Νοα - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (06/08)

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Νόα στην Αρμενία (19:00) στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Νοα - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (06/08)

Νοα – ΑΕΚ Live Streaming | Noah – AEK Live Streaming

Αφού… ξεμπέρδεψε με το εμπόδιο της Ίντερ Ντ’Εσκάλδες από την Ανδόρα, η ΑΕΚ έχει μπροστά της ακόμα μία φαινομενικά εύκολη αποστολή, αφού αντιμετωπίζει τη Νόα από την Αρμενία για μία θέση στα πλέι-οφ του Europa Conference League.

Νοα – ΑΕΚ Live Streaming: Τα νέα της ΑΕΚ

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης από το πρώτο ματς (19:00) και είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να βελτιώσει τα αμυντικά ζητήματα που παρουσίασε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Η απουσία του Γενς Γιόνσον, που θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο δίμηνο, δημιουργεί πονοκέφαλο στον Αργεντίνο τεχνικό, αφού υπάρχει ερωτηματικό στη θέση δίπλα στον Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι… φευγάτος και κανένας δεν μπορεί να ξέρει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ρομπέρτο Περέιρα ίσως μείνει στον πάγκο, αφού αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε αποστολή της ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει και για τον Έρικ Λαμέλα, ενώ σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο υπολογίζεται και ο έμπειρος Στίβεν Τσούμπερ.

Με βάση τα δεδομένα, σίγουροι για την ενδεκάδα είναι οι Στρακόσια, Ρότα, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς και Γκαρσία. Οι Ελίασον και Άμραμπατ διεκδικούν τη θέση στα δεξιά της επίθεσης, ενώ είναι αρκετά πιθανό να δούμε από την αρχή τους Πινέδα και Λιούμπισιτς.

Σε ό,τι αφορά τη Νόα, η ομάδα από την Αρμενία με τα μόλις εφτά χρόνια ζωής απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Σλιέμα από τη Μάλτα με το εμφατικό 7-0 του πρώτου αγώνα να ξεχωρίζει. Από τον σύλλογο του Ρουί Μότα ξεχωρίζουν οι Έλντερ Περέιρα, Γκουστάβο Σανγκαρέ και Εράλντο Τσινάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση πρόκρισης επί τη Νόα, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Ρουζομπερόκ – Χάιντουκ Σπλιτ. Οι Κροάτες είναι φυσικά το φαβορί και μένει να φανεί αν θα δούμε ξανά φέτος μία μάχη ανάμεσα σε ελληνική και κροατική ομάδα, όπως συνέβη και πέρσι με το ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Ζωηρό… ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κορέα»

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε για την υπόθεση Κορέα στην Ίντερ σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο με τους «νερατζούρι» να αναζητούν τρόπο να ελευθερώσουν χώρο στο μπάτζετ τους, προκειμένου να κινηθούν για τον Κιέζα της Γιουβέντους.
Βάσει των όσων αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, λοιπόν, μέσα στην εβδομάδα η Ίντερ θα εντείνει την προσπάθεια της για να τελειώσει την υπόθεση με τον Κορέα και να πάει φουλ για Κιέζα. Και κάπου εδώ μπαίνει η ΑΕΚ με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως «η ΑΕΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, ενώ υπάρχουν μόνο φήμες για ομάδες από την Σαουδική Αραβία» επισημαίνοντας, όμως, ταυτόχρονα πως «τίποτα συγκεκριμένο δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα».

Καταλήγοντας πως «η πρόκληση τώρα για τον Κορέα είναι να ξαναβρεί τον εαυτό του και να βρει μια ομάδα πρόθυμη να επικεντρωθεί στις δυνατότητές του, ίσως εκτός Ιταλίας, σε ένα πλαίσιο που μπορεί να του επιτρέψει να εκφραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Τώρα τι ισχύει για την ΑΕΚ; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κορέα αποτελεί νούμερο ένα στόχο για την Ένωση που δείχνει διάθεση να περιμένει τις εξελίξεις. Άλλωστε, ο 29χρονος επιθετικός είναι ο παίκτης που θέλει ο Αλμέιδα για να αποτελέσει το alter ego του Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση.

Νοα – ΑΕΚ Live Streaming: «Η υπόθεση Πινέδα μπορεί να τελειώσει με μια μήνυση στον ατζέντη του»

Εκτενές ρεπορτάζ για την έγγραφη νομική προειδοποίηση της ΑΕΚ προς τον ατζέντη του Ορμπελίν Πινέδα φιλοξενεί εδώ και λίγη ώρα ο μεξικανικός Τύπος.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ «ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ εξέδωσε προειδοποίηση ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του εκπροσώπου του Πινέδα επειδή αποκάλυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στο Μεξικό» και εν συνεχεία υπογραμμίζεται «ότι ένα από τα πιο σπουδαία «μυθιστορήματα» του καλοκαιριού, το ενδιαφέρον του Πινέδα να επιστρέψει στο Μεξικό μπορεί όχι μόνο να τελειώσει με μια αποτυχημένη μετακόμιση στη Μοντερέι αλλά και με μια μήνυση για τον εκπρόσωπό του από την ΑΕΚ».

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του Μάριο Βιγιαρεάλ στο Fox Sports, όπου υποστήριξε πως ο Πινέδα θέλει να μετακομίσει στην Μοντερέι για προσωπικούς λόγους και στη συνέχεια σημειώνεται η απόφαση του «ιδιοκτήτη της ομάδας να απαντήσει δημόσια και να προειδοποιήσει τον μάνατζερ του Ορμπελίν με μήνυση».

Καταλήγοντας το ρεπορτάζ επικαλούμενο δημοσιεύματα στην Ελλάδα, αναφέρει ότι «η ΑΕΚ θα επέτρεπε στον Πινέδα να μετακομίσει στο Μεξικό μόνο με ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ».

Χωρίς προβλήματα η προετοίμασια της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην Μπρινιόλι-Γιόνσον, για το παιχνίδι με τη Νόα.

Στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Νόα στην Αρμενία έχει στρέψει την προσοχή της η ΑΕΚ, όπου θα επιδιώξει να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης για τα πλέι οφ του Conference League. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε την Κυριακή όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά, ακόμα κι αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις προηγούμενες μέρες.

Στη διάθεση του «Πελάδο» βρίσκονται και οι Έρικ Λαμέλα, Ρομπέρτο Περέιρα, Μόουζες Ουντουμπάτζο και Στίβεν Τσούμπερ, που είχαν μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα παιχνίδια με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες.

Εκτός πλάνων βρίσκονται βεβαίως οι τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον, οι οποίοι αναμένεται να είναι διαθέσιμοι τον Οκτώβριο.

Η αποστολή της ΑΕΚ πετάει το πρωί της Δευτέρας στις 11 για την Αρμενία. Η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη 18:00 (ώρα Ελλάδας) και μισή ώρα μετά η προπόνηση.

Νοα – ΑΕΚ Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr