Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/09)

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη.

Αρης - Ολυμπιακος Live Streaming

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming

Μεγάλο ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00) για την 5η αγωνιστική της Super League.

Σπουδαία αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.  Λίγο μετά την ήττα του από τον ΟΦΗ με 3-2, ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (20:00), που προέρχεται επίσης από γκέλα μετά το εντός έδρας 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Restart και επιστροφή στην κορυφή

Οι γηπεδούχοι (5β.) μετρούν μόλις μία νίκη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους στη Super League. Είναι προφανές πως ψάχνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να ανεβάσουν τη ψυχολογία τους. Έτσι θα «διώξουν» τις γκρίνιες που δημιουργήθηκαν μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Φαμπιάνο. Αυτό το γεγονός αναμένεται να φέρει στην αρχκή ενδεκάδα τον Φραν Βέλεθ.  Από εκεί και πέρα, υπάρχει ενδεχόμενο για αλλαγή στα χαφ, με τον Ζουλ να θέτει υποψηφιότητα ώστε να παίξει ως καθαρό «εξάρι» . Έτσι αυτόματα θα δώσει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στα υπόλοιπα, πιο δημιουργικά χαφ. Αμφίβολος παραμένει ο Ούγκο Μάγιο, λόγω ενοχλήσεων.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Άρης αναμένεται να ξεκινήσει με τους Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Ζουλ, Μόντσου, Σιφουέντες, Γκαρσία, Σίστο, Μορόν.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός (10β.) θέλει να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση και την γκέλα (0-0) με τον Παναιτωλικό. Επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, κάτι που παράλληλα θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Oι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανεβάσουν την απόδοσή τους και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές.  Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσουν τη δημιουργία και γενικά την επιθετική λειτουργία της ομάδας του.

Για παράδειγμα, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ενδέχεται να παίξει από την αρχή του αγώνα ώστε να δώσει ανάσα ποιότητας στα χαφ. Υπολογίζονται κανονικά οι Παναγιώτης Ρέτσος και Γιώργος Μασούρας, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Τζολάκη, Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Ολιβέιρα, Τσικίνιο, Βέλντε, Μαρτίνς και Ελ Κααμπί.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: Τι ισχύει για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λιόν

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη Λιόν στη Γαλλία, τα σημεία συνάντησης και τη διαδικασία εισόδου στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του League phase του UEFA Europa League απέναντι στη Lyon, που θα διεξαχθεί στο «Groupama Stadium» την Πέμπτη 26/09/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Μετά από εντολή και οριστική απόφαση της Γαλλικής αστυνομίας, η οποία θέτει ως απαραίτητη διαδικασία για την είσοδο των φιλάθλων μας στο γήπεδο την μετάβαση τους στο EUREXPO LYON ώστε να ανταλλάξουν τα εισιτήρια που αγόρασαν ή θα αγοράσουν από το site της ΠΑΕ Ολυμπιακός μας με νέα εισιτήρια, σημειώνουμε ότι:

Τα παραστατικά που αγοράσαν ή θα αγοράσουν οι φίλαθλοί μας δεν είναι εισιτήριο εισόδου, αλλά θα πρέπει να το ανταλλάξουν με νέο εισιτήριο στο meeting point:

Eurexpo Lyon (an Exibition Center)

Adress: Eurexpo Visiteurs Ouest, Boulevard de l’Europe, 69630 Chassieu

Ώρες ανταλλαγής εισιτηρίων: 17:45 – 19:15 (τοπική ώρα)

Επίσης συνεχίζεται η διάθεση των εισιτήριων / Vouchers από το site μας και η τιμή είναι €22.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι φίλαθλοι δεν μεταβούν την προαναφερόμενη ώρα στο meeting point ή μετάβουν μεμονωμένοι στο γήπεδο, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Ολυμπιακός: Δουλειά στα στημένα με… Ολιβέιρα

Ο Μεντιλίμπαρ έβαλε τον Σέρχιο Ολιβέιρα να εκτελεί στατικές φάσεις, με στόχο ο Ολυμπιακός να μπορέσει να βρει γκολ από αυτές.

Την αξιοποίηση των στατικών φάσεων θέλει να προσθέσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος έχουν σπαταληθεί περίπου 40 φάσεις. Ο Βάσκος τεχνικός δούλεψε πάνω σε αυτό αρκετή ώρα με τους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης, κυρίως με εκτελεστή τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος χαφ είναι καλός στο να εκτελεί στημένες φάσεις και το έχει κάνει σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του. Γι’ αυτό ο Μεντιλίμπαρ τον έβαλε χθες δουλέψει στα χτυπήματα κόρνερ και φάουλ.

Βεβαίως, ταλέντο στις εκτελέσεις στατικών φάσεων έχει και ο Γουίλιαν. Ακόμα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, παρά μόνο ως αλλαγή. Γι’ αυτό η έμφαση δόθηκε στον Ολιβέιρα, ο οποίος ίσως πάρει και φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: Ροντινέι: «Ζω ένα όνειρο στον Ολυμπιακό»

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ σε δηλώσεις του μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δόξα τω Θεώ κατάφερα να πραγματοποιήσω ακόμα ένα όνειρο, να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με αυτόν τον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Τον Ολυμπιακό. Ζω εδώ ένα όνειρο που είχα από τότε που ήμουν παιδί, να παίξω στην Ευρώπη.

Είναι κάτι που κατέκτησα στη ζωή μου, στη ζωή της οικογένειάς μου. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένιωσα την αγάπη των φιλάθλων για εμένα. Ό,τι κι αν ζω εδώ καθημερινά, σε αυτόν τον σύλλογο, με κάνει 100% ευτυχισμένο. Στην Ελλάδα και στην Αθήνα, ένα μέρος που έχει αγαπήσει η οικογένειά μου.

Σήμερα λοιπόν είναι μια μέρα που θα τη θυμάμαι. Μια όμορφη μέρα που πραγματοποιείται ακόμη ένα όνειρό μου. Να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού για κάποια χρόνια ακόμα. Έτσι, όλοι μαζί με τους φιλάθλους να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη αλλά και εκτός έδρας, κυνηγώντας νέες κατακτήσεις γι’ αυτόν τον σύλλογο.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Exit mobile version