Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (04/10)

Με το δεξί θέλει να μπεί στην σεζόν ο Ολυμπιακός στην έδρα της Φενέρμπαχτσέ

Φενερμπαχτσε - Ολυμπιακος Live Streaming

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming

Πρεμιέρα με δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε (20:30) στην 1η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Μετά από ένα καλοκαίρι με ηχηρές «βόμβες», οι Πειραιώτες κατέκτησαν την πρώτη κούπα της χρονιάς, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στον τελικό του Σούπερ Καπ με 86-85.

Ελπίζει σε θετική εκκίνηση

Oι δύο μεγάλες «επιστροφές», Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ, πρωταγωνίστησαν με 20 πόντους και 19 πόντους αντίστοιχα. O Εβάν Φουρνιέ αγωνίστηκε για 30 λεπτά. Δείχνοντας από νωρίς πως θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο rotation και στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ ήταν σίγουρα μία καλή αρχή για τον Ολυμπιακό. Τα δύσκολα αρχίζουν τώρα. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν το ταξίδι τους στην Euroleague από την Τουρκία και από το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε (20:30). Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της καλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι ξεκάθαρο πως θα κυνηγήσουν μία νίκη – δήλωση σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία ομάδα με ίδιους στόχους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουσταφά Φαλ και Κίναν Έβανς. Κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Στην αντίπερα όχθη, η σεζόν ξεκίνησε με διαφορετικό τρόπο στη Φενέρ. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ηττήθηκε με 83-82 στον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας από την Εφές. Είναι σίγουρο πως θα ψάξει αντίδραση στην πρεμιέρα της στη Regular Season της Euroleague.

Μάλιστα, οι Τούρκοι θα παρουσιαστούν αρκετά ανανεωμένοι φέτος. Έχοντας κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Είναι χαρακτηριστικό πως η Φενέρμπαχτσε απέκτησε τους – εξαιρετικούς πέρσι με την Μακάμπι – Γουέιντ Μπάλντγουιν και Μπόνζι Κόλσον. Στη θέση του σέντερ ενισχύθηκαν με τους έμπειρους Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Κεμ Μπιρτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φενέρμπαχτσε κέρδισε στα δύο τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό με 73-69 και 79-77.

Μπαρτζώκας: «Δύσκολη αρχή με Φενέρμπαχτσε – Να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε την πρεμιέρα του Ολυμπιακού εναντίον της Φενέρμπαχτσε στην Euroleague κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη.

Δύσκολο παιχνίδι για πρεμιέρα χαρακτήρισε αυτό με τη Φενέρμπαχτσε για τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για την Τουρκία. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η Φενέρ είναι μια ποιοτική ομάδα. Χωρίς κενά στο ρόστερ της και οι παίκτες του θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά το πλανο.

Για το αν έχει σημασία το ότι η ομάδα «δοκιμάζεται» σε μια δύσκολη έδρα στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν: «Νομίζω έχει σημασία… κι εμείς ψάχνουμε να δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας. Μέσα από κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι. Επειδή δεν έχουμε παίξει αρκετά, υπάρχει ερωτηματικό για την ετοιμότητά μας, αλλά νομίζω όλες οι ομάδες πάνω – κάτω στο ίδιο επίπεδο είναι. Η Φενέρμπαχτσε είναι ομάδα εξαιρετικά στελεχωμένη σε όλα τα επίπεδα και φυσικά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για αρχή, για μας».

Για το αν γίνεται scouting την πρώτη αγωνιστική: «Υπάρχει scouting. Όλες οι ομάδες έπαιξαν παιχνίδια προετοιμασίας, εμείς παίξαμε παίξαμε μαζί τους αντίπαλοι στην Κρήτη. Οπότε έχουμε ένα αρκετά μεγάλο δείγμα στο πως παίζουν. Και αυτοί βέβαια πως παίζουμε εμείς. Υπάρχουν τα χαρακτηριστικά των παικτών, υπάρχει η φιλοσοφία του προπονητή. Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε προσαρμοστεί, έχουμε κάνει ένα πλάνο για το παιχνίδι, που ελπίζουμε να το ακολουθήσουμε πιστά για να έχουμε τύχη για να κερδίσουμε το ματς».

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Exit mobile version