ΠΑΟΚ – Στεαουα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/10)

Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα με στόχο να αφήσει πίσω το ντέρμπι και να πάρει μια εμφατική νίκη

ΠΑΟΚ - Στεαουα Live Streaming

ΠΑΟΚ – Στεαουα Live Streaming | PAOK Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Στεάουα στην Τούμπα (22:00) με στόχο την πρώτη νίκη στη League Phase του Europa League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να ανακάμψει βαθμολογικά και ψυχολογικά και θα έχει την ευκαιρία της στην αναμέτρηση με την ομάδα του Βουκουρεστίου.

Νίκη και καλό θέαμα

Στην πρεμιέρα του ομίλου οι πρωταθλητές Ελλάδας πάλεψαν στην Πόλη απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Δεν κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα, καθώς η Γαλατασαράι είχε διπλή απάντηση στο γκολ ισοφάρισης του Κωνσταντέλια (3-1) για να πάρει το «τρίποντο».

Για τον ΠΑΟΚ ακολούθησε άλλη μία ήττα. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στην Τούμπα. Οι ευκαιρίες δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, με το τέρμα του Μανού Γκαρθία να δίνει τη νίκη στους «κίτρινους» (0-1). Αποτέλεσμα αυτού ο «δικέφαλος» να πέσει από την κορυφή της Super League μετά την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ήττες έχουν πεισμώσει τους «ασπρόμαυρους» που θέλουν να συνδυάσουν με νίκη το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη League Phase. Να κάνουν νέα αρχή στον ευρωπαϊκό «μαραθώνιο» των 8 αγώνων που στοχεύουν να τους βγάλει στο τέλος σε μία εκ των προνομιούχων θέσεων είτε απευθείας για τους «16», είτε για τα Playoffs.

Με ψυχολογία οι Ρουμάνοι

Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας από την πλευρά της που κατέκτησε τον τίτλο υπό τις οδηγίες του Κύπριου Ηλία Χαραλάμπους, στη δική της πρεμιέρα στη League Phase ήταν επιβλητική απέναντι στη Ρίγα στο Βουκουρέστι (4-1). Αντιδρώντας με τρία γκολ μετά την προσωρινή ισοφάριση των φιλοξενούμενων, με τον Ολάρου να σκοράρει δις (58’, 69’) μετά τους Μπιρλιγκέα (8’) και Στεφανέσκου (32’).

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που τίθεται αντιμέτωπη με ελληνική ομάδα, καθώς είχε συναντήσει τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League τον Αύγουστο του 1998, με τους «πράσινους» να παίρνουν την πρόκριση με 6-3 στο ΟΑΚΑ μετά το 2-2 του Βουκουρεστίου.

ΠΑΟΚ – Στεαουα Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

https://www.streamhunter.biz/live-football

Exit mobile version