ΑΕΚ – Γανδη Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/07)

Το τελευταίο της τεστ στην Ολλανδία δίνει η ΑΕΚ απέναντι στη Γάνδη.

ΑΕΚ – Γανδη Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/07)

ΑΕΚ – Γανδη Live Streaming | AEK Live Streaming

Η ΑΕΚ δίνει το τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, αυτή τη φορά απέναντι στη Γάνδη (16:00).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κλείνει τον κύκλο των φιλικών προετοιμασίας που δίνει στο Μπουργκ Χάαμστεντ όπου χτίζεται η ομάδα της νέας σεζόν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Αργεντινός τεχνικός μετά το 6-0 από την Άλκμααρ, το 3-0 επί της Μπέρσχοτ και το 4-1 από την Μπριζ περισσότερο από το αποτέλεσμα θέλει να δει στην πράξη αυτά που δουλεύονται καθημερινά στις προπονήσεις, με το παζλ ασφαλώς ακόμα να μην είναι ολοκληρωμένο.

Ωστόσο ζητούμενο είναι η αγωνιστική και τακτική πρόοδος καθώς στις 25 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Conference League απέναντι σε Βελέζ Μόσταρ ή Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλδες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ – Γανδη Live Streaming: Μπαίνουν και οι διεθνείς

Το ευχάριστο για την «Ένωση» είναι η ενσωμάτωση και των διεθνών, καθώς πλέον την προετοιμασία ακολουθούν και οι Ντομαγκόι Βίντα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Παράλληλα συνεχίζεται και η ενίσχυση του ρόστερ, με τελευταία την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Θωμά Στρακόσα που θα ενισχύσει κι άλλο το τέρμα μετά την απόκτηση και του Αλμπέρτο Μπρινιόλι που έκανε ντεμπούτο στο τελευταίο φιλικό με την Μπριζ.

Σειρά έχει άλλη μία δυνατή φιλική αναμέτρηση, αυτή τη φορά με την Γάνδη στο «Sportpark van Zuijen» που θα έχει επίσης… ιδιαιτερότητες αλλά και την πρεμιέρα των διεθνών.

Όπως έχει γίνει γνωστό το φιλικό θα έχει τέσσερα ημίχρονα, τα δύο πρώτα διάρκειας 35 λεπτών και τα δύο επόμενα 30 λεπτών αντίστοιχα με τον Αλμέιδα να θέλει να δει στην πράξη τις δοκιμές που γίνονται όσο πλησιάζει η ευρωπαϊκή πρεμιέρα.

Το επόμενο φιλικό της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο στις 19 Ιουλίου στο ΓΣΠ της Λευκωσίας με την Ομόνοια. Αυτό, λογικά θα αποτελέσει την τελική πρόβα πριν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

ΑΕΚ – Γανδη Live Streaming: Γκάζια από Αλμέιδα

Γκάζια από τον Αργεντινό τεχνικό στην σημερινή προπόνηση των “κιτρινόμαυρων”. Ο Αλμέιδα έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του καθώς δεν ήταν ευχαριστημένος απ’ όσα αντίκριζε και ζήτησε μεγαλύτερη εγρήγορση.

«Μέχρι τώρα ό,τι έχουμε κάνει, είναι σκ@@α. Δεν γίνεται να περπατάμε. Πάρτε το πιο σοβαρά, διότι ότι κάνουμε εδώ στην προπόνηση, βγαίνει και στο γήπεδο. Πρέπει πάντα να τα δίνουμε όλα. Αυτό που κάνουμε εδώ, είναι σε συνθήκες αγώνα. Αυτό θα συναντήσουμε μπροστά μας και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Πάμε να το κάνουμε σωστά συγκεντρωθείτε», τους είπε, εν μέσω μίας άσκησης που δεν εκτελούνταν όπως ήθελε.

Στη συνέχεια πάντως ο Αλμέιδα είδε αρκετά απ’ όσα ζήτησε να γίνονται πράξη. Αλλά ζήτησε ακόμη περισσότερη ταχύτητα και δύναμη από τους παίκτες του.

ΑΕΚ – Γανδη Live Streaming: Στρακόσα: «Είχα προτάσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά…»

«Σκληρή δουλειά για να πετυχαίνω τους στόχους μου ακόμη και όταν οι άλλοι δεν με πιστεύουν». Αυτό αντιπροσωπεύει τον Θωμά Στρακόσα που συστήθηκε στους φίλους της ΑΕΚ μέσω του AEK TV.

O Θωμάς Στρακόσα ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στην ΑΕΚ κι αποτελεί πλέον μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Το AEKTV κατέγραψε τις πρώτες του στιγμές στην OPAP Arena, την πρώτη του επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και τις δικές του σκέψεις λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Ο Θωμάς Στρακόσα δεν αφήνει καμιά αμφιβολία σε κανέναν… «Ήρθα για να γράψουμε ιστορία», δήλωσε ο Αλβανός κίπερ που αναφέρθηκε στο άλμα που έκανε στην Ιταλία όντας 16 ετών.

«Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στην ΑΕΚ έπαιξε η διοίκηση, ο κόσμος και η οικογένειά μου. Παρόλο που είχα προτάσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα», είπε ακόμη.

«Αφήνει τον Πινέδα, πάει στο Plan B η Μοντερέι»

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται ότι υπάρχει σχετικά με το ενδιαφέρον της Μοντερέι για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα.

Ανατροπή στην υπόθεση που αφορά τον 29χρονο άσο της ΑΕΚ. Σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει δημοσιογράφος στο Μεξικό. Τις προηγούμενες ημέρες οι Μεξικανοί εμφανίζονταν σίγουροι για τη μεταγραφή του συμπατριώτη τους στη Μοντερέι. Ωστόσο, οι νεότερες πληροφορίες αλλάζουν τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αξέλ Σολίς, η Μοντερέι είναι έτοιμη να στραφεί στο Plan B που έχει για την ενίσχυση στον άξονα της, τσεκάροντας την περίπτωση του Ρομπέρτο Αλβαράδο της Γουαδαλαχάρα.

Στην ΑΕΚ έχουν απορρίψει ήδη δύο προτάσεις από τη Μοντερέι για τον Πινέδα. Μάλιστα η δεύτερη πρόταση που έφτασε στα γραφεία της Ένωσης είναι τόσο εκτός των επιθυμητών χρημάτων για των «κιτρινόμαυρων» ώστε να χαρακτηρίζεται ως «αστεία».

 

ΑΕΚ – Γανδη Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr