Ολυμπιακος - Φενερμπαχτσε Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (12/04)

Ολυμπιακος - Φενερμπαχτσε Live Streaming

Νίκη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρ.

 Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live streaming | Lamia – Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός περιμένει την Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ (21:15) στο ματς που θα κρίνει την τελική κατάταξη των δύο ομάδων ενόψει των Playoffs.

Τελευταία στροφή στην κανονική περίοδο, με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλισμένη θέση στην πρώτη εξάδα που δίνει απευθείας εισιτήριο στα Playoffs και μοναδική εκκρεμότητα την τελική κατάταξη που θα φέρει και τον αντίστοιχο αντίπαλο στις μάχες που θα κρίνουν το εισιτήριο για το Final-4 του Βερολίνου.

Με όπλο το ΣΕΦ

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα περιμένει την Φενέρ στο κατάμεστο ΣΕΦ. Σε μια μεγάλη αναμέτρηση στο πέσιμο της αυλαίας του «μαραθωνίου», με τις δύο ομάδες να χωρίζει μία νίκη.

Οι Πειραιώτες καταφέρνοντας να ξεπεράσουν με θαυμαστό τρόπο όλα τα εμπόδια και τους τραυματισμούς σε αυτή την πορεία, μία στροφή πριν το τέλος έχουν ρεκόρ 21-12, αγγίζοντας το τέλειο με 9 νίκες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές και μοναδικό στραβοπάτημα με την Εφές στην Πόλη.

Το πολύ ευχάριστο για τον Μπαρτζώκα είναι πως στο φινάλε της κανονικής περιόδου και λίγο πριν τις καθοριστικές μάχες με φόντο το Βερολίνο, πλέον έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του, με την επιστροφή και του μακροχρόνια απόντα Νίκολα Μιλουτίνοφ, αυξάνοντας τις λύσεις.

Το καλύτερο πλασάρισμα ψάχνει και η Φενέρ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (20-13). Η οποία ωστόσο μετά την ήττα στο ντέρμπι της Πόλης από την Εφές την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να πάει μέχρι την 5η θέση και όχι παραπάνω και αντίστοιχα να αντιμετωπίσει αντίπαλο με μειονέκτημα έδρας στα Playoffs.

Οι δύο ομάδες ιστορικά βρίσκονται σε ισορροπία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (16-16). Με το ματς του πρώτου γύρου να κρίνεται στην κόψη του ξυραφιού υπέρ της τουρκικής ομάδας (77-75).

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live streaming: «Μάχη με τη Φενέρ – Δεν έχω προτίμηση για τα πλέι οφ»

Ο Μουσταφά Φαλ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επερχόμενη πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ δεν αναφέρθηκε και στους πιθανούς αντιπάλους των Πειραιωτών στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε ενόψει του σπουδαίο παιχνιδιού με τη Φενέρ. Τόνισε τους παίκτες και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει απειλητική η τουρκική ομάδα. Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη του για τους πιθανούς αντιπάλους των «ερυθρολεύκων» στα πλέι οφ, αναφέροντας ότι δεν προτιμά κάποιον συγκεκριμένο εξ αυτών.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα και καλά δουλεμένη. Θα παλέψουμε για τη νίκη, είναι μάχη». Είπε ο θηριώδης σέντερ και στη συνέχεια στάθηκε στους αντίπαλους ψηλούς καθώς και για τις μεθόδους τις οποίες θα ακολουθήσει για να τους αναχαιτίσει

«Θα ακολουθήσω το πλάνο του κόουτς. Αν μου πει να πάω πιο ψηλά θα το κάνω. Εάν μου πει να μείνω πίσω θα το κάνω. Θα αποφασίσει ο κόουτς».

Όταν ρωτήθηκε για τους ενδεχόμενους αντιπάλους τους οποίους θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν τον απασχολεί το όνομα της ομάδας  που θα βρεθεί στο δρόμο του.

«Δεν έχω προτίμηση. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Παίζουν διαφορετικό μπάσκετ και θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Επιπλέον εμείς δεν έχουμε το αβαντάζ έδρας και αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Αλήθεια δεν έχω κάποια προτίμηση», δήλωσε ο Γάλλος.

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live streaming: Μπαρτζώκας: «Για πλάκα η αγκαλιά με Πίτερς, οι γνωστοί-άγνωστοι δημιούργησαν το θέμα»

Στους… γνωστούς άγνωστους απέδωσε το θέμα, με την άρνηση του Πίτερς να δώσει χειραψία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του.

Ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε μετά το τελευταίο παιχνίδι των Πειραιωτών κόντρα στο Περιστέρι Bwin με τον Πίτερς, ο οποίος αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του, λέγοντας πως:

«Ήταν λογικό το θέμα να πάρει έκταση από τους γνωστούς-αγνώστους. Βγήκε έτσι χθες μια φωτογραφία που είμαστε αγκαλιά. Το κάναμε για πλάκα, δεν είναι ότι είμαστε εχθροί, το κάναμε για να γελάσουμε.

Νομίζω ότι υπάρχουν στιγμές έντασης. Είμαι και εγώ άνθρωπος της έντασης. Ασκώ λίγο πίεση την ώρα του παιχνιδιού στους γύρω μου. Καμία φορά οι αντιδράσεις είναι τέτοιες. Από την άλλη, στα πλαίσια του αθλητισμού συμβαίνουν αυτά».

Όσο για τα προβλήματα τραυματισμών των Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ, τόνισε πως: «Ιατρικά είναι καλά και οι δύο. Ωστόσο, επειδή προέρχονται από απουσία μηνών και κοντά στον ένα μήνα ο Πετρούσεφ, είναι διαφορετικό να είσαι υγιής και διαφορετικό να είσαι σε φόρμα για EuroLeague σε αυτό το επίπεδο.

Θα δούμε και την προπόνηση τη σημερινή και θα αποφασίσουμε αν θα είναι ένας από τους δύο ή και οι δύο, αλλά αυτή τη στιγμή ο Φίλιπ είναι πιο πίσω, ουσιαστικά έχει κάνει μιάμιση – δύο ομαδικές προπονήσεις και καταλαβαίνετε ότι είναι δεν είναι στην ίδια φόρμα με τους άλλους. Χρειάζεται μερικές μέρες ακόμα».

«Αιχμές» Γιαννακόπουλου προς την κυβέρνηση για τα κονδύλια στο ΣΕΦ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση μέσω των social media για τα κρατικά έξοδα της ανακαίνισης του ΣΕΦ.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Aktor έκανε λόγο για κονδύλια που δίνονται ή είναι να δοθούν στον Ολυμπιακό για το ΣΕΦ και πήρε ξεκάθαρη θέση.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Είμαστε ενήμεροι για κάθε κονδύλι το οποίο εγκρίνεται εκεί κάτω στο ΣΕΦ. Είτε αφορά το air condition 1,7 εκατομμύρια, είτε όλα αυτά, τα οποία έρχονται. Στο να φτιαχτεί το γήπεδο με έξοδα του κράτους και να δοθεί έτοιμο από την Νέα Δημοκρατία στον Ολυμπιακό, ενώ εμείς θα ρίξουμε 15-18 εκατομμύρια για να το φτιάξουμε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.

Το να ελληνοποιείτε ανθρώπους που πριν έρθουν να παίξουν στον Ολυμπιακό δεν ήξεραν πού πέφτει η Ελλάδα πάει στο δι@ολο. Το κατάπιαμε. Το να τους φτιάξετε όμως το γήπεδο, ενώ εμείς θα ξοδέψουμε τα χρήματα που θα ξοδέψουμε, δεν θα το καταπιούμε, να το ξέρετε».

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live streaming|Links:

https://streamhunters.top/

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News