Ολυμπιακος – Αλ Καντσια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/07)

Φιλικό προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει την Αλ Κάντσια.

Ολυμπιακος - Αλ Καντσια Live Streaming

Ολυμπιακος – Αλ Καντσια Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Χωρίς το άγχος των προκριματικών, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και στις 17:30 αντιμετωπίζει την Αλ Κάντσια από τη Σαουδική Αραβία.

Αυτό θα είναι το τρίτο φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Νωρίτερα, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν από τον Άγιαξ (1-0) και κέρδισαν τη Μαλίν (2-), σε ένα ματς όπου ξεχώρισαν ξανά οι… μικροί και κυρίως ο Χρήστος Μουζακίτης, που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ.

Με πολλές αλλαγές

Στο ίδιο… μονοπάτι θα βαδίσει ξανά ο Μεντιλίμπαρ, που δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους, προσπαθώντας να καταλήξει στον βασικό κορμό για τη νέα σεζόν. Αφού ανανέωσε και επίσημα, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναμένεται να παίξει κόντρα στην Αλ Κάντσια, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους Ντάνι Γκαρσία και Μάρκο Στάμενιτς. Οι δύο νεοφερμένοι χαφ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και τις προηγούμενες μέρες προπονήθηκαν ατομικά.

Προβλέψεις για την αρχική ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν, ωστόσο είναι δεδομένο πως το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα δοκιμάσει ξανά πρόσωπα και θα προσπαθήσει να… παντρέψει τους έμπειρους με την εξαιρετική φουρνιά των πιτσιρικάδων, που πέρσι κυριάρχησαν στην Ευρώπη.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, οι τροπαιούχοι του Europa Conference League έχουν εστιάσει στην υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε. Ο εκρηκτικός εξτρέμ «κόπηκε» από το ταξίδι για την περιοδεία της Γουλβς στις ΗΠΑ και πιέζει ώστε να επιστρέψει ξανά στον Ολυμπιακό, αυτή την φορά μέσω κανονικής μεταγραφής και όχι με δανεισμό. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πατήσει… γκάζι για πέντε ή έξι ακόμα προσθήκες, με τις θέσεις του επιθετικού, του στόπερ και του ακραίου μπακ να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες θα παίξουν και αύριο (27/7, 16:30) κόντρα στη Ναϊμέγκεν, ενώ το πρόγραμμα των φιλικών περιλαμβάνει ακόμα τους αγώνες κόντρα σε Τερνάνα (2/8), Ρόμα (3/8), Νότιγχαμ Φόρεστ (8/8) και Άρη Λεμεσού (10/8).

Ολυμπιακος – Αλ Καντσια Live Streaming: Σε καλό δρόμο του Όρτα στον Ολυμπιακό

Πλησιάζει στην απόκτηση του Αντρέ Όρτα ο Ολυμπιακός.

Φαίνεται πως υπάρχει και καπνός και φωτιά στην υπόθεση Όρτα στον Ολυμπιακό. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι Πειραιώτες είναι κοντά στην συμφωνία με την Μπράγκα για τον παίκτη στα 4-4,5 εκατ. ευρώ και, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με τους “αρσεναλίστας”.

Αρχικά, οι άνθρωποι της Μπράγκα επέμεναν στα 6 εκατ. ευρώ, όσα ήταν και η οψιόν αγοράς του 27χρονου κεντρικού μεσοεπιθετικού.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, η πορτογαλική ομάδα μείωσε λίγο τις απαιτήσεις της (στα 5,5 εκατ.), στη συνέχεια κατέβηκε κι άλλο (5 εκατ.) και τα τελευταία εικοσιτετράωρα φαίνεται να μειώθηκε κι άλλο η ψαλίδα. Έτσι όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Όρτα.

Να σημειωθεί επίσης πως όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τόσο ο παίκτης όσο και ο εκπρόσωπος του Κάρλος Γκονσάλβες πιέζουν με τον τρόπο τους την Μπράγκα για να υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό κι από μέρα σε μέρα αναμένονται εξελίξεις.

«Κινήθηκε για τον Άμραμπατ ο Ολυμπιακός – Ζητάει 15 εκάτ. η Φιορεντίνα»

Για την απόκτηση του Σοφιάν Άμραμπατ φέρεται να κινήθηκε ο Ολυμπιακός.

Ρεπορτάζ από την Ιταλία μπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Σοφιάν Άμραμπατ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Il Tirreno», οι Πειραιώτες μαζί με τη Γαλατά κινήθηκαν για την απόκτηση του Μαροκινού χαφ από τη Φιορεντίνα.

Από την πλευρά τους οι Ιταλοί φέρονται να ζητούν 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν και έτσι, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν πλησίασε το ποσό που ζήτησαν οι «Βιολά», το deal δεν προχώρησε.

Tη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Άμραμπατ αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Άγγλους να μην ενεργοποιούν την οψιόν που υπήρχε για να τον αποκτήσουν, μετρώντας συνολικά 30 συμμετοχές με τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ με τη Φιορεντίνα είχε 107 παιχνίδια στο ενεργητικό του.

Ολυμπιακος – Αλ Καντσια Live Streaming: Ροντινέι: «Να είμαστε δυνατοί πνευματικά για να κερδίσουμε πράγματα και φέτος»

Κεφάτος ξεκίνησε τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό ο Ροντινέι, βάζοντας στόχο την κατάκτηση τίτλων και φέτος.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube, μετά το φιλικό με την Μαλίν, αναφέροντας πως το Conference League ανήκει στο παρελθόν, με το στόχο πλέον να εστιάζεται στο να κερδίσει η ομάδα σημαντικά πράγματα και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ροντινέι:

«Η ομάδα στέκεται πολύ καλά στα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο για εμάς, καθώς ξεκινήσαμε να δουλεύουμε ένα μήνα και δέκα μέρες μετά τις διακοπές.

Παίξαμε καλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια (με Άγιαξ και Μαλίν). Πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα φέτος.

Γράψαμε ιστορία κατακτώντας το Conference League, το γνωρίζουμε αυτό. Όμως για εμένα αυτό είναι παρελθόν, έχει τελειώσει. Αυτή είναι μία καινούργια σεζόν.

Θέλουμε να είμαστε δυνατοί πνευματικά για να κερδίσουμε πράγματα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία είναι πολύ σημαντική για το σύλλογο, καθώς γιορτάζει τα εκατό χρόνια της ιστορίας του.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που μου δίνουν πολλή αγάπη όπου και αν με συναντήσουν. Είμαι ευγνώμων και ζω ένα όνειρο παίζοντας στην Ευρώπη, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Γεια σε όλους! Πάμε!».

Ολυμπιακος – Αλ Καντσια Live Streaming| Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα με ένα κλικ!

Exit mobile version