Τερνανα - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (02/08)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας, αυτή τη φορά επί ιταλικού εδάφους απέναντι στην Τερνάνα!

Τερνανα - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (02/08)

Τερνανα – Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming | Olympiacos Live Streaming

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας, αυτή τη φορά επί ιταλικού εδάφους απέναντι στην Τερνάνα (19:30).

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανεβάζει στροφές όσο πλησιάζουμε στην επίσημη σέντρα της σεζόν, η οποία για τους «ερυθρόλευκους» θα γίνει στο πρωτάθλημα και την αναμέτρηση στο Βόλο με την τοπική ομάδα στις 17/8.

Οι Πειραιώτες έχουν την άνεση να μην αγωνιούν για την Ευρώπη, καθώς έχουν εξασφαλισμένη θέση στη League Stage του Europa League, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο Ισπανός τεχνικός έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Τερνανα – Ολυμπιακος Live Streaming: Το ζητούμενο για Μεντιλίμπαρ και τα τελευταία νέα

Ζητούμενο για τον τεχνικό των κατόχων του Conference League είναι το «δέσιμο» της ομάδας και σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζονται τα φιλικά, με την Ιταλία να είναι η επόμενη στάση, με τις αναμετρήσεις κόντρα σε Τερνάνα (2/8) και Ρόμα (3/8).

Το παιχνίδι με την Τερνάνα η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Serie C, είναι το πρώτο φιλικό επί ιταλικού εδάφους. Είχαν προηγηθεί τα φιλικά κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου στην Ολλανδία, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει κατά σειρά Άγιαξ (0-1), Μέχελεν (2-1), Αλ Κάντσια (2-2) και Ναϊμέγκεν (2-0) όπου ο Μεντιλίμπαρ έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Στην Ιταλία ο Ισπανός θέλει να δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενους με τα «ερυθρόλευκα» τα δύο νέα σημαντικά μεταγραφικά αποκτήματα, Κρίστοφερ Βέλντε και Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.

Αντίθετα στην Ελλάδα έμεινε ο Αγιούμπ Ελ Καμπί, με τον Μαροκινό επιθετικό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να δοκιμάζει να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ιταλία.

Εκτός είναι και ο Μάρκο Στάμενιτς για τους «ερυθρόλευκους» που θα βγάλουν ακόμα πιο βάσιμα συμπεράσματα από το φιλικό με τη Ρόμα που ακολουθεί, σε μια ευρωπαϊκή πρόβα πριν το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (8/8) και το φιλικό στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού (10/8).

Τερνανα – Ολυμπιακος Live Streaming: Ανακαινίζεται το «Καραϊσκάκης»

Πυρετός εργασιών το τελευταίο διάστημα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την ώρα που ο Ολυμπιακός «χτίζεται» αγωνιστικά για τη νέα σεζόν, πυρετός εργασιών γίνονται και στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, τα έργα γίνονται στο κεντρικό κτήριο του φαληρικού γηπέδου και το κόστος υπολογίζεται στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Οι αλλαγές που γίνονται αφορούν την κατασκευή νέων σουιτών, ενώ ολική είναι η αναμόρφωση του 2ου ορόφου, όπου βρίσκεται το εστιατόριο. Οι εργασίες γίνονται για να αναβαθμιστούν οι εγκαταστάσεις και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες του γηπέδου. Κι όλα αυτά έχουν να κάνουν και με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του Ολυμπιακού, όπου η διοίκηση θέλει να είναι όλα στην εντέλεια.

Στόχος είναι οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 25 Αυγούστου, οπότε στο φιλικό με τη Νότιγχαμ τα έργα θα είναι σε εξέλιξη.

Οσο για τον χλοοτάπητα, θα είναι έτοιμος για το φιλικό με την αγγλική ομάδα.

Σίριαλ με Μπράγκα για Όρτα

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η μεταγραφή του Αντρέ Όρτα στον Ολυμπιακό, καθώς η Μπράγκα ανέβασε τις απαιτήσεις της.

Μόνο εύκολη δεν είναι η διαπραγμάτευση του Ολυμπιακού με την Μπράγκα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Αντρέ Όρτα, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Τις προηγούμενες μέρες υπήρχε η αίσθηση ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία, αλλά οι Πορτογάλοι άλλαξαν στάση και αύξησαν τις απαιτήσεις τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, αλλά επειδή το 50% των δικαιωμάτων του 27χρονου μέσου ανήκουν στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, η Μπράγκα επιδιώξει να αυξήσει το κέρδος της από τη συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τους Πορτογάλους, ενώ και ο Όρτα πιέζει για να επιστρέψει στο λιμάνι και το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

Τερνανα – Ολυμπιακος Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr