Λιον – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/09)

Μια νέα αρχή με αφετηρία την πρεμιέρα του κόντρα στην Λυών,για το Europa League, επιζητά ο Ολυμπιακός.

Λιον-Ολυμπιακος Live streaming

Λιον – Ολυμπιακος Live Streaming: | Olympiacos Live Streaming

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λυών (22:00) για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Μετά την περσινή, φανταστική πορεία μέχρι την κατάκτηση του Conference League, ο Ολυμπιακός ξεκινά το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι από τη Γαλλία. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη Λυών (22:00) για την πρεμιέρα του φετινού, ανανεωμένου Europa League.

Να αλλάξει το κλίμα

Οι Πειραιώτες δεν είχαν το άγχος των προκριματικών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτό τους επέτρεψε να προετοιμαστούν με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Η εκκίνησή τους στη Super League δεν κρίνεται ικανοποιητική. Παρά τις τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, ο Ολυμπιακός «κόλλησε» στο 0-0 με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως είναι προφανές, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν αντίδραση. Ταυτόχρονα, ένα καλό ξεκίνημα στο ανανεωμένο Europa League, όπου κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ζέλσον Μαρτίνς και Γιώργο Μασούρα. Αυτό αυτόματα δημιουργεί… πονοκέφαλο για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός

Το επικρατέστερο σενάριο φέρνει τον έμπειρο Γουίλιαν στην βασική ενδεκάδα. Υπάρχει και ενδεχόμενο να μεταφερθεί εκεί ο Ροντινέι, με τον Κοστίνια από πίσω του σε θέση μπακ. Επίσης, υπάρχει ερωτηματικό στην άμυνα. Με τους Ρέτσο, Ντόι και Πιρόλα να διεκδικούν μία θέση. Σε κάθε περίπτωση, οι Τζολάκης, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Στάμενιτς, Ροντινέι, Τσικίνιο, Βέλντε και Ελ Κααμπί θεωρούνται σίγουροι για το βασικό σχήμα.

Κάκιστο το κλίμα στη Λυών. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Μαρσέιγ. Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει έντονη γκρίνια. Η Λυών μετρά μόλις μία νίκη στα πέντε πρώτα παιχνίδια της στο γαλλικό πρωτάθλημα. Έτσι, το ματς με τον Ολυμπιακό έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για τους Γάλλους. Κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού μία νίκη στην πρεμιέρα του Europa League θα δώσει ώθηση σε όλα τα επίπεδα.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς, οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Πέρι, Μάτα, Τσαλέτα – Τσαρ, Ταλιαφίκο, Άμπνερ, Τολισό, Μάτιτς, Τσέρκι, Μέιτλαντ – Νάιλς, Λακαζέτ και Μικαουτάτζε.

Λιον – Ολυμπιακος Live Streaming:Μεντιλίμπαρ: «Τώρα πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε»

Αναλυτικά, η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πριν το Λιόν – Ολυμπιακός:

Για το αν η περσινή κατάκτηση στερεί το στοιχείο του αιφνιδιασμού: «Είναι πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου, σκεπτόμενοι ότι έχεις πετύχει κάτι πριν από λίγο καιρό. Όμως τώρα από την αρχή πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε, δεν έχει αξία τι έχουμε πετύχει στο παρελθόν. Είναι μία καινούργια διοργάνωση. Επειδή δεν ξέρουμε πόσοι βαθμοί είναι απαραίτητοι για να περάσουμε, σκεφτόμαστε μόνο τις νίκες».

Για τις απουσίες και τα πλάνα του από το κέντρο και μπροστά: «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω την ενδεκάδα. Έχουμε μία ιδέα παιχνιδιού και αυτή θέλουμε να διατηρήσουμε, ανεξάρτητα τις απουσίες. Θα συμβεί πολλές αυτό κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, δεν πρέπει να αλλάζει η ιδέα του παιχνιδιού».

Για το άμεσο στιλ του παιχνιδιού και αν βολεύει περισσότερο με τη Λιόν: «Είναι κάτι που έχουμε ξαναδείξει, κερδίσαμε μία διοργάνωση, παίζοντας έτσι απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους και γιατί να μην το ξανακάνουμε».

Για το αν είναι μία ευκαιρία να γίνει πιο απαιτητικός με τους παίκτες του: «Απαιτητικός είμαι πάντα απέναντι στους ποδοσφαιριστές σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Δεν έχει να κάνει με το πόσο απαιτητικός είμαι, έχει να κάνει με την εφαρμογή του πλάνου στο παιχνίδι. Όσο πιο πολύ εφαρμόζουμε την ιδέα του παιχνιδιού μας, τόσο πιο κοντά είμαστε στη νίκη».

Για το πώς βλέπει το παιχνίδι της Λιόν: «Φυσικά και το έχω μελετήσει».

Ολυμπιακός:Σαζ για Ολυμπιακό: «Μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Conference»

«Συγχαρητήρια για αυτούς που κατέκτησαν το Conference League πέρυσι. Θα τους υποδεχθούμε με μεγάλο σεβασμό και καλοσύνη. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Conference», είπε χαρακτηριστικά ο Σαζ και πρόσθεσε: «Είμαστε αποφασισμένοι να τα πάμε καλά στη φετινή διοργάνωση».

Όσο για την εικόνα που έχει για τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Λυών απάντησε: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα αρκετά ξεκάθαρο παιχνίδι στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον αντίπαλο. Παίζει απευθείας στην επίθεση, ενώ ψάχνει συχνά μία δεύτερη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας».

Όσο για το ματς με την Μαρσέιγ, όπου η ομάδα του έχασε παρότι έπαιζε από το 5′ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Σαζ επισήμανε: «Έχουμε λίγο χρόνο για να κάνουμε ερωτήσεις στους εαυτούς μας, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Υπάρχει ένα πλήγμα στο ηθικό μετά από μία τέτοια απογοήτευση, αλλά δεν έχουμε χρόνο για να μελαγχολήσουμε. Επιστρέψαμε γρήγορα στη δουλειά για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο ματς μας ευνοεί».

Λιον – Ολυμπιακος Live Streaming:Ρομάνο: «Έκλεισε ο Ουνάς στον Ολυμπιακό – Υπογράφει για 2 χρόνια»

Οι δύο σερί απώλειες των Ερυθρολεύκων τους έβαλαν στην… πρίζα, σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Οι Πειραιώτες βγήκαν στην αγορά για την ενίσχυσή τους στη γραμμή κρούσης και έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Αλγερινό winger που είχε μείνει ελεύθερος από τη Λιλ.

Ο Ουνάς “έπαιξε” και το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, με την περίπτωσή του τελικά να προχωράει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους, αφού κι ο ίδιος δεν είχε βρει αυτό που αναζητούσε.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε διετές συμβόλαιο.

Ο 27χρονος άσος αγωνίστηκε στη Λιλ την τελευταία διετία με συνολικά 44 συμμετοχές (2 γκολ, 3 ασίστ). Πέρυσι έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα, παίζοντας κυρίως ως αλλαγή. Ακόμη έχει αγωνιστεί στις Μπορντό, Νάπολι, Νις, Κάλιαρι και Κροτόνε, ενώ μετράει 24 συμμετοχές (5 γκολ) με την εθνική Ανδρών της Αλγερίας.

Λιον – Ολυμπιακος Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Exit mobile version