Ρομα - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/08)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας επί ιταλικού εδάφους, αυτή τη φορά απέναντι στην Ρόμα!

Ρομα - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/08)

Ρομα – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming

Σπουδαίο φιλικό ματς για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει στην Ιταλία τη Ρόμα (18:00).

Μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ιταλία για δύο φιλικά παιχνίδια, κόντρα σε Τερνάνα και Ρόμα. Το δεύτερο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (3/8) στις 18:00 και συνοδεύεται φυσικά με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ρομα – Ολυμπιακος Live Streaming: Τα αγωνιστικά νέα

Οι Ρωμαίοι ξεκινούν τη σεζόν με… φόρα από το καλό finish στην περσινή χρονιά και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έχει τον χρόνο να φτιάξει την ομάδα με βάση τα δικά του «θέλω». H Ρόμα κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Ματ Ράιαν, Ανχελίνο, Σαμουέλ Νταλ, Έντζο Λε Φε και Ματίας Σούλε, ενώ υπάρχει συμφωνία με τον εκπληκτικό Αρτέμ Ντόβμπικ, που πέρσι σκόραρε 25 φορές σε 41 εμφανίσεις με την Χιρόνα.

Η Ρόμα επιθυμεί να επιστρέψει στην ελίτ του ιταλικού πρωταθλήματος και να διεκδικήσει ξανά τρόπαια, ενώ αντιμετωπίζει το φιλικό με τον Ολυμπιακό ως μία πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, η προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχει ως… σταθμό τα φιλικά της Ιταλίας, καθώς εκεί θα δούμε σε μεγάλο ποσοστό τον βασικό κορμό, τουλάχιστον για το πρώτο κομμάτι της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη γειτονική χώρα με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Κρίστοφερ Βέλντε και Ρομάν Γιαρεμτσούκ, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ώστε να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στα «ερυθρόλευκα» δεδομένα.

Από εκεί και πέρα, ο Μεντιλίμπαρ θα δώσει ξανά ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες του συλλόγου, που διεκδικούν μία θέση στο ρόστερ και σίγουρα θα προχωρήσει σε δοκιμές, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν το ταξίδι για την Ιταλία, ο Ολυμπιακός έδειξε καλή εικόνα στην πλειοψηφία των φιλικών του αναμετρήσεων. Σε αυτές κέρδισε τη Ναϊμέγκεν (2-0) και την Μάλιν (2-2), έφερε ισοπαλία με την Αλ Καντισίγια (2-2) και ηττήθηκε στα σημεία από τον Άγιαξ (1-0).

Άρεσαν με Τερνάνα οι ερυθρόλευκοι | Τερνάνα – Ολυμπιακός 0-4

Ο Ολυμπιακός χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από την Τερνάνα, πήρε άνετα τη νίκη κόντρα στους Ιταλούς με σκορ 4-0, με τον Κρίστοφερ Βέλντε να σκοράρει στο ντεμπούτο του.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν Ρόμαν Γιάρεμτσουκ και Κρίστοφερ Βέλντε στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 4-0 επί της Τερνάνα. Η ιταλική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην 3η κατηγορία, δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα και οι Πειραιώτες πήραν την τρίτη τους νίκη στα φετινά φιλικά, έχοντας δύο νίκες με Ναϊμέγκεν και Μάχελεν, μία ήττα από Άγιαξ και μία ισοπαλία με την Αλ Καντισίγια.

Ο Μεντιλίμπαρ έδωσε την ευκαιρία σε ακόμη ένα ματς σε πολλούς νεαρούς και παρέταξε την ομάδα με πολλούς Έλληνες στην 11άδα, έχοντας βασικούς τους Αναγνωστόπουλο, Ρέτσο, Αποστολόπουλο, Κουτσίδη, Μουζακίτη, Παπακανέλλο και Μασούρα. Πάντως, σε αυτό σίγουρα έπαιξε σίγουρα ρόλο και το αυριανό και ξεκάθαρα πιο δυνατό φιλικό που θα δώσει η ομάδα κόντρα στη Ρόμα (18:00).

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ήρεμα χωρίς πολλές φάσεις, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις μέσα σε ένα λεπτό. Αρχικά ο Μασούρας βρέθηκε σε θέση βολής, εκτέλεσε, αλλά η μπάλα «ξύρισε» το δοκάρι στο 21ο λεπτό και στη συνέχεια στην αμέσως επόμενη φάση, ο αρχηγός των Πειραιωτών σούταρε ξανά, με τη μπάλα ωστόσο να φεύγει ξανά λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε τον ρυθμό του και στο 54΄ ήρθε και η πρώτη ευκαιρία του Γιάρεμτσουκ, με τον Ουκρανό να νικιέται από τον αντίπαλο κίπερ, ενώ ένα λεπτό αργότερα έσωσε ξανά μία κεφαλιά του Κοστίνια.

Τελικά, στο 58ο λεπτό ο Ζέλσον Μάρτινς τα κατάφερε, βρήκε δίχτυα και άνοιξε το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ, σκοράροντας παράλληλα το 3ο του γκολ στα φετινά φιλικά των Πειραιωτών. Στην επόμενη φάση (60′) ήταν η σειρά του Ισίδωρου Κουτσίδη να σκοράρει με κεφαλιά, με τον νεαρό άσο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

Oι «ερυθρόλευκοι» δεν κατέβασαν ρυθμό και στο 63΄ είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Παπακανέλο, ωστόσο το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι και το 2-0 παρέμεινε. Από εκεί και μετά ξεκίνησαν οι αλλαγές για τις δύο ομάδες, με τον Κρίστοφερ Βέλντε να περνά επίσης στο ματς και λίγα λεπτά αργότερα (76′) σκόραρε κιόλας στην πρώτη του φάση και έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Παπακανέλλος, με τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού να παίρνει το «ριμπάουντ» από ένα σουτ του Μασούρα και να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Αναγνωστόπουλος (46΄ Μπότης), Κοστίνια, Άμπι, Ρέτσος, Κουτσίδης (89΄ Μπιανκόν), Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Μάρτινς, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ (70΄ Βέλντε).

Ρομα – Ολυμπιακος Live Streaming: Ανακαινίζεται το «Καραϊσκάκης»

Πυρετός εργασιών το τελευταίο διάστημα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την ώρα που ο Ολυμπιακός «χτίζεται» αγωνιστικά για τη νέα σεζόν, πυρετός εργασιών γίνονται και στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, τα έργα γίνονται στο κεντρικό κτήριο του φαληρικού γηπέδου και το κόστος υπολογίζεται στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Οι αλλαγές που γίνονται αφορούν την κατασκευή νέων σουιτών, ενώ ολική είναι η αναμόρφωση του 2ου ορόφου, όπου βρίσκεται το εστιατόριο. Οι εργασίες γίνονται για να αναβαθμιστούν οι εγκαταστάσεις και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες του γηπέδου. Κι όλα αυτά έχουν να κάνουν και με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του Ολυμπιακού, όπου η διοίκηση θέλει να είναι όλα στην εντέλεια.

Στόχος είναι οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 25 Αυγούστου, οπότε στο φιλικό με τη Νότιγχαμ τα έργα θα είναι σε εξέλιξη.

Οσο για τον χλοοτάπητα, θα είναι έτοιμος για το φιλικό με την αγγλική ομάδα.

Κανένα θέμα με Εντού στον Ολυμπιακό

Κανένα θέμα Εντού δεν προκύπτει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν οι «ερυθρόλευκοι».

Νωρίτερα υπήρξε δημοσίευμα στην Βραζιλία, που ανέφερε ότι ο επιχειρηματικός όμιλος με επικεφαλής τον Ευάγγελο Μαρινάκη, που ελέγχει τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Ολυμπιακό, θέλει να πάρει τον τεχνικό διεθυντή της Άρσεναλ Εντού Γκασπάρ.

Η αντίδραση των Πειραιωτών, ωστόσο ήταν άμεση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να διαρρέουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Βραζιλιάνο τεχνικό διευθυντή της Άρσεναλ, βάζοντας «τέλος» στα σενάρια.

Ρομα – Ολυμπιακος Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr