οι Πειραιώτες κέρδισαν (79-74) με κορυφαίο τον Άλεκ Πίτερς, που «έγραψε» 16 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Ολυμπιακος – Ολιμπια Μιλανο Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Exit mobile version