ΠΑΟΚ – Σαμροκ Ροβερς Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/08)

To πρώτο βήμα πρόκρισης για το Europa League θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στους Ιρλανδούς.

ΠΑΟΚ - Σαμροκ Ροβερς Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/08)

ΠΑΟΚ – Σαμροκ Ροβερς Live Streaming | PAOK Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς (20:30) για το πρώτο ματς στα πλέι-οφ του Europa League.

Oι πρωταθλητές Ελλάδας βίωσαν έναν σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Μάλμε πριν λίγες ημέρες. Ο ΠΑΟΚ κρατούσε στα χέρια του την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ένα γκολ στις καθυστερήσεις και, στη συνέχεια, ακόμα ένα στην παράταση έκλεισαν ξανά την πόρτα για το όνειρο της συμμετοχής στο κεντρικό… ταμπλό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αφού κέρδισε δύσκολα τον Πανσερραϊκό (3-2) στην πρεμιέρα της Super League και μάζεψε τα κομμάτια του, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά και να κυνηγήσει μία θέση στη League Phase του Europa League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της άπειρης Σάμροκ Ρόβερς από την Ιρλανδία και σίγουρα θα προσπαθήσει να βάλει… υποθήκη πρόκρισης από το πρώτο ματς της Τούμπας (20:30).

ΠΑΟΚ – Σαμροκ Ροβερς Live Streaming: Νέα αρχή

O Λουτσέσκου θέλει να δει καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα του, με μεγαλύτερη συγκέντρωση και λιγότερα λάθη στην άμυνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Κοτάρσκι, Ότο, Τάισον, Μπάμπα, που – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα. «Σίγουροι» για το αρχικό σχήμα είναι επίσης οι Κουλιεράκης (θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα για την Βόλφσμπουργκ), Κεντζιόρα, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, ενώ θέση διεκδικούν οι Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ, Τόμας, Καμαρά και Οζντόεφ.

Στην αντίπερα όχθη, η Σάμροκ Ρόβερς θα κυνηγήσει ακόμα μία υπέρβαση με την ταμπέλα του αουτσάιντερ. Οι Ιρλανδοί ξεκίνησαν η σεζόν αφήνοντας εκτός την Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ (0-0, 2-1) και στη συνέχεια ηττήθηκαν σε δύο ματς από την Σπάρτα Πράγας (2-4, 0-2), όμως, λίγες μέρες μετά, πέρασαν το εμπόδιο της Τσέλιε, με ανατροπή και νίκη (3-1) στο δεύτερο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Η Σάμροκ αναμένεται να παραταχθεί με τους Πολς, Γκρέις, Λόπες, Χόουρ, Κλαρκ, Ο’Νιλ, Γουάτς, Φαρούγκια, Χόνοχαν, Νάτζεντ και Γκριν.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως ο χαμένος από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα αγωνιστεί σίγουρα στη League Phase του Europa Conference League.

Ανακοινώθηκε από την Βόλφσμπουργκ ο Κουλιεράκης!

Βόλφσμπουργκ και ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στους «Λύκους». «Θα μεταβεί στη Γερμανία μετά τους αγώνες του Δικεφάλου στα playoffs του Europa League».

Το «μπάσιμο» της Βόλφμπουργκ για τον Χανιώτη στόπερ πήρε και επίσημη μορφή. Με τους «Λύκους» να τον καλωσορίζουν στο δυναμικό τους!

«Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα γίνει… Λύκος στα τέλη του Αυγούστου. Ο αμυντικός θα έρθει από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μετά τα παιχνίδια των playoffs του Europa League.

Καλώς ήρθες, Κωνσταντίνε», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Γερμανοί, κάνοντας λόγο για έναν «επικίνδυνο» στόπερ!

ΠΑΟΚ – Σαμροκ Ροβερς Live Streaming: «Η Βόλφσμπουργκ πληρώνει άμεσα τον ΠΑΟΚ – Καταβολή 12 περίπου εκατ. ευρώ»

To deal ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Βόλφμπουργκ πήρε επίσημη μορφή. Με τους «Λύκους» να πληρώνουν άμεσα 11.75 εκατ. ευρώ στους Θεσσαλονικείς, όπως αναφέρει το Kicker!

Παίκτης της Βόλφμπουργκ είναι με κάθε επισημότητα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε τόσο από τους «Λύκους» όσο και από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως ο Χανιώτης στόπερ θα μεταβεί στη Γερμανία, όπως ήταν ήδη γνωστό, μετά τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ για τα playoffs του Europa League.

Όπως σημειώνει το Kicker, «11.75 εκατομμύρια ευρώ θα καταβληθούν άμεσα στους Θεσσαλονικείς. Κι άλλα τρία εκατομμύρια έχουν συμφωνηθεί ως μπόνους». Το συνολικό πακέτο της μεταγραφής του φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ περίπου. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, γίνεται η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του Δικεφάλου.

Για ακόμη μία φορά υπογραμμίζεται πως ο «Κούλιε» ήταν στο επίκεντρο της Άιντραχτ. Ωστόσο, η Βόλφμπουργκ με πρόταση ρελάνς κατάφερε να τον κάνει δικό της, ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα από τους «αετούς».

Ευχάριστα νέα από την Ρωσία για τον Τσάλοβ

Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρίσκεται ο Φιόντορ Τσάλοβ και στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λαμβάνοντας ευχάριστα νέα από την Ρωσία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας, Βαλερί Κάρπιν, ανακοίνωσε τις επιλογές του για τα δύο φιλικά του Σεπτεμβρίου. Στη λίστα των «εκλεκτών» δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Φιόντορ Τσάλοβ, με τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους που τον άφησε εκτός:

«Ο Αλεξέι Μίραντσουκ υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την Ατλάντα και αντιμετωπίζει δυσκολίες προσαρμογής και ζωής σε μια νέα χώρα. Αποφασίσαμε να του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί στον σύλλογο. Παρόμοια είναι η κατάσταση και με τον Φιόντορ Τσάλοβ λόγω της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Αποφασίσαμε να του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Είμαστε πάντα έτοιμοι να λάβουμε υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες κατά τη μεταγραφή παικτών σε ξένους συλλόγους. Ειδικά όταν πρόκειται για φιλικούς αγώνες της Εθνικής ομάδας».

Η Ρωσία θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες κατά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου. Αρχικά με το Βιετνάμ, και στη συνέχεια με την Ταϊλάνδη στο Ανόι στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου.

Μία είδηση που προφανώς ήχησε καλά στα αυτιά του Ραζβάν Λουτσέσκου. Προκειμένου να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής για να δουλέψει ακόμη περισσότερο με τους νεοαποκτηθέντες, χωρίς την πίεση και το άγχος των σερί παιχνιδιών.

ΠΑΟΚ – Σαμροκ Ροβερς Live Streaming: Προχωρά του Τζόναθαν Γκόμες

Στην απόκτηση του Τζόναθαν Γκόμες ως μία έξτρα επιλογή πίσω από τον Ράχμαν Μπάμπα προχωρά ο ΠΑΟΚ, κινούμενος για την αγορά του.

Όπως είναι ήδη γνωστό, εκτός από την περίπτωση του χαφ και του στόπερ, στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει πως θα κινηθούν και για την απόκτηση ενός ακόμη πλάγιου μπακ, ως μία επιπλέον λύση πίσω από τον Μπάμπα. Τις τελευταίες ημέρες «παίζει» δυνατά το όνομα του 20χρονου Αμερικανού, Τζόναθαν Γκόμες, που ανήκει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στην Μιράντες. Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας μέτρησε 39 ματς, 1 γκολ και 4 ασίστ.

Ο νεαρός πλάγιος μπακ μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του. Με τους πρωταθλητές Ελλάδος να κινούνται για την αγορά των δικαιωμάτων του. Τις προηγούμενες ημέρες τα ΜΜΕ της Ισπανίας υπογράμμιζαν πως θα αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού, επεκτείνοντας ταυτόχρονα το συμβόλαιό του. Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο φαίνεται πως απομακρύνεται…

Οι δύο πλευρές είναι κοντά στη συμφωνία και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

ΠΑΟΚ – Σαμροκ Ροβερς Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Exit mobile version