ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/08)

Έτοιμη για το 2/2 η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τη Λαμία (21:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming | AEK Live Streaming

Η «Ένωση» έδειξε πως διαχειρίστηκε άψογα τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Νόα και άφησε πίσω της το γεγονός πως η ευρωπαϊκή της παρουσία ολοκληρώθηκε άδοξα και απρόσμενα από τις 15 Αυγούστου. Με τρομερή διάθεση και το αγωνιστικό στυλ που την έφερε στην κορυφή, η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα τον ΟΦΗ (3-0) και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της για την Super League.

«Πιστεύω πως έχουμε βρει την ψυχολογική μας ηρεμία. Βλέπω πάντα τη θετική πλευρά. Ξαναγίναμε η ΑΕΚ όπως μας βλέπετε συνήθως. Πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα, με τον πόνο που μας προκάλεσε ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός. Δεν θα μιλάμε κάθε μέρα για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ματίας Αλμέιδα, που είδε τον Σταύρο Πήλιο να ξεχωρίζει με γκολ και ασίστ.

Ο εκρηκτικός μπακ θα παραμείνει στην ενδεκάδα, στην οποία έχουν επίσης «σίγουρη» θέση οι Στρακόσια, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ και Γκαρσία. Υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι επίσης οι Λιούμπισιτς, Λαμέλα, Περέιρα και Γκατσίνοβιτς. Παραμένουν σταθερά εκτός δράσης οι τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον.

Zόρια για τη Λαμία

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία γνωρίζει πως θα έχει δύσκολο έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως θα κυνηγήσει την υπέρβαση για ένα θετικό αποτέλεσμα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο σε ματς που ίσως παίξει ρόλο στη μάχη της παραμονής και κέρδισε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό με 1-0. Ο Βλαχομήτρος ήταν ο σκόρερ της αναμέτρησης και όλα δείχνουν πως θα ηγηθεί στην επιθετική γραμμή και στο ματς με την ΑΕΚ. Όπως όλα δείχνουν, ο Σατσιάς θα επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα τους Κόστιτς, Κορνέζο, Γιαννούτσο, Αντράντε, Ντεντάκη, Αθανασακόπουλο, Νούνιες, Σαραμαντά, Μέκιτς, Φουρτάδο και Βλαχομήτρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ μετρά μόνο νίκες ως γηπεδούχους κόντρα στη Λαμία με το απόλυτο 13/13 σε Super League, Κύπελλο Ελλάδας και φιλικές αναμετρήσεις. Μάλιστα, η Λαμία έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε αυτά τα παιχνίδια!

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming: Πάει για το μπαμ με Τσιλούλη ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σωτήρη Τσιλούλη από την ΑΕΚ.

Την περίπτωση του Σωτήρη Τσιλούλη εξετάζουν στον Ηρακλή. Θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα διεκδικήσει άμεσα την επιστροφή της στη Super League.

Ο 29χρονος εξτρέμ μετά από μία εξαιρετική χρονιά με τη Λαμία μεταγράφηκε στην ΑΕΚ. Ωστόσο, ο Ματίας Αλμέιδα  δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αναμένεται να δοθεί δανεικός.

Στην υπόθεση του Τσιλούλη θα παίξει ρόλο και η καλή σχέση που έχει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος με την Ένωση, για τη διευκόλυνση των συζητήσεων.

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αθανασιάδη

Παίκτης της ΑΕΚ Λάρνακας είναι και επίσημα ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Ο κυπριακός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου τερματοφύλακα μέχρι το 2026.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αθανασιάδης πραγματοποίησε 19 εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ. Στο νταμπλ του Δικεφάλου την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας αναφέρει:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα Γιώργου Αθανασιάδη για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

H oικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming: Κινείται δυναμικά για επιθετικό

Τον φορ που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση αναζητά η ΑΕΚ.

Η προσοχή της ΑΕΚ έχει στραφεί στο παιχνίδι με τη Λαμία το Σάββατο (24/08, 21:30) στην OPAP Arena. Στόχος είναι η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι ενέργειες για την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζονται. Βασικός στόχος της Ένωση είναι η απόκτηση ενός επιθετικού, που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία.

Όπως δήλωσε και ο Ματίας Αλμέιδα, οι επαφές για φορ γίνονται εδώ και καιρό. Μάλιστα, έχουν εξεταστεί πάνω από 30 περιπτώσεις. Ωστόσο, η απουσία ενός δεύτερου καθαρόαιμου επιθετικού στο ρόστερ στοίχισε στην ΑΕΚ μια ευρωπαϊκή πρόκριση, γι’ αυτό εντείνονται οι προσπάθειες.

Στο στόχαστρο βρίσκονται 2-3 ποδοσφαιριστές που πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει ο Αλμέιδα. Δηλαδή ενός φορ που θα μοιάζει με τον Λιβάι, έχοντας ταχύτητα, έκρηξη και αποτελεσματικότητα. Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα, μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

«Η ΑΕΚ δεν έπεισε καν τον Κορέα»

Συνεχίζονται στην Ιταλία τα ρεπορτάζ για τον Αργεντινό στράικερ της Ίντερ, Χοακίν Κορέα και το μέλλον του με την ΑΕΚ, όπως είναι λογικό, να αναφέρεται εντός αυτών.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η έντυπη έκδοση της Gazzetta Dello Sport, ο Κορέα έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις. Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι «ο Tucu απέρριψε τις προσφορές από τη χώρα του. Συγκεκριμένα, αυτές των Ρίβερ Πλέιτ και Εστουδιάντες, γιατί δεν θέλει να επιστρέψει ακόμα στην Αργεντινή».

Και ακολουθεί η αναφορά στην Ένωση. «Δεν τον έπεισε καν η ΑΕΚ», αναφέρεται στο ρεπορτάζ και υπογραμμίζεται ότι «είναι δύσκολο να φτιάξεις τον Αργεντινό. Φαίνεται δύσκολο να ευχαριστηθεί και αυτό μπλοκάρει τα σχέδια των “νερατζούρι”».

 

ΑΕΚ – Λαμια Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr