Kαλλιθεα – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/09)

Στόχος η κορυφή για την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Καλλιθεα (21:00) στη Λεωφόρο.

Kαλλιθεα – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/09)

Καλλιθεα – ΑΕΚ Live Streaming | ΑΕΚ Live Streaming

Επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας της Athens Kallithea (21:00). Ενώ κινείται στον… αστερισμό της σπουδαίας μεταγραφής του Άντονι Μαρσιάλ, η ΑΕΚ καλείται να συγκεντρωθεί ενόψει του αγώνα με την Athens Kallithea (21:00) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 5η αγωνιστική της Super League.

Καλλιθεα – ΑΕΚ Live Streaming: Με Γαλλικό Αέρα

Η μεταγραφή του Γάλλου σταρ μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις προηγούμενες μέρες. Η «Ένωση» καλείται να κυνηγήσει την 3η συνεχόμενη νίκη της, η οποία θα την διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από τρεις νίκες (κόντρα σε ΟΦΗ, Λεβαδειακό, Βόλο) και μία ισοπαλία (1-1 με τη Λαμία), η ΑΕΚ έχει φτάσει τους 10 βαθμούς .θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, έχοντας φόρα και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός φορ υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δέκα μέρες. Στα «πιτς» βρίσκονται επίσης οι Έρικ Λαμέλα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Νορντίν Άμραμπατ και Μόουζες Οντουμπάτζο. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Ντομαγκόι Βίντα, Αρόλντ Μουκουντί και εκτός απροόπτου θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας.

Μαζί τους στην ενδεκάδα θα είναι οι Στρακόσια, Ρότα, Πήλιος, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Κοϊτά, Λιούμπισιτς και Πιερό. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Γιόνσον και Τσούμπερ.

Στην αντίπερα όχθη, η Athens Kallithea (3β.) θα βαδίσει αγωνιστικά στο  μονοπάτι της εξαιρετικής της εμφάνισης κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι νεοφώτιστοι ήταν καλοί και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου τελικά έχασαν από τον Ολυμπιακό με 2-1. Εδειξαν καλό πρόσωπο στις εκτός έδρας ισοπαλίες τους με Λεβαδειακό (0-0) και Λαμία (0-0). Σε γενικές γραμμές, η Athens Kallithea έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής και κυνηγά ακόμα μία υπέρβαση. Γνωρίζοντας πάντως πως η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Ο Μάσιμο Ντονάτι θα διατηρήσει το σύστημα με την τριάδα στην άμυνα. Όλα δείχνουν πως η Athens Kallithea θα παραταχθεί με τους Μπαραγάν, Πασαλίδη, Ισιμάτ – Μιρίν, Μότοκ, Ντιμπά, Τζιάνι, Μανθάτη, Σοϊρί, Μουτίνιο, Ντεμέτριους και Ουλντρίκις.

Τζεμπούρ για τη μεταγραφή Μαρσιάλ: «Το δώρο μου για σας – Φόρτσα ΑΕΚάρα»

Ο Ράφικ Τζεμπούρ χαρακτήρισε δώρο του την μεταγραφή του Άντονι Μαρσιάλ στον κόσμο της ΑΕΚ.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Άντονι Μαρσιάλ στην ΑΕΚ, καθώς συνέβαλε στο να πειστεί ο Γάλλος άσος να υπογράψει στην Ένωση. Ο Αλγερινός πρώην επιθετικός με ανάρτησή του στο Instagram, όπου ποζάρει δίπλα στον 28χρονο επιθετικό, έγραψε:

«Καλώς ήρθες στην ΑΕΚ. Η δουλειά μου έγινε. Ευχαριστώ για όλη τη στήριξη. Αυτό είναι το δώρο μου για όλους εσάς. Φόρτσα ΑΕΚάρα».

Καλλιθεα – ΑΕΚ Live Streaming: O Άντονι Μαρσιάλ… έβαλε ζώνη δίπλα στον Ηλιόπουλο – «Ήρθα στην ΑΕΚ για να πάρουμε το double»

Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι και επίσημα από το απόγευμα της Πέμπτης ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Έπειτα από την αποθέωση που γνώρισε στο αεροδρόμιο μια ημέρα νωρίτερα, ο Γάλλος διεθνής άσος πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έφτασε στην OPAP Αrena για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

«Γεια σας, είμαι ο Άντονι Μαρσιάλ, 28 ετών και είμαι επιθετικός. Ήρθα στην ΑΕΚ επειδή για μένα ήταν μια καλή ευκαιρία να είμαι εδώ και να απολαμβάνω να παίζω ξανά. Οι προσδοκίες μου είναι να πάρουμε το double, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το μήνυμα προς τους οπαδούς είναι ότι θα δώσω τα πάντα στο χορτάρι, ότι θα κερδίσουμε τρόπαια και ότι θα τραγουδάμε όλοι μαζί».

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τους χώρους του γηπέδου μας και το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, ενώ αμέσως μετά συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο. Ο 28χρονος στράικερ έκανε στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας μια μικρή… επίδειξη της τέχνης του και έπειτα ήταν η σειρά του κ. Ηλιόπουλου να του δείξει τη δική του, βάζοντάς τον στη θέση του συνοδηγού ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, με την απαραίτητη προτροπή… να βάλει τη ζώνη του.

Συνάντησε τον Μάριο Ηλιόπουλο στο γήπεδο με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να του λέει: «Δείξε μου τη μαγεία σου», δίνοντάς του μια μπάλα.

«Φίλε μου, ακολούθησέ με, για τη δική μου μαγεία», του είπε και μπήκαν στο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Ηλιόπουλου. «Δέσε ζώνες. Ας βάλουμε μπρος. Άντονι πάμε για κατακτήσεις! Φύγαμε».

Ηλιόπουλος σε Μαρσιάλ: «Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικός σύλλογος, είναι τεράστιο κοινωνικό μέγεθος»

Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ υποδέχτηκε τον Γάλλο επιθετικό την Τετάρτη στην Αθήνα.  Δείπνησαν μαζί εκείνο το βράδυ, ενώ χθες τον ξενάγησε στην OPAP Arena και το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης φρόντισε να εξηγήσει στον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τι εστί ΑΕΚ. «Ήρθες σε τεράστιο κοινωνικό μέγεθος. Η ΑΕΚ δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος. Ηρθες σε ομάδα με ιστορία και πολιτισμό», ήταν μερικά από τα πρώτα του λόγια στον Μαρσιάλ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport».

Καλλιθεα – ΑΕΚ Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Exit mobile version