ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/08)

Αφήνει πίσω του τη Μάλμε και φουλάρει για πρεμιέρα με το δεξί στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming | PAOK Live Streaming

Λίγες ώρες μετά το σοκ του αποκλεισμού από τη Μάλμε, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (20:00) για την 1η αγωνιστική της Super League.

Το όνειρο της πρώτης συμμετοχής στο Champions League… διαλύθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ένα γκολ λίγο πριν το τέλος κράτησε τη Μάλμε «ζωντανή». Οι Σουηδοί σκόραραν στην παράταση και ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε (3-4) στην Τούμπα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πλήρωσε την κακή της αμυντική εικόνα και την έλλειψη ηρεμίας στα κρίσιμα λεπτά. Αυτό το σημείωσε στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός.

«Νομίζω πως για 94’ λεπτά αξίζαμε εμείς να πάρουμε την πρόκριση. Όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό και με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να πεις πως υπάρχει έλλειψη πίστης και αυτοπεποίθησης. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να είχαμε πετύχει το τέταρτο γκολ δεν το κάναμε και πιστεύω πως πληρώσαμε την αφέλεια μας. Ήμασταν αφελείς και το πληρώσαμε».

Η ζωή όμως συνεχίζεται και ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του τον οδυνηρό αποκλεισμό. Θέλει να μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη μάχη για την back to back κούπα στη Super League. Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (20:00) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι ξεκάθαρο πως θα κυνηγήσει μία εμφατική νίκη, έχοντας την ταμπέλα του ακλόνητου φαβορί.

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming: Αναγκασμένος να κάνει αλλαγές

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές. Θέλει «φρεσκάρει» την ομάδα του, που έπαιξε τέσσερα κρίσιμα ματς σε διάστημα λίγων ημερών. Η λογική λέει πως οι Τσάλοφ και Τισουντάλι θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα. Προκειμένου να βρουν ρυθμό και να προσαρμοστούν ακόμα πιο γρήγορα στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως θα επιστρατευτούν και οι έμπειροι Σβαμπ, Βιεϊρίνια για να υπάρξει ασφάλεια. Από εκεί και πέρα, σίγουροι για το αρχικό σχήμα είναι οι Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράχμαν, Καμαρά και Τάισον. Τέλος, θέση διεκδικούν οι Ντεσπόντοφ και Μουργκ.

Στην άλλη μεριά, ο Πανσερραϊκός θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς να έχει άγχος. Είναι σίγουρο πως ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του έχουν «κυκλώσει» άλλα ματς με «πρέπει» για βαθμούς.

Πρόταση – βόμβα 15 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, μία «ανάσα» από την Βόλσφμπουργκ ο Κουλιεράκης!

Το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη φιγουράρει στις λίστες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Μάλιστα, ο Χανιώτης στόπερ έχει ιδιαίτερη πέραση στην Γερμανία.

Η Άιντραχτ ασχολείται εκτενώς με την περίπτωσή του από τον Γενάρη. Μετά την πώληση του Πάτσο στην Παρί έδειχνε αποφασισμένη να δώσει 11 εκατ. ευρώ συν 4 σε μπόνους για τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, εμφανίστηκε και η Βόλφσμπουργκ. Κάνοντας πρόταση – βόμβα ύψους 15 εκατ. ευρώ με τα μπόνους προκειμένου να πείσουν τους πρωταθλητές Ελλάδος να τον παραχωρήσουν.

Οι διαπραγματεύσεις και οι αποφάσεις δεν είχαν καμία σχέση με τον αποκλεισμό!

Οι «λύκοι» παρουσίασαν στον 20χρονο στόπερ ένα άκρως ποδοσφαιρικό project. Έτσι, έπεισαν την πλευρά του Κρητικού για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ, πέρα από τα χρήματα ρεκόρ που θα βάλει στα ταμεία του, θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης. Όλα αυτά έλαβαν χώρα πριν από τις «μάχες» του ΠΑΟΚ με την Μάλμε και δεν είχαν καμία σχέση με τον αποκλεισμό.

Εξάλλου οι  συζητήσεις των προηγούμενων ημερών, ο οδυνηρός αποκλεισμός και το γεγονός πως δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το τελευταίο όνειρο που είχε με την ομάδα που τον γαλούχησε ποδοσφαιρικά, έφεραν και το «ξέσπασμα» του Κουλιεράκη μετά το τέλος του αγώνα με την Μάλμε.

Ο 20χρονος, παρά το γεγονός πως οι διαπραγματεύσεις ήταν σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα και αφορούσαν το μέλλον του, έδωσε και την ψυχή του για την πρόκριση και «λύγισε» στο φινάλε!

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ληφθεί η απόφαση να παραμείνει μέχρι τέλη Αυγούστου και να αγωνιστεί κανονικά στα επόμενα παιχνίδια, κάτι που είχαν διαμηνύσει οι Θεσσαλονικείς εξ αρχής στην πλευρά του, ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα είχε η «μάχη» του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League.

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming: Δεν το πιστεύουν ούτε οι Σουηδοί για το γκολ της ισοφάρισης

Ο άνθρωπος που έστειλε έστω και… καταλάθος το ματς στην παράταση, Νιλς Ζέτερστρομ, μίλησε σε σουηδικό ΜΜΕ για την μεγάλη πρόκριση της Μάλμε επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και για το τυχερό – σπουδαίο γκολ που πέτυχε.

Με την μεγάλη πρόκριση της Μάλμε επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας ασχολούνται τα σουηδικά ΜΜΕ. Κάνοντας λόγο για μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο, και μάλιστα στο γήπεδό του.

Στο atonbladet.se, φιλοξενούνται παράλληλα και δηλώσεις του «χρυσού» σκόρερ. Ο Νιλς Ζέτερστρομ μέσω κόντρας μετά από διώξιμο του Μαντί Καμαρά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-3. Έτσι, οδήγησε το ματς στην παράταση, στην οποία οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 3-4.

«Ήταν το συγκλονιστικότερο παιχνίδι που έχω παίξει στην καριέρα μου. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έδιωξε την μπάλα πάνω μου. Αυτή πήρε δύναμη και τροχιά προς την εστία και κατέληξε στα δίχτυα. Ούτε που κατάλαβα πως έγινε! Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν απίθανη, δεν έχω ξαναπαίξει μπροστά σε τέτοιο κοινό».

Στο ίδιο θέμα, δηλώσεις έκανε και ο Άντερς Κρίστιανσεν, ο οποίος αποθέωσε τον συμπαίκτη του, που πέραν του τυχερού γκολ του έδωσε εξαιρετική ασίστ για το 3-4. Επίσης, σημείωσε ότι η Μάλμε μπορεί να μην ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, αλλά έλεγξε και τα δύο ματς και βρήκε λύσεις στα κρίσιμα σημεία.

Μία σύλληψη και τρεις προσαγωγές στην Τούμπα

Σε μία σύλληψη και τρεις προσαγωγές προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης (13/8) αστυνομικοί, στο πλαίσιο των μέτρων για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μάλμε στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

«Απογευματινές ώρες χθες (13-08-2024), στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων εν’ όψει διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα που θα λάμβανε χώρα σε γήπεδο της πόλης την 20:30 ώρα, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατέλαβαν τρία άτομα να επιχειρούν να εισέλθουν στην αθλητική εγκατάσταση επιδεικνύοντας το ίδιο εισιτήριο. Δεν τους επετράπη η είσοδος και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους προς εξακρίβωση στοιχείων ταυτότητας.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης που βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία λήψης μέτρων τάξης, αντιλήφθηκαν διευκόλυνση εισόδου στο γήπεδο ομάδας φιλάθλων που δεν διέθεταν εισιτήριο, από υπάλληλο που εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας και στα καθήκοντα του οποίου αναγόταν ο έλεγχος εισόδου θεατών. Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προσήγαγαν τον υπάλληλο στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, όπου και συνελήφθη. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε την, κατά περίπτωση, προβλεπόμενη άδεια εργασίας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Exit mobile version