Μαλμε - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (06/08)

Έτοιμος για μία νέα πρόκληση ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει με… φρέσκα πρόσωπα τη Μάλμε (20:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μαλμε - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (06/08)

Μαλμε – ΠΑΟΚ Live Streaming | Malmö – PAOK Live Streaming

Αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει την πορεία της για το μεγάλο όνειρο και τον τεράστιο στόχο της συμμετοχής στη League Phase του ανανεωμένου Champions League. Οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδας έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία τους σε ομίλους και συγκεκριμένα στη League Phase του Europa Conference League, όμως αυτό δεν τους αρκεί και ταξιδεύουν στη Σουηδία για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι-οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Μάλμε είναι σίγουρα ένα δύσκολος αντίπαλος: Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη χώρα της, ενώ πριν λίγες μέρες απέκλεισε την Κλάκσβικ με συνολικό σκορ 6-4. Μεγάλα αστέρια του συλλόγου είναι οι Σεμπάστιαν Νανάσι και Έρικ Μπότχαϊμ, καθώς επίσης και ο εξτρέμ Σεάντ Χακσαμπάνοβιτς, που πέρσι ήταν ψηλά στη λίστα του Λουτσέσκου.

Μαλμε – ΠΑΟΚ Live Streaming: Τα αγωνιστικά νέα του «Δικεφάλου»

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος» θα παραταχθεί με φρέσκα πρόσωπα, αφού στην ευρωπαϊκή του λίστα βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες Ταρίκ Τισουντάλι και Φεντόρ Τσάλοβ. Δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο να πάρουν και χρόνο συμμετοχής, όμως είναι δεδομένο πως ο Λουτσέσκου θα εμπιστευτεί σε πρώτη φάση τον «κορμό» του και τους παίκτες που γνωρίζουν στο 100% την φιλοσοφία και τα «θέλω» του.

Έτσι, η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League αναμένεται να αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Μπάμπα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Ότο, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Μπράντον. Υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι επίσης οι Σάστρε, Κεντζιόρα, Μουργκ, Ντεσπόντοφ και Καμαρά.

Εκτός από το ενδιαφέρον στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, οι πρωταθλητές Ελλάδας παίζουν… μπάλα και στο μεταγραφικό παζάρι. Όπως όλα δείχνουν, το σίριαλ με τον Σουαλίο Μεϊτέ θα ολοκληρωθεί θετικά και ο θηριώδης χαφ θα επιστρέψει στην Τούμπα, αυτήν την φορά μέσω αγοράς και όχι με δανεισμό. Ο Μεϊτέ ήταν η πρώτη επιλογή για τα χαφ και ο ΠΑΟΚ δείχνει να ολοκληρώνει από νωρίς το ρόστερ για μία απαιτητική σεζόν.

Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στις επόμενες φάσεις

Η κλήρωση έφερε στον δρόμο του ΠΑΟΚ την Σπάρτα Πράγας ή την Στέαουα Βουκουρεστίου σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μάλμε, και το SDNA σκιαγραφεί τα προφίλ των ομάδων που είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος στα play off του Champions League.

Απέφυγε τα… χειρότερα ο ΠΑΟΚ, δηλαδή τη Γαλατάσαραϊ στην κλήρωση του Champions League ενόψει πλέι οφ και πλέον έχει ανοιχτό δρόμο μπροστά του για την παρθενική παρουσία του σε ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Από το ζευγάρι Τσέλιε-Σάμροκ Ρόβερς θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον αποκλειστεί από τη Μάλμε.

Τον αντίπαλό του στα πλέι οφ -και- του Europa League έμαθε ο Δικέφαλος, στο… απευκταίο σενάριο που δεν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε, στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρουν απέναντί τους τον νικητή του ζευγαριού Τσέλιε (Σλοβενία) – Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία).

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 22 Αυγούστου και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα.

Μαλμε – ΠΑΟΚ Live Streaming: Έντονος προβληματισμός στους γηπεδούχους

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Μάλμε, Χένρικ Ρίντστρεμ, από την πώληση του Κορνέλιους και τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει ενόψει ΠΑΟΚ.

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Σουηδίας έκανε ο προπονητής της Μάλμε, Χένρικ Ρίντστρεμ, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Eleda Stadion για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως η πώληση του Ντέρεκ Κορνέλιους δεν ήρθε στο κατάλληλο timing για τη Μάλμε ενώ εμφανίστηκε και προβηματισμένος για τους τραυματισμούς.

Αρχικά, ο Ρίντστρεμ έδωσε την είδηση για το ντεμπούτο του Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχει ανταποκριθεί καλά στην προπόνηση που έχει κάνει. Δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά αλλά μπορεί να μας βοηθήσει».

Σε ό,τι αφορά την πώληση του Κορνέλιους στην Μαρσέιγ, τόνισε: «Το timing δεν είναι το καλύτερο για εμάς για αυτή την πώληση, αλλά ξέρω πώς να το ξεπεράσω. Απλά πρέπει να δεχτούμε ότι είναι αυτή η κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε. Ο Μοϊσάντερ θα μπορούσε να ήταν μια βραχυπρόθεσμη λύση για τους στόπερ, αν δεν είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Μιάλμπι. Αυτό που είναι ωραίο στην περίπτωσή μας είναι ότι ο Ζάτερστρομ μπόρεσε να παίξει πολύ και να είναι έτοιμος».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρίσκεται στην τελική ευθεία για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι με τη Μάλμε.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (04.08) ήταν αφιερωμένο στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη, αλλά και στις στατικές φάσεις, για τις οποίες έγινε ειδικό πρόγρμμα.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Η αποστολή που θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία το απόγευμα για Σουηδία αποτελείται αναλυτικά από τους:

Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Θυμιάνη, Τισγγάρα, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Αντρίγια, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοβ.

Ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (05.08) θα προπονηθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδας στο Eleda Stadium, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Μαλμε – ΠΑΟΚ Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr