ΠΑΟΚ - Μαλμε Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/08)

Έτοιμος για τη μεγάλη ρεβάνς απέναντι στους Σουηδούς είναι ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Μαλμε Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/08)

ΠΑΟΚ – Μαλμε Live Streaming | Malmö – PAOK Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μάλμε στην Τούμπα (20:30) και ψάχνει το αποτέλεσμα που θα τον οδηγήσει στα πλέι-οφ του Champions League.

Αν και έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αντιδράσει και έδειξε μέταλλο στο τελικό 2-2 με τη Μάλμε στη Σουηδία. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετώπισε ζητήματα λόγω έλλειψης ρυθμού και συγκέντρωσης στην άμυνα, όμως ο χαρακτήρας της έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και να παίξει στη Τούμπα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League. Σκόρερ των δύο τερμάτων του ΠΑΟΚ ήταν οι Τάισον και Ραχμάν Μπάμπα.

ΠΑΟΚ – Μαλμε Live Streaming: Τα αγωνιστικά νέα του «Δικεφάλου»

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ψάχνουν τη νίκη για να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ταυτόχρονα, να εξασφαλίσουν πως στο χειρότερο σενάριο θα αγωνιστούν στη League Phase του Europa League. Το γήπεδο της Τούμπας θα είναι κατάμεστο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του με μοναδικό πρόβλημα τον Γιόνι Ότο, που θα χάσει σίγουρα τη ρεβάνς με τους Σουηδούς.

Με βάση τα δεδομένα, οι Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ραχμάν θα είναι σίγουρα στην άμυνα. Επίσης δύσκολα θα «σπάσει» το δίδυμο των Σβαμπ και Οζντόεφ στο κέντρο. Από εκεί και πέρα, οι Τάισον και Μπράντον Τόμας θεωρούνται «σίγουροι» για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα, ενώ για τις άλλες δύο θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής «παίζουν» οι Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τισουντάλι και Ντεσπόντοφ.

Χωρίς πολλές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί και η Μάλμε, αφού η νοοτροπία των Σουηδών δεν αλλάζει ούτε στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Έτσι, η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρεμ αναμένεται να παραταχθεί με τους Ντάχλιν, Λάρσεν, Γιάνσον, Ζάτερστρεμ, Μπουσανέλο, Μπόλιν, Πένια, Γιόνσεν, Νανάσι, Μπότχαιμ και Τέλιν.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίζει το νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Σπάρτα Πράγας – Στεάουα Βουκουρεστίου. Στο πρώτο ματς, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Ρουμανίας.

Στην Θεσσαλονίκη η Μάλμε με 100 φιλάθλους

Στην Θεσσαλονίκη αφίχθη η αποστολή της Μάλμε, που θα έχει την υποστήριξη 100 περίπου οπαδών της. «Να πίνετε πολύ νερό», αναφέρουν οι Σουηδοί στις οδηγίες τους λόγω της αφόρητης ζέστης.

Περίπου 100 φίλοι της Μάλμε θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο της Τούμπας. Προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το επαναληπτικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Σουηδοί τα… είδαν όλα με την υψηλή θερμοκρασία που συνάντησαν. Κάτι που τονίζουν διαρκώς στις οδηγίες τους. «Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό. Έχει τρομερή ζέστη στην Θεσσαλονίκη. Την ημέρα του αγώνα η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 37 βαθμούς».

Μεταξύ άλλων στις σχετικές οδηγίες, υπάρχουν συντεταγμένες για το πως θα κινηθούν οι φίλοι της ομάδας προς το γήπεδο καθώς και για όλα όσα θα πρέπει να προσέξουν. Μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση κλείνει πάλι με την παρότρυνση να ενυδατώνονται με άφθονο νερό.

Η Μάλμε αφίχθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία το μεσημέρι της Δευτέρας (12/8/24). Έχοντας στην αποστολή της και τον Νανάσι. Στις 19:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου και στις 20:00 θα διεξαχθεί η τελευταία πρόβα στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Μαλμε Live Streaming: «Καμπανάκι» από τον ΠΑΟΚ ενόψει Μάλμε

 

Τι αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

Ένα ακόμα βήμα στο ευρωπαϊκό ταξίδι της φετινής σεζόν και πρέπει όλοι να διασφαλίσουμε πως θα συνεχιστεί με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται πάντα με τον κόσμο στο πλευρό του.

Οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι περιμετρικά του γηπέδου θα πραγματοποιηθούν προέλεγχοι από την Ελληνική Αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι στο γήπεδο της Τούμπας απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πυρσών και συσκευών laser, η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Καθώς και η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.

Υπενθυμίζουμε πως η Θύρα 4 τελεί σε τιμωρία υπό αναστολή και το παραμικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε αυτόματη ποινή δύο αγωνιστικών με κλειστό πέταλο. Πρέπει όλοι με υπευθυνότητα να προστατεύσουμε την ομάδα, ώστε να μην παίξει στα επόμενα παιχνίδια της χωρίς τους φιλάθλους στο πλευρό της.

Οι Θύρες της Τούμπας θα ανοίξουν στις 18:30, κάθε φίλαθλος θα πρέπει να κάνει έγκαιρα ταυτοποίηση και ιδανικά αμέσως με την αγορά του εισιτηρίου του στο Gov.gr Wallet, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του συστήματος τις ώρες πριν τον αγώνα, ενώ από τις 16:30 θα λειτουργεί το τμήμα επίλυσης προβλημάτων εισιτηρίων, προκειμένου να βοηθήσει όσους φιλάθλους έχουν πρόβλημα με την είσοδό τους στο γήπεδο. θα υπάρχουν προέλεγχοι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.

Στήριξη με τη φωνή και το πάθος από το πρώτο λεπτό!

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!

Κεντζιόρα: «Πανέτοιμοι για την Μάλμε – Χαίρομαι που ο κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά μου»

Για τη ρεβάνς με την Μάλμε, τον τομέα ευθύνης του αλλά και τον κομβικό ρόλο που έχει παίξει στις επιτυχίες του ΠΑΟΚ μίλησε ο Τόμας Κεντζιόρα.

Για το επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκεται η ομάδα για την πρόκριση:

«Πρέπει να είμαστε 100% ετοιμοι για να περάσουμε την Μάλμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση μέχρι το League Stage του Champions League. Πιστεύω ότι ειμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες και να κερδίσουμε. Πρέπει να ειμαστε προετοιμασμένοι και να τα δώσουμε όλα».

Για τα γκολ που δέχτηκε στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα και τι πρέπει να κάνει για να τα αποφύγει:

«Κάποιες φορές γίνονται λάθη. Είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, ακόμα και αν είμαστε η ίδια ομάδα ή οι ίδιοι παίκτες, συμβαίνουν λάθη. Πιστεύω ότι αρχής γενομένης από αύριο θα είμαστε βελτιωμένοι στο θέμα της άμυνας, πρόκειται για ενα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για το αν πλέον γνωρίζουν καλύτερα την Μάλμε και το αν ο ίδος αισθάνεται πλέον πιο άνετα:

«Πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε. Επιβάλλεται να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι, έχουμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό. Δεχτήκαμε στο πρώτο ματς δυο γκολ από στατικές φάσεις. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι θα είμαστε από το πρώτο λεπτό. Σε ό,τι αφορά εμένα, είμαι μαζί με την ομάδα κανονικά εδώ και ένα μήνα. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα».

Για την αναγνώριση του κόσμου ότι είναι μια πηγή σιγουριάς για την άμυνα:

«Απλά κάνω την δουλειά μου. Προπονούμαι σκληρά και κάθε μέρα, δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση. Είναι πολύ ωραίο να αποδίδω καλά στο γήπεδο και είμαι χαρούμενος που το αναγνωρίζουν οι οπαδοί μας. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».

ΠΑΟΚ – Μαλμε Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr