ΠΑΟΚ – Μπορατς Μπανια Λουκα Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/07)

Πρεμιέρα με φόντο το σεντόνι του Champions League για τον ΠΑΟΚ.

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – Μπορατς Μπανια Λουκα Live streaming | ΠΑΟΚ Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Τούμπα (20:30). Για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου στο Champions League στοχεύοντας στο πρω.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τρίτο γύρο των προκριματικών και να μπει με το δεξί σε μια σεζόν που θέλει να συνδυάσει την επιτυχία εντός των τειχών και με μια ιστορική ευρωπαϊκή επιτυχία.

ΠΑΟΚ – Μπορατς Μπανια Λουκα Live streaming: Θέλει να μπει με το δεξί

Οι πρωταθλητές Ελλάδας που πέρυσι με ένα τρομερό ντεμαράζ στα Playoffs έκοψαν πρώτοι το νήμα και πανηγύρισαν τον τίτλο, αρχίζουν την κούρσα που στοχεύουν να τους οδηγήσει στη League Stage του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Μετά το 2019 οι «ασπρόμαυροι» επιστρέφουν στην προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στοχεύουν στην πρώτη από τις τρεις προκρίσεις που απαιτούνται ώστε να είναι μέρος της ιστορικής πρώτης σεζόν της νέας εποχής των «αστεριών» με το νέο format.

Πρώτο εμπόδιο σε αυτή την κούρσα είναι η πρωταθλήτρια Βοσνίας, Μπόρατς, που ξεπέρασε έπειτα από τη διαδικασία των πέναλτι το εμπόδιο της Εγνάτια στον πρώτο γύρο των προκριματικών κι έτσι βρίσκεται στο δρόμο των «ασπρόμαυρων».

Από το πρώτο ματς στην Τούμπα η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει να δείξει πως έχει το πάνω χέρι στο ζευγάρι ενόψει της ρεβάνς. Έτσι θα κλείσει ραντεβού στον επόμενο γύρο. Με το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Μάλμε και Κλάκσβικ. Σε περίπτωση αποκλεισμού θα αντιμετωπίσει στα προκριματικά του Europa League τον ηττημένο του εν λόγω ζευγαριού.

Ωστόσο μόνο η πρόκριση βρίσκεται στο μυαλό του «δικεφάλου» του Βορρά. Ασφαλώς δεν έχει ακόμα το απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας χωρίς κάποιο άλλο επίσημο παιχνίδι στα πόδια της, αλλά με όπλο την ομοιογένεια που διαθέτει λόγω του κορμού που διατηρήθηκε στοχεύει να αποφύγει τις περιπέτειες.

ΠΑΟΚ – Μπορατς Μπανια Λουκα Live streaming: Η… σκληρή Τούμπα και η πρόβα τζενεράλε της Μπάνια Λούκα

Πρόβα τζενεράλε στο γήπεδο της Τούμπας πραγματοποίησε η Μπάνια Λούκα ενόψει της πρώτης συνάντησης με τον ΠΑΟΚ – Τι ανέφεραν στις δηλώσεις τους οι Βόσνιοι…

Για… σκληρή Τούμπα έκαναν λόγο οι Βόσνιοι στη συνέντευξη Τύπου, προειδοποιώντας όμως πως θα παλέψουν μέχρι τέλους, διεκδικώντας τις πιθανότητές τους απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Μλάντεν Ζίζοβιτς έριξε το βάρος στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου, σημειώνοντας:

«Δυστυχώς ήρθαμε αργά και δεν προλάβαμε να δούμε την πόλη, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας που θα μας παρακολουθήσουν από την τηλεόραση και θα περιμένουν το παιχνίδι στην έδρα μας. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που έχει φτάσει ως εδώ από την περσινή του πορεία.

Η δική μας ονομασία σημαίνει μαχητής, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες αλλά και εμείς θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σίγουρα το ότι είμαστε η πρώτη ομάδα της χώρας μας που φτάνει εδώ, σημαίνει κάτι».

Ο ΠΑΟΚ είναι στο ξεκίνημα της σεζόν και έχει λίγες ημέρες που τον αναλύουμε. Θα προσπαθούμε να εξουδετερώσουμε την επιθετική του γραμμή. Σίγουρα και ο κόσμος αυτής της ομάδας δημιουργεί μια σκληρή ατμόσφαιρα που θα παίξει το δικό της ρόλο».

Από την πλευρά του, ο Σρνταν Γκράχοβατς υποστήριξε:

«Έχουμε μόνο 5-6 μέρες που αναλύουμε τον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι του. Έχουμε μια ελπίδα για το αυριανό παιχνίδι και θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Στον ΠΑΟΚ είναι και δυο παίκτες που τους γνωρίζω, ο Σβαμπ και ο Μουργκ, ήμασταν μαζί στη Βιέννη. Είναι φίλοι μου και έχουμε επικοινωνία. Χαίρομαι που θα παίξουμε ως αντίπαλοι, θα είναι κάτι ιδιαίτερο για εμάς».

ΠΑΟΚ – Μπορατς Μπανια Λουκα Live streaming: Κινητικότητα για Κουλιεράκη: «Πρόταση 10 εκατ. ευρώ της Άιντραχτ στον ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με αναφορές στο εξωτερικό, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατέθεσε πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ συν μπόνους στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Σε βασικό πλάνο ο 20χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ, το όνομα του οποίου συνδέεται ξανά με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατέθεσε πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ συν μπόνους στον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό της τον «Κούλιε».

Θυμίζουμε πως οι Γερμανοί είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν τον Χανιώτη στόπερ και τον Γενάρη. Ωστόσο, οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν, εισπράττοντας αρνητική απάντηση από τον ΠΑΟΚ.

Είναι σαφές πως η Άιντραχτ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια. Διατηρεί πάντα στα ραντάρ της τον Κουλιεράκη και παρά το γεγονός πως η εν λόγω πρόταση δεν επιβεβαιώνεται από τους πρωταθλητές Ελλάδος, αντιλαμβάνονται πως η κινητικότητα των Γερμανών σύντομα θα μεταφραστεί σε νέο «χτύπημα».

Βιεϊρίνια: «Είναι και δικό μου απωθημένο οι όμιλοι του Champions League»

Για το τι συζητάνε οι παίκτες μεταξύ τους αυτή τη περίοδο: «Το αυριανό παιχνίδι, για εμάς αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Δεν είναι δική μας δουλειά οι παίκτες που θα έρθουν. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι που έχουμε αύριο. Γιατί είναι το πρώτο βήμα για έναν από τους στόχους που έχουμε αυτή τη σεζόν. Πρέπει να κοιτάξουμε βήμα βήμα. Το πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν ο φετινός ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος από ποτέ ώστε να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Έτσι πιστεύουμε εμείς. Έχουμε κρατήσει τον κορμό από την προηγούμενη σεζόν, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι και άλλοι έμπειροι παίκτες που έχουν εμπειρία στην Ευρώπη. Οπότε ναι, φέτος θεωρώ ότι έχουμε μια καλή ευκαιρία ξανά για να μπούμε στους ομίλους. Όμως το πιο σημαντικό για εμάς είναι το αυριανό παιχνίδι γιατί θέλουμε να πάμε βήμα βήμα. Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι προς παιχνίδι, και το αυριανό είναι το πιο σημαντικό για εμάς».

Για το αν η είσοδος στο League Stage του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το μεγάλο «απωθημένο» και για τους παίκτες: «Για μένα προσωπικά είναι ο τελευταίος μου στόχος με τον ΠΑΟΚ. Έχω κερδίσει ότι μπορούσα να κερδίσω με τον ΠΑΟΚ. Για μένα προσωπικά είναι ένας από τους στόχους που θέλω να πετύχω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο εγώ, όλοι έχουν στο μυαλό τους ότι αυτό που μας λείπει για να κάνουμε σαν ομάδα και σύλλογος το βήμα είναι να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμη μια ευκαιρία φέτος και δεν θέλουμε να πάει χαμένη».

ΠΑΟΚ – Μπορατς Μπανια Λουκα Live streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr