ΠΑΟΚ – Ουνιον Σεν Ζιλουαζ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/07)

Νέο φιλικό για τον ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Ουνιόν.

Ατρομητος – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – Ουνιoν Σεν Ζιλουαζ Live Streaming | ΠΑΟΚ Live Streaming:

Νέο φιλικό για τον ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Ουνιόν.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του και το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/7) περιλαμβάνει τη φιλική αναμέτρηση με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (15:00) και τη Φίτεσε (20:00).

Γεμάτο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το Σάββατο! Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων με… διπλό φιλικό. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 15:00 την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ από το Βέλγιο και στις 20:00 θα παίξουν με την Φίτεσε από την Ολλανδία.

ΠΑΟΚ – Ουνιον Σεν Ζιλουαζ Live Streaming: Βγάζει συμπεράσματα

Με βάση τη λογική, ο Λουτσέσκου θα μοιράσει τους χρόνους ανάμεσα στους παίκτες του και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα «μιξ» βασικών και αναπληρωματικών, ώστε να μην επηρεαστεί κατά πολύ η εικόνα της ομάδας του.

Ο Τόμας Κεντζιόρα θα είναι το νέο πρόσωπο σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Ο Πολωνός αμυντικός ενσωματώθηκε στην προετοιμασία μετά την συμφωνία για την οριστική του μετακίνηση – με αγορά – στον «Δικέφαλο». O Κεντζιόρα δεν είναι… άγνωστος στους συμπαίκτες του. Όλα δείχνουν πως θα παίξει, ώστε να ετοιμαστεί για την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Από εκεί και πέρα, εκτός χθεσινού (12/7) προγράμματος έμειναν οι Μαντί Καμαρά, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Γιόνι Ότο. Ο Αφρικανός χαφ αποκόμισε ένα χτύπημα στο φιλικό με την Γκενκ. Ο Ρώσος μέσος έπαθε διάστρεμμα στο φιλικό με την Χιμπέρνιαν. Ο Ισπανός μπακ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα. Οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν κατί σοβαρό, όμως προφυλάχθηκαν χθες και ίσως μείνουν στα… πιτς για τους δύο φιλικούς αγώνες του Σαββάτου.

Είναι πάντως δεδομένο πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει καλύτερη εικόνα συνολικά από τους παίκτες του σε σχέση με το πρόσφατο φιλικό κόντρα στη Γκενκ. Τα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ έφεραν την ήττα (3-1), που ίσως λειτούργησε ως… καμπανάκι ενόψει των ευρωπαϊκών προκριματικών αναμετρήσεων.

Σε ό,τι αφορά τους επερχόμενους αντιπάλους του ΠΑΟΚ, η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ τερμάτισε πέρσι στην 2η θέση του βελγικού πρωταθλήματος, χάνοντας τον τίτλο στο… νήμα από την Κλαμπ Μπριζ. Η Φίτεσε θα παίξει φέτος στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Πέρσι τερμάτισε στην τελευταία θέση της Eredivisie με έξι μόλις βαθμούς.

ΠΑΟΚ – Ουνιον Σεν Ζιλουαζ Live Streaming: Το ψάχνει η Τζένοα, νέα πρόταση για Κοτάρσκι

Η Τζένοα προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε τρόπο για να κάνει δικό της τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ωστόσο, οι προσφορές τους δεν συγκινούν τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο ιταλικός Τύπος να κάνει λόγο για ρελάνς των «ροσομπλού», με πρόταση που θα φτάσει τα 8 εκατ. ευρώ, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι άλλη…

Η Τζένοα επανήλθε με νέα πρόταση για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τον κάνει δικό της, τα νούμερα όμως που καταφθάνουν στα γραφεία του ΠΑΟΚ από την Ιταλία είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με τα «θέλω» του Δικεφάλο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Γένοβας κατέθεσε πρόταση δανεισμού για ένα έτος με 1.000.000 ευρώ και υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι με 4.000.000 για το 95% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Φυσικά, η απάντηση από τον ΠΑΟΚ ήταν αρνητική. Θεωρώντας το ποσό πάρα πολύ μικρό σε σχέση με το οικονομικό σκέλος που έχει τοποθετήσει στον Κροάτη τερματοφύλακα αλλά και την προσέγγιση της Τζένοα.

ΠΑΟΚ – Ουνιον Σεν Ζιλουαζ Live Streaming: Αγάπη… διαρκείας στον ΠΑΟΚ

Η… τρέλα για τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ έχουν φύγει πάνω από 14.000 μαγικά… barcode!

Mε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας στον ΠΑΟΚ. Καθώς από την περασμένη Δευτέρα (8/7) όπου έγιναν ελεύθερα για όλους, έχουν ξεπεράσει σε αριθμό τις 14.000!

Ο κόσμος του Δικεφάλου, που διψά να δει την ομάδα του Λουτσέσκου και να την ωθήσει -αρχικά- για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας του μέχρι τις 21/7 όποτε και θα ολοκληρωθεί η διάθεσή τους, με την συνέχεια να περιλαμβάνει μεμονωμένα… barcode.

Όπως είναι φυσικό, ο αριθμός τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει ακόμη μεγαλύτερους. Με τους ανθρώπους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να αναμένουν για το που θα σταματήσει το… κοντέρ.

Διάψευση του ΠΑΟΚ για Τσαλόφ

Οι Ρώσοι πήγαν να βάλουν «φωτιά» με τον Τσαλόφ. Κάνοντας λόγο για πρόταση 3 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου φρόντισαν να την σβήσουν γρήγορα.

Ρωσικά σενάρια χωρίς βάση για Τσαλόφ και ΠΑΟΚ, προέκυψαν νωρίτερα μέσα από τον δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ,

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του φορ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του». Από την πλευρά του Δικεφάλου, έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά. Έσβησαν τη «φωτιά» με δήλωση – διάψευση από το γραφείο Τύπου των πρωταθλητών Ελλάδας.

«Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να αγοράσει τον Τσάλοφ; Αυτό δεν είναι αλήθεια», ήταν η ατάκα των ασπρόμαυρων στην ρωσική ιστοσελίδα Sport Express.

ΠΑΟΚ – Ουνιον Σεν Ζιλουαζ Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Exit mobile version