ΑΕΚ – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/04)

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming

Άμεση επιστροφή στις νίκες θέλει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming | AEK – Aris Live Streaming:

Σπουδαίο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη (20:30)  για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Το γκολ του Οζντόεφ στο 90ο λεπτό σόκαρε την ΑΕΚ και το τελικό 2-2 με τον ΠΑΟΚ κράτησε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην 2η θέση των πλέι-οφ. Έτσι, το ματς με τον Άρη (20:30) αποκτά χαρακτήρα τελικού για την «Ένωση», που είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το τρίποντο ώστε να προσπεράσει, έστω και προσωρινά, τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Kαίγεται για νίκη

Η ΑΕΚ θέλει επίσης να πάρει εκδίκηση για τον πρόσφατο αποκλεισμό στο Κύπελλο, όμως ο Αλμέιδα καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του λόγω αρκετών απουσιών. Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται ξανά στα «πιτς» λόγω προβλήματος τραυματισμού, ενώ εκτός θα μείνει και ο τιμωρημένος Νταμιάν Σιμάνσκι. Επιπρόσθετα, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει άμεσα σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και ο Νορντίν Άμραμπατ θα προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Έτσι, με βάση τα τωρινά δεδομένα, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τους Αθανασιάδη, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και Πόνσε. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Φερνάντες και Λιούμπισιτς.

Στην άλλη μεριά, ο Άρης θα παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, αφού είναι δεδομένο πως θα τερματίσει στην 5η θέση. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παλεύει πάντως σε όλα τα παιχνίδια της. Προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα ενόψει του μεγάλου τελικού στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Φαμπιάνο. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Όλα δείχνουν πως δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Έτσι, ένας εκ των Ρόουζ ή Βέλεθ θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μπράμπετς. Στην ενδεκάδα θα βρεθούν – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – οι Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ρόουζ (Βέλεθ), Μοντόγια, Βερστράτε, Ζουλ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρσία και Μορόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με τον Άρη σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming: Έτοιμος ο Άμραμπατ ενόψει Άρη – Αποφασίζει ο Αλμέιδα αν θα αγωνιστεί

O Noρντίν Άμραμπατ προπονήθηκε κανονικά. Δηλώνει έτοιμος για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη. Ωστόσο ο Αλμέιδα δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Την προετοιμασία της για το κυριακάτικο (14/4 20:30) παιχνίδι με τον Άρη συνεχίζει η ΑΕΚ και είχε μερικά ευχάριστα νέα από την σημερινή προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο Νορντίν Άμραμπατ, ακολούθησε δίχως ενοχλήσεις το πρόγραμμα και είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα ο Ματίας Αλμέιδα να αποφασίσει να τον προφυλάξει και να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα.

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming: Η ΕΠΟ ζητά από Άρη και Παναθηναϊκό αν δέχονται άλλη έδρα αλλιώς… κεκλεισμένων!

Η Εκτελεστική της ΕΠΟ δίνει ευκαιρία σε Άρη και Παναθηναϊκό να παίξουν με κόσμο σε άλλο γήπεδο. Ρωτώντας τους εγγράφως αν συναινούν καθώς σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο τελικός θα γίνει στον Βόλο χωρίς θεατές όπως προβλέπει η προκήρυξη.

Περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα (15/4) έχουν να αποφασίσουν Άρης και Παναθηναϊκός. Όχι μόνο για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αλλά και για το αν αυτός θα γίνει τελικά με κόσμο ή όχι.

Μέχρι τις 17 Απριλίου η ΕΠΟ θα πρέπει να έχει απαντήσει στην Cosmote TV. Που έχει και τα δικαιώματα της διοργάνωσης, για την έδρα του τελικού του, ώστε και ο τηλεοπτικός πάροχος με τη σειρά του να κάνει τις κατάλληλες ετοιμασίες. Εξάλλου υπάρχουν και σχετικές ρήτρες επάνω σε αυτό.

Γι’ αυτό και η Ομοσπονδία -μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής- ζητάει από τους δύο φιναλίστ, Άρη και Παναθηναϊκό να απαντήσουν εγγράφως μέχρι την προσεχή Δευτέρα (15/4) αν δέχονται να αγωνιστούν με κόσμο σε άλλο γήπεδο πέραν του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Εφόσον οποιαδήποτε από τις δύο ΠΑΕ απαντήσει αρνητικά, τότε ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στον Βόλο. Όπως ορίζει η προκήρυξη του Κυπέλλου, αλλά χωρίς κόσμο! Αφού ως γνωστόν το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος αθλητικός νόμος.

Τα πάντα λοιπόν θα κριθούν εντός των επόμενων ημερών. Με την απάντηση που θα δώσουν οι δύο ομάδες να είναι πια δεσμευτική.

Ένας μαραθωνοδρόμος που τρέχει με…60

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αποτελεί το Α και το Ω την τελευταία διετία για τον Άρη. Και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Ο Άρης προετοιμάζεται για την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ. Με τον Άκη Μάντζιο να έχει και πάλι στην διάθεση του όλα του τα όπλα στο κέντρο. Μια από τις σταθερές της φετινής σεζόν συνεχίζει να είναι ο Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Παίκτης που παίζει στο 6, στο 8, ακόμη και στο 10 σε πολλά παιχνίδια. Με αρετές που ταιριάζουν σε όλες τις θέσεις στις οποίες καλείται να αγωνιστεί. Με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και την αντοχή. Δεν είναι άλλωστε κρυφό πως είναι ο “μαραθωνοδρόμος” των κιτρινόμαυρων από την άφιξη του στην Ελλάδα και έπειτα.

O Tσέχος μέσος του Άρη μάλιστα βρίσκεται και ανάμεσα στους κορυφαίους«μαραθωνοδρόμους» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μετά από έρευνα του CIES Football Observatory (διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, το οποίο βρίσκεται στην Ελβετία και ιδρύθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ). Με analytics από 40 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο τοποθετεί τους παίκτες για τρεις δείκτες. Απόσταση που διανύθηκε, αριθμός σπριντ κατά την κατοχή, καθώς και ο ίδιος δείκτης σε φάσεις χωρίς μπάλα. Και στις τρεις περιπτώσεις ανά 90′ παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, σε αυτή την λίστα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία, μετά από τον αειθαλή  Αντόνιο Καντρέβα. Πράγμα που κάνει τα κατορθώματα του και τις αντοχές του ακόμη πιο εντυπωσιακές.

Ο Νταρίντα πιάνει παράλληλα και ρεκόρ σε αριθμούς. Φτάνοντας τις 60 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα, στην περασμένη αναμέτρηση, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όντας ένα συνεπές και αξιόπιστο “εργαλείο” για τους προπονητές του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δείχνοντας μάλιστα πως είναι από τους πιο ακούραστους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του Μάντζιου, στο ντεμαράζ της σεζόν.

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News