Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (06/07)

Συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία και δίνει το τρίτο φιλικό της η ΑΕΚ.

Κλαμπ Μπριζ - ΑΕΚ Live Streaming

Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Τρίτο φιλικό στην Ολλανδία για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει στις 15:00 την Κλαμπ Μπριζ.

H προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται με ένα ακόμα δύσκολο φιλικό τεστ στην Ολλανδία. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ, θέλοντας να δείξει ξανά μερικά από τα «κομμάτια» που δουλεύονται στη διάρκεια των σκληρών προπονήσεων.

Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ Live Streaming: Προχωράει τον σχεδιασμό

Μετά το βαρύ 6-0 από την Άλκμααρ, η «Ένωση» έδειξε καλά στοιχεία απέναντι στην Μπέρσχοτ, κερδίζοντας μάλιστα με 3-0. Σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» ήταν οι Γαλανόπουλος, Ζίνι και Γκολφίνος, σε ένα ματς που δοκιμάστηκαν ξανά αρκετοί από τους νεαρούς παίκτες του συλλόγου.

Πρέπει φυσικά να σημειωθεί πως η ΑΕΚ προετοιμάζεται με αρκετές απουσίες λόγω του Euro, ενώ στην Ολλανδία έφτασαν πριν λίγες ώρες οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Νορντίν Άμραμπατ. Ο Ιταλός τερματοφύλακας θα δώσει εμπειρία κάτω από τα γκολπόστ, ενώ ο Μαροκινός εξτρέμ θα συνεχίσει για μία ακόμα σεζόν να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του έμπειρου Ρομπέρτο Περέιρα και του Θωμά Στρακόσα, με τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά να βρίσκεται επίσης ψηλά στη λίστα του Ματίας Αλμέιδα. Επιπρόσθετα, αρκετά δημοσιεύματα φέρνουν σε πρώτο πλάνο τον Χοακίν Κορέα για την επίθεση.

Σε ό,τι αφορά την Κλαμπ Μπριζ, οι πρωταθλητές Βελγίου ξεκίνησαν τη σεζόν με… φόρα μετά την κατάκτηση της κούπας. Η ομάδα του Νίκι Χάγεν, που πριν λίγους μήνες απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League. Θα παίξει στην league phase του ανανεωμένου Champions League και δείχνει διάθεση να ενισχυθεί σημαντικά πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Ο Χρήστος Τζόλης είναι μία από τις μεταγραφές των Βέλγων. Επένδυσαν περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στις 10 Ιουλίου τη Γάνδη (15:00). Επίσης έχει προγραμματισμένο ένα φιλικό με την Όμονοια στις 19 Ιουλίου.

Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ Live Streaming: «Μια από τις επιλογές μας ο Πινέδα, κάθε τεχνικός θα τον ήθελε στην ομάδα του»

Ο Φερνάντο Ορτίζ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ορμπελίν Πινέδα. Τονίζοντας πως η διοίκηση της Μοντερέι προσπαθεί να κλείσει το ντιλ.

Τις προχωρημένες επαφές της Μοντερέι για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από την ΑΕΚ επιβεβαίωσε και ο προπονητής των Μεξικανών Φερνάντο Ορτίζ. Ο τεχνικός επισήμανε πως ο 28χρονος άσος είναι μια από τις επιλογές της διοίκησης. Μάλιστα, προσπαθεί να την ολοκληρώσει, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη.

«Λοιπόν ο Ορμπελίν, μιλώντας για την καριέρα του ως παίκτης για μένα είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής και κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στο ρόστερ. Είναι ένα από τα ονόματα που η διοίκηση έχει στο τραπέζι. Προφανώς και υπάρχουν κι άλλα ονόματα, και κάνουν το καλύτερο δυνατό για μπορέσουμε να τον αποκτήσουμε το συντομότερο δυνατό», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλα δημοσιεύματα στο Μεξικό γίνεται λόγος για πρόταση της Μοντερέι στην ΑΕΚ ύψους 7,5 εκατ. δολαρίων. Με 1,5 εκατ. για μπόνους ή 20% ποσοστό μεταπώλησης. Στην Ένωση πάντως έχουν απορρίψει αυτές τις προτάσεις ζητώντας ένα ποσό πάνω από τα 12 εκατ. ευρώ ως σημείο εκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ Live Streaming: «Αναληθή και αβάσιμα τα περί πρόσληψης Τζιμπούρ – Τα νυν στελέχη έχουν την εμπιστοσύνη Ηλιόπουλου»

Αβάσιμα και αναληθή χαρακτηρίζει η ΑΕΚ τα δημοσιεύματα περί ανάληψης πόστου στην ομάδα από τον Ράφικ Τζιμπούρ.

«Φρένο» στα σενάρια περί εμπλοκής του Ράφικ Τζιμπούρ στο οργανόγραμμα της AEK έβαλε η διοίκηση της Ένωσης.

Tις προηγούμενες ημέρες γράφτηκε εντός και εκτός Ελλάδας πως ο Τζιμπούρ αναλαμβάνει ρόλο στην ομάδα. Ωστόσο η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ προχώρησε σε διάψευση με κατηγορηματικό τρόπο.

«Σε σχέση με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τα οποία υποστήριζαν ότι επίκειται πρόσληψη του Ραφίκ Τζιμπούρ ως Αθλητικού Διευθυντή, η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι είναι αβάσιμα και αναληθή. Τα νυν στελέχη της ομάδας απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του νέου ιδιοκτήτη, Μάριου Ηλιόπουλου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΑΕΚ.

Δεν προχωρά στη μεταγραφή Σισέ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν θα αποκτήσει τελικά τον Πάπε Αμπού Σισέ.

Ο Πάπε Αμπού Σισέ δεν πρόκειται να φορέσει τελικά τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Άδανα Ντεμίρσπορ. Αν και παρουσιάστηκε ως σίγουρη κίνηση, για να αποτελέσει μια έξτρα επιλογή χαμηλού ρίσκου για το κέντρο της άμυνας, τελικά δεν ήταν τόσο προχωρημένα τα πράγματα.

Στην ΑΕΚ υπήρξαν και δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση του Σισέ και τελικά αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του. Η απόφαση αυτή δεν αλλάζει τα δεδομένα για το κέντρο άμυνας της Ένωσης. Υπάρχουν οι Βίντα, Κάλενς, Μουκουντί, Μήτογλου. Επίσης, παίζει και η επιλογή του Χατζισαφί αν παρουσιαστεί η ανάγκη.

Πάντως, δεν αποκλείεται να γίνει η κίνηση για την προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια πίεση χρόνου.

 

Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Exit mobile version