ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/04)

ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ Live Streaming

Να κάνει την ανατροπή για την πρόκριση θέλει ο ΠΑΟΚ στην καυτή Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ Live Streaming | Club Brugge – PAOK Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ απέχει ένα βήμα από την παρθενική του πρόκριση σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θέλει να το πανηγυρίσει στη μεγάλη ρεβάνς με την Μπριζ στην Τούμπα (22:00).

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο περιμένει την Μπριζ στην κατάμεστη Τούμπα στη ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League με στόχο την ανατροπή και την ιστορική πρόκριση για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μετά τους προημιτελικούς με τη Μίλαν (1974) και τη Μαρσέιγ (2022) οι «ασπρόμαυροι» αυτή τη φορά θέλουν να κάνουν το μεγάλο επόμενο βήμα και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στο όνειρο ενός ευρωπαϊκού τελικού, στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το πλάνο του Λουτσέσκο

Στον πρώτο προημιτελικό ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και δέχθηκε το γκολ από τον Βέτλεσεν (6’) που έμελλε να είναι αυτό που χωρίζει τις δύο ομάδες στη μάχη της πρόκρισης, καθώς ο Κοτάρσκι αποσόβησε τα χειρότερα και ένα μεγαλύτερο προβάδισμα των Βέλγων χάρη στο πέναλτι που απέκρουσε στο 78’.

Τώρα είναι η ώρα να «μιλήσει» η Τούμπα, με τον «δικέφαλο» του Βορρά να είναι έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ευρωπαϊκής του ιστορίας, στοχεύοντας στην ανατροπή του σκορ και της παράδοσης, καθώς σε 21 περιπτώσεις όπου έχει ηττηθεί στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα, έχει καταφέρει να προκριθεί τις 7. Ωστόσο σε 5 νοκ άουτ ζευγάρια που έχει ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά εκτός έδρας, έχει προκριθεί τις 3.

Στην αντίπερα όχθη η Μπριζ με νίκη ενός γκολ στην έδρα της σε 11 περιπτώσεις, έχει υπερασπιστεί το σκορ για να πάρει την πρόκριση 6 φορές.

Η ομάδα του Νίκι Χάγιεν στοχεύει στην πρώτη της πρόκριση σε ημιτελικό μετά το 1992 και το Κύπελλο Κυπελλούχων, έχοντας συνολικά άλλες τρεις παρουσίες στους «4» (1976 Κύπελλο UEFA, 1978 Κύπελλο Πρωταθλητριών, 1988 Κύπελλο UEFA) με δύο προκρίσεις σε τελικούς, όπου σε αμφότερους έχασε το τρόπαιο από τη Λίβερπουλ (1976, 1978).

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ Live Streaming: Γνώριμοι διαιτητές στους επαναληπτικούς ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ και Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός

Ο Ιταλός διαιτητής Νταβίντε Μάσα, που είχε προπηλακιστεί πέρυσι στο Καραϊσκάκη μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3 έχοντας καταγγείλει μάλιστα και χτύπημα στα γεννητικά όργανα (!) -με αποτέλεσμα η UEFA να βάλει “εμπάργκο” στην Ελλάδα για ξένους διαιτητές για ένα διάστημα- ορίστηκε από την UEFA για τη ρεβάνς της Τούμπας την Πέμπτη (18/4).

Ο 42χρονος ρέφερι ανήκει στην Elite κατηγορία. Θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ος ο Μάρκο Ντι Μπέλο. Στο VAR οι Αλεάντρο Ντι Πάολο, Λούκα Παϊρέτο.

Elite διαιτητής και στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ στην Πόλη. Επίσης γνώριμος, καθώς ορίστηκε ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ που πριν δέκα μέρες βρέθηκε στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2.

Μαζί του οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν, Μαρκ Μπορς, 4ος ο Ντάνιελ Σλάγκερ. Στο VAR οι Κρίστιαν Ντίνγκερτ, Σάσα Στέγκεμαν.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ Live Streaming: Λουτσέσκου: «Ημιτελικός ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δεν υπάρχει πιο ισχυρό κίνητρο για τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετέφερε τις σκέψεις του για την μεγάλη αναμέτρηση και μίλησε για τα κίνητρα της ρεβάνς με την Μπριζ.

«Ο ψυχοθεραπευτής μου, με συμβουλεύει να μην κοιτάω το παρελθόν, αλλά να βλέπω μόνο το παρόν και το μέλλον. Θα είναι μία καλή εμπειρία για εμάς και αυτό το παιχνίδι στην Ευρώπη. Θέλουμε να προκριθούμε για πρώτη φορά στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αυτός είναι ο στόχος μας για να φθάσουμε εκεί. Είχαμε καλή απόδοση με την Μαρσέιγ, στα προημιτελικά της διοργάνωσης πριν από δύο χρόνια, όταν βρεθήκαμε ξανά. Τότε αποκλειστήκαμε με το κεφάλι ψηλά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης».

– Ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε περισσότερο την Μπριζ στο πρώτο ματς; Έχετε τέτοια αίσθηση;

«Τους έσπρωξε το κοινό τους εκείνη την στιγμή στο πρώτο ματς. Όπως λέω προσπαθήσαμε να παλέψουμε. Δεν πέσαμε κάτω. Αντιδράσαμε. Θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει στο τέλος του αγώνα.
Το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες που καθορίζουν την εξέλιξη και το σκορ σε κάθε παιχνίδι»

– Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη, πόσο θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ;

«Ακούστε, δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι συζητήσεις. Και εμείς είχαμε παίκτες εκτός. Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε. Είχαμε και εμείς τα δικά μας προβλήματα πριν από το πρώτο παιχνίδι. Δεν το κάναμε όμως θέμα. Η Μπριζ δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα στο Βέλγιο, πριν από το δικό μας πρώτο ματς, ενώ εμείς παίξαμε. Ξέρω ότι θα έχουμε καλή στήριξη από τον κόσμο μας. Ο αντίπαλος δεν θα νιώσει τον φόβο. Όμως θα μας δώσει ενέργεια ο κόσμος. Αυτό θα ειναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς.Τις δύσκολες στιγμές που θα πιέσουμε την Μπριζ, η ατμόσφαιρα της Τούμπας θα δημιουργήσει προβλήματα στην Μπριζ».

«Είναι ένα παιχνίδι ψυχικής προετοιμασίας»

Η Μπριζ είναι καλύτερη στο αθλητικό κομμάτι; Σε σύγκριση με την Ντιναμό;

«Ποτέ δεν  συγκρίνω τις δύο ομάδες. Και οι δύο έχουν εμπειρία από τον ΠΑΟΚ. Αλλά δεν μου αρέσει να συγκρίνω. Η Ντιναμό έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Την δική της ποιότητα την ξέρετε. Δεν μπορείς όμως να συγκρίνεις τι έγινε πριν από πέντε μήνες ή πριν από δύο εβδομάδες. Σημαντικό για εμάς είναι να φθάσουμε στην κατάσταση που θέλουμε. Αύριο ο στόχος μας είναι να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε. Παίζουμε με μία δυνατή ομάδα. Με λιγότερη πίεση από ότι δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο».

– Πόσο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι οι παίκτες είχαν μία εβδομάδα για να προετοιμαστούν; Είναι πιο δύσκολο ματς από την έναρξη της σεζόν;

«Σας είπα ήδη για την κατάσταση της ομάδας. Συνολικά δεν έχουμε το πλεονέκτημα. Πριν από την Μπριζ παίξαμε δύσκολα παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Η Μπριζ τότε ήταν πιο ξεκούραστη, πριν από το πρώτο ματς. Τώρα μπορέσαμε να επαναφέρουμε κάποιους παίκτες. Αύριο είναι ένα παιχνίδι ψυχικής προετοιμασίας. Για κάποιους θα είναι παιχνίδι ζωής. Θα μας δώσει την ευκαιρία να παίξουμε στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεν είναι το πιο σημαντικό ματς. Υπήρξαν και άλλα πιο σημαντικά. Κανείς δεν μας έδινε δυνατότητες για να φθάσουμε έως αυτό το σημείο. Σίγουρα το επίπεδο ποιότητας και εμπειρίας είναι διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι”.

– Αισθάνεστε ως πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρότι είστε Ρουμάνος ;

«Η δουλειά μου είναι εδώ στην Ελλάδα. Έχω προπονήσει ομάδες εδώ και οκτώ χρόνια. Είμαι μέρος του ελληνικού ποδοσφαίρου και είμαι πολύ περήφανος για αυτό».

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ Live Streaming|Links:

https://streamhunters.top/

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News