Ολυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/10)

Για την πρώτη του νίκη στην φετινή Euroleague υποδέχεται ο Ολυμπιακός την Ζάλγκιρις

Ολυμπιακος - Ζαλγκιρις Live Streaming

Ολυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming | Olympiacos Live Streaming

Έτοιμος για την πρώτη του νίκη στην Euroleague ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πρεμιέρα για τους Πειραιώτες στην έδρα τους. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παίξουν για πρώτη φορά φέτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φιλοξενώντας τη Ζαλγκίρις (21:15) για την 2η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν εύκολα το Λαύριο (93-75) για την 1η αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα ψάχνουν απάντηση για την πρόσφατη ήττα (82-71) από την Φενέρμπαχτσε. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη χρονιά στην Euroleague με αρνητικό αποτέλεσμα. Θα κυνηγήσει μία καλή, γεμάτη εμφάνιση, κόντρα σε μία ομάδα που ξεκίνησε ιδανικά μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα (74-67) στη Λιθουανία.

Aγώνας που πρέπει να κερδίσει

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος έχασε τις προηγούμενες προπονήσεις λόγω ίωσης. Από εκεί και πέρα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραμένει σταθερά στα «πιτς».  Αντίθετα, ο Μουσταφά Φαλ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς. Ο έμπειρος σέντερ δεν έχει πάντως ρυθμό και η λογική λέει πως δύσκολα θα αγωνιστεί κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Στην αντίπερα όχθη, οι Λιθουανοί θα κυνηγήσουν ένα μεγάλο διπλό με… φόρα από την σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Κόντρα στους Καταλανούς, η Ζαλγκίρις είδε τους – γνωστούς στο ελληνικό κοινό – Σίλβεν Φρανσίσκο και Ίγκνας Μπραζντέικις να πρωταγωνιστούν με 19 και 17 πόντους, αντίστοιχα.

Τρινκέρι για Βεζένκοφ

Ο Αντρέα Τρινκιέρι περιμένει σίγουρα περισσότερα από τους Άλεν Σμάιλαγκιτς και Τάιρον Γουάλας, που ήρθαν για να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στους Λιθουανούς. Δεν δίστασε να αποθεώσει τον Σάσα Βεζένκοφ πριν το παιχνίδι στο ΣΕΦ, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ο Βεζένκοφ είναι ιδιοφυΐα, ο Ευρωπαίος Κλέι Τόμπσον. Μπορεί να σκοράρει 30 πόντους χωρίς να κάνει ντρίμπλα, που είναι κάτι σπάνιο. Είναι μονόκερος, μοναδικός. Το να τον αντιμετωπίσεις είναι πονοκέφαλος για τους αντίπαλους προπονητές, παίκτες, για όλους».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Ολυμπιακός μετρά έξι σερί νίκες απέναντι στη Ζαλγκίρις για την Euroleague, ενώ στο μεσοδιάστημα επικράτησε και σε μία φιλική αναμέτρηση απέναντί της.

Ολυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming :Ράιτ: «Εμπιστεύομαι τον Πετρούσεφ, ανυπομονώ για την επιστροφή του Φαλ»
Ο Μόουζες Ράιτ περιμένει την επιστροφή του Φαλ για να παίξουν μαζί στο παρκέ.

Μαζί με τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο Μόουζες Ράιτ καλύπτει τη θέση του σέντερ στον Ολυμπιακό. Λόγω των απουσιών των Φαλ και Μιλουτίνοφ. Ο Αμερικανός σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τη Ζαλγκίρις τόνισε πως τα πάει καλά με τον Πετρούσεφ και περιμένει την επιστροφή του Φαλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράιτ

«Όπως λέει και ο κόουτς είναι σημαντικό να παίξουμε σκληρά και να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα», ανέφερε αρχικά.

Για το rotation των ψηλών: «Δεν είμαι μόνος, έχω τον Πετρούσεφ που τον εμπιστεύομαι. Ο Μους επιστρέφει σιγά – σιγά όταν θα είναι απόλυτα υγιής θα είναι μαζί μας στα παιχνίδια, ανυπομονώ γι αυτό. Προς το παρόν είμαστε εγώ και ο Φίλιπ και είμαι οκ».

Ολυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Exit mobile version