Λεβαδειακος - ΠΑΟΚ Live Streaming : Δείτε ζωντανά σήμερα (06/10)

O ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση απέναντι στο Λεβαδειακό με σκοπό να μείνει κοντά στην κορυφή

Λεβαδειακος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Λεβαδειακος – ΠΑΟΚ Live Streaming | PAOK Live Streaming

O Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά (20:30) για την 7η αγωνιστική. Με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Τρία παιχνίδια, τρεις ήττες για τον ΠΑΟΚ την τελευταία εβδομάδα. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ταξιδεύει στη Βοιωτία με αποκλειστικό στόχο τη νίκη για να… σπάσει εδώ και τώρα το άσχημο σερί.

Να γυρίσει το κλίμα

Μετά την ήττα από τη Γαλατά στην Πόλη (3-1) και την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τον Άρη στην Τούμπα (0-1) οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν τα κατάφεραν ούτε απέναντι στη Στεάουα στην Τούμπα. Με το αριθμητικό πλεονέκτημα για σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο να μην είναι αρκετό ώστε ο ΠΑΟΚ να κάνει σεφτέ στη League Phase του Europa League.

Ο «δικέφαλος» παρά τις φάσεις που δημιούργησε έμεινε στο μηδέν. Πλέον με τρεις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη καλείται να αντιδράσει άμεσα και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του. Φυσικά θέλει να μη χάσει έδαφος στην κούρσα για την κορυφή πριν τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του δίνει τη δική του μάχη για τη σωτηρία. Χωρίς να έχει καταφέρει να πανηγυρίσει «τρίποντο» σε 6 αγωνιστικές, με τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες (από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ).

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μάλιστα προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες. Εκ των οποίων οι δύο εκτός έδρας, σε Σέρρες (2-2) και Τρίπολη (1-1). Θέλοντας να εκμεταλλευτεί το άγχος και την κόπωση των «ασπρόμαυρων» από τα συνεχή παιχνίδια.

Στο περσινό αντίστοιχο ματς οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 1-1. Είναι και το μοναδικό αποτέλεσμα που έχει πάρει η ομάδα της Λιβαδειάς στην τελευταία εξάδα των αναμετρήσεών τους. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει γνωρίσει ήττα από τους «πράσινους» στα τελευταία 13 παιχνίδια μετά το 3-2 του Λεβαδειακού το 2014.

Λεβαδειακος – ΠΑΟΚ Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

https://www.streamhunter.biz/live-football

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr