Φενερμπαχτσε - Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/04)

Φενερμπαχτσε - Ολυμπιακος Live streaming

Oι ερυθρόλευκοι θέλουν να κληδώσουν την πρόκριση.

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Iστορικό ματς για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε (22:00) στην Τουρκία για τον δεύτερο προημιτελικό των δύο ομάδων στο Europa Conference League.

Το σπουδαιότερο ματς της σεζόν – μέχρι το επόμενο – έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία (22:00) και καλούνται να διαφυλάξουν το προβάδισμα που πήραν για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League μετά το 3-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε μάλιστα να είναι πολύ πιο άνετος αν κατάφερνε να διατηρήσει τη διαφορά των τριών γκολ, όπως αυτή διαμορφώθηκε στο 57ο λεπτό με το τέρμα του Τσικίνιο. Κάπου εκεί όμως, η Φενέρ αντέδρασε και τα δύο γκολ από τους Τάντιτς, Καχβετσί άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, με τους Πειραιώτες να έχουν πάντως το πάνω χέρι.

Το πλάνο του Ολυμπιακού

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε μικρές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Ο Ανδρέας Ντόι θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Παναγιώτη Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας. Ο Ντάνιελ Ποντένσε θα παίξει στη μεσοεπιθετική γραμμή αφήνοντας εκτός ενδεκάδας έναν εκ των Στέφαν Γιόβετιτς και Γιώργου Μασούρα.

Από εκεί και πέρα, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης αναμένεται να κρατήσει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ και βασικοί θα ξεκινήσουν επίσης οι Ροντινέι, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης και Ελ Καμπί.

Στην άλλη μεριά, η Φενέρ θα κυνηγήσει την ανατροπή με τη βοήθεια της… καυτής έδρας της και ελπίζει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Οι απουσίες των Φρεντ (τιμωρημένος) και Οστερβόλντε (τραυματίας) δημιουργούν πονοκέφαλο στο τεχνικό επιτελείο των Τούρκων, ενώ η επικρατέστερη ενδεκάδα για τον δεύτερο προημιτελικό αποτελείται από τους Λιβάκοβιτς, Καντιόγλου, Σογιόντσου, Μπεκάο, Σάμουελ, Κρούνιτς, Σιμάνσκι, Καχβετσί, Τάντιτς, Ντζέκο και Μπατσουαγί.

Είναι προφανές πως οι Τούρκοι θα ξεκινήσουν με επιθετική διάθεση στην αναμέτρηση. Όμως, από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βαδίσει στο μονοπάτι της τελευταίας αναμέτρησής του με τη Φενέρ στην γειτονική χώρα. Πίσω στο 2021, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με το εντυπωσιακό 3-0, σε ένα ματς που είχε σε ρόλο απόλυτου πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα με δύο γκολ.

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live streaming: Μάσα και Στίλερ σφυρίζουν στις ευρωπαϊκές ρεβάνς ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού

Γνώριμοι διαιτητές στους επαναληπτικούς ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ και Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός, για τα προημιτελικά του Conference League.

Ο Ιταλός διαιτητής Νταβίντε Μάσα, που είχε προπηλακιστεί πέρυσι στο Καραϊσκάκη μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3 έχοντας καταγγείλει μάλιστα και χτύπημα στα γεννητικά όργανα (!) -με αποτέλεσμα η UEFA να βάλει “εμπάργκο” στην Ελλάδα για ξένους διαιτητές για ένα διάστημα- ορίστηκε από την UEFA για τη ρεβάνς της Τούμπας την Πέμπτη (18/4).

Ο 42χρονος ρέφερι ανήκει στην Elite κατηγορία. Θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ος ο Μάρκο Ντι Μπέλο. Στο VAR οι Αλεάντρο Ντι Πάολο, Λούκα Παϊρέτο.

Elite διαιτητής και στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ στην Πόλη. Επίσης γνώριμος, καθώς ορίστηκε ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ που πριν δέκα μέρες βρέθηκε στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2.

Μαζί του οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν, Μαρκ Μπορς, 4ος ο Ντάνιελ Σλάγκερ. Στο VAR οι Κρίστιαν Ντίνγκερτ, Σάσα Στέγκεμαν.

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live streaming: Σε ανοιχτό κανάλι το Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός στην Τουρκία από τον Ατζούν

Το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό θα μεταδοθεί από ανοιχτό κανάλι στην Τουρκία, όπως αποφάσισε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός στην Τουρκία και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να δείξει τη ρεβάνς σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης.

Στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 της Φενέρ. Η πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League να παραμένει ανοιχτή. Στην Τουρκία η αναμέτρηση αυτή αναμένεται με μεγάλη αγωνία και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να την μεταδώσει σε ελεύθερο κανάλι.

Όπως αναφέρεται στη γειτονική χώρα, ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός αποφάσισε να μεταδώσει το παιχνίδι στο TV8, όπου δεν απαιτείται συνδρομή.

Εξάλλου, ο Ιλιτζαλί είναι γνωστός οπαδός της Φενέρμπαχτσε. Έτσι, θέλησε να διευκολύνει τους φίλους της ομάδας που δεν θα βρεθούν στο γήπεδο.

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για Βαλεντίνι»

Την περίπτωση του Νίκολας Βαλεντίνι φέρεται να εξετάζει και πάλι ο Ολυμπιακός.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Νίκολας Βαλεντίνι της Μπόκα Τζούνιορς μπλέκουν πάλι τον Ολυμπιακό, δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική. Ο 23χρονος στόπερ απασχόλησε τους «ερυθρόλευκους» τον Ιανουάριο, αλλά τελικά κατέληξαν στον δανεισμό του Κάρμο.

Στην Αργεντινή ωστόσο διατηρούν «ζωντανό» το θέμα. Εμπλέκοντας τους Πειραιώτες στην προσπάθεια για την απόκτησή του, μαζί με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Και το γεγονός ότι ο Βαλεντίνι μένει ελεύθερος τον προσεχή Δεκέμβριο, χωρίς να αποδέχεται τις προτάσεις της Μπόκα για νέο συμβόλαιο, καθιστούν τον Αργεντινό στόπερ περιζήτητο.

«Ίντερ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Λάτσιο και Ολυμπιακός είναι οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Βαλεντίνι. Σύμφωνα με το CalcioMercato, η Ίντερ είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί με την Μπόκα για την αγορά του παίκτη. Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ Ντάριο Μπασίν ήταν παρών στο ‘Λα Μπομπονέρα’ στο πρόσφατο ταξίδι του στη Νότια Αμερική. Ο Βαλεντίνι εξακολουθεί να μην αποδέχεται την προσφορά της Μπόκα για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου. Εν τω μεταξύ ο σύλλογος τον ενημέρωσε ότι προς το παρόν δεν τον υπολογίζουν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live streaming: Σκάουτ από Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν στο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός για Έσε!

Ο Αργεντινός χαφ μπορεί να υστέρησε σε απόδοση στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο διάγει μια άκρως ικανοποιητική σεζόν. Ο πρώην παίκτης της Ουρακάν είναι από τους παίκτες πάνω στους οποίους έχουν επενδύσει οι «ερυθρόλευκοι» για τα επόμενα χρόνια έχοντας καταγράψει στην τρέχουσα σεζόν 40 συμμετοχές!

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον 22χρονο άσο έναντι 4 εκατ. ευρώ. Ήδη έχει καταφέρει να διπλασιάσει την χρηματιστηριακή του αξία όπως αυτή αποτυπώνεται στο transfermarkt.

Ο Έσε, ο οποίος απέκτησε πολωνικό διαβατήριο, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο συλλόγων από το εξωτερικό. Στο «Σουκρού Σαράτσογλου» στο ματς της Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε θα βρίσκονται σκάουτ ιταλικών, αγγλικών, αλλά και γερμανικών ομάδων.

Συγκεκριμένα από την Bundesliga έχουν κυκλώσει το όνομα του Αργεντινού χαφ, οι Στουτγκάρδη και Μπάγερ Λεβερκούζεν. Εκτός από τον Έσε, στα ραντάρ των δύο ομάδων βρίσκονται επίσης ο 25χρονος αμυντικός χαφ της Φενέρμπαχτσε, Ίσμαϊλ Γιουκσέκ, αλλά και ο αριστερός μπακ Φέρντι Καντίογλου.

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live streaming|Links:

https://streamhunters.top/

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News