Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/04)

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Έτοιμος για την πρώτη μάχη κόντρα στη Μπριζ ο ΠΑΟΚ.

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Club Brugge – PAOK Live Streaming:

Ώρα προημιτελικών για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στο Βέλγιο την Κλαμπ Μπριζ (22:00) για το πρώτο ματς της οκτάδας στο Europa Conference League.

Με φόρα από το ιστορικό 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την πρωτιά στη μάχη των πλέι-οφ της Super League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο (22:00) για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση: Ο ΠΑΟΚ μοιάζει… αλύγιστος το τελευταίο διάστημα, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στην τεράστια ανατροπή και το ιστορικό 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως φυσικά και στα δύο εκτός έδρας ντέρμπι με Παναθηναϊκό (νίκη με 3-2) και ΑΕΚ (ισοπαλία 2-2  με γκολ στο 90ο λεπτό).

Έτοιμος για το πρώτο βήμα

«Ο τελικός του Europa Conference League είναι το όνειρό μας στον ΠΑΟΚ», ανέφερε πρόσφατα ο Ραχμάν Μπάμπα. Αυτό αρκεί για να κατανοήσει κάποιος την προσέγγιση που θα έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στα δύο κρίσιμα ματς με την Κλαμπ Μπριζ.

Για να φτάσει μέχρι εδώ, ο Δικέφαλος του Βορρά απέκλεισε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Νωρίτερα έκανε… πάρτι στον όμιλό του με πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι παιχνίδια. Κάτι αντίστοιχο συνέβη πάντως και με τους Βέλγους. Τερμάτισαν 1οι σε όμιλο με Μπόντο/Γκλιμτ, Μπεσίκτας, Λουγκάνο, προτού ξεπεράσουν εύκολα το εμπόδιο της Μόλντε με συνολικό σκορ 4-2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει ξανά στις πολύτιμες υπηρεσίες του Τάισον, που απουσίασε από το πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ξεκινήσει μάλιστα στη βασική ενδεκάδα, μαζί με τους Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς και Τόμας. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Κωνσταντέλιας, Σαμάτα, Ντεσπόντοφ και Σβαμπ.

Στη μεριά των γηπεδούχων, που στην έδρα τους φέτος για τη διοργάνωση μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε εφτά παιχνίδια προκριματικών, ομίλου και νοκ-άουτ, ο Χανς Φανάκεν αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα, όμως δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμοι οι Σιμόν Μινιολέ και Αντρέας Σκοβ Όλσεν.

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Έχουμε δει βίντεο του ΠΑΟΚ, είναι πολύ καλή ομάδα»

Εγκωμιαστικά σχόλια για τον ΠΑΟΚ και από τον Μπιορν Μέγιερ, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπριζ στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο αριστερός μπακ της Βελγικής ομάδας:

Για τις βλέψεις στο Conference League: «Μετά την πολύ καλή παρουσία μας στους ομίλους και στους «16», είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα πολύ ωραίο ζευγάρι αγώνων και να συνεχίσουμε στην διοργάνωση».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Είναι πρώτος στην Ελλάδα, αυτό βέβαια δεν λέει τα πάντα. Είδαμε βίντεο, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, είναι πολύ καλή ομάδα».

Για το αν θεωρεί την Μπριζ φαβορί:  «Κάθε ομάδα που είναι στα προημιτελικά έχει σκοπό να πάει στα ημιτελικά και πιο πέρα και εμείς τον έχουμε.  Αν δεν έχεις αυτή την αίσθηση δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Να επικεντρωθούμε στον ΠΑΟΚ τώρα και μετά θα δούμε την συνέχεια».

Για το αν έχει επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του και αν συμφωνεί με την άποψη ότι δεν κάνει τόσο καλή σεζόν όπως πέρυσι:

«Ακούω συχνά ότι δεν είμαι τόσο καλός, επειδή βάζω λιγότερα γκολ και ασίστ. Κάνω πολλές άλλες δουλειές, ο κόσμος όμως βλέπει αυτά και θεωρεί ότι δεν είμαι καλός. Δεν νιώθω όμως έτσι».

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Δεν νίκησαν τυχαία Άιντραχτ και Ντιναμό»

Ο προπονητής της Μπριζ εξήρε τον ΠΑΟΚ ως σύνολο και κάλεσε τους Βέλγους να… σταματήσουν τον ενθουσιασμό των φίλων του Δικεφάλου, δίνοντας δυναμικό παρών.

Οι απαντήσεις που έδωσε ο Νίκι Χάγιεν:

Για τον ΠΑΟΚ και αν έχει κοινά στοιχεία με την Μπριζ: «Δεν θα πω ατομικά για παίκτες. Επειδή ο ΠΑΟΚ είναι συμπαγής ομάδα, είναι πολύ δυνατή και στην άμυνα. Δεν κερδίζεις δύο φορές την Άιντραχτ και την Ντιναμό με 5-1 αν δεν έχεις ποιότητα. Δε θέλω να μιλήσω ατομικά για παίκτες. Δεν υποτιμούμε κανένα παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Όλσεν δεν προπονήθηκε, ο Μινιολέ βγήκε για προπόνηση».

Για το αν δίνει κάποια ελπίδα για τον Σκοβ Όλσεν και αν θεωρεί κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως ο Τάισον, κομβικούς:
«Ο Σκοβ Όλσεν δεν θα είναι έτοιμος γι’ αυτό το ματς. Θα προσπαθήσουμε να είναι έτοιμος για το επόμενο ματς. Υπάρχουν παίκτες που κάνουν την διαφορά. Αλλά είναι ως σύνολο πολύ δυνατή ομάδα και θα ήταν λάθος να μιλήσω για παίκτες ξεχωριστά».

Για το αν θα σώσει την σεζόν για την Μπριζ μία πετυχημένη πορεία στο Conference:
«Είναι πολύ δύσκολο για το σώμα να παίξει έξι παιχνίδια πολύ κοντά κοντά χρονικά, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες. Στόχος είναι κάθε αγώνας ξεχωριστά, τα παιχνίδια δεν είναι πολύ μακριά το ένα με το άλλο, δεν θέλουμε να μας αποσπάσει την προσοχή μας ένας μόνο στόχος. Πάμε βήμα-βήμα και θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά».

Για το αν η Μπριζ θα πρέπει να επιχειρήσει να «τελειώσει την δουλειά» από αύριο:  «Πρέπει να κάνουμε ένα καλό βήμα, ξέρουμε την ατμόσφαιρα στην Ελλάδα και θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η Ντιναμό νίκησε με 2-0, αλλά στην Ελλάδα έχασε 5-1. Να παίξουμε καλά αύριο να κάνουμε το πρώτο βήμα και μετά να δούμε το επόμενο ματς».

«Καλώ τους οπαδούς μας να ξεπεράσουμε τους ΠΑΟΚτσήδες»

Για το αν τον απασχολεί και η ατμόσφαιρα στο αυριανό ματς και όχι μόνο αυτή της Τούμπας:  «Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι πολύ ενεργητικοί, πολύ ζωντανοί. Αλλά και οι φίλαθλοι μας έχουν αποδείξει ότι μπορεί να έχουν μία πολύ καυτή έδρα. Αυτό συνέβη στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Καλώ τους οπαδούς μας να ξεπεράσουμε τους ΠΑΟΚτσήδες στην έδρα μας».

Για το ότι ως παίκτης είχε παίξει στο Ιντερτότο, αλλά ως προπονητής δεν έχει εμπειρία από Ευρώπη:
« Είναι μεγάλη τιμή που έπαιξα, δεν έχω εμπειρία στην Ευρώπη ως κόουτς. Αλλά, όπως και στο πρώτο παιχνίδι μου με την Άντερλεχτ, θα συνεχίσω με πολλή δουλειά, σκυμμένο κεφάλι, πιο έντονα και με τα δύο πόδια στο έδαφος. Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο και όχι στα γύρω-γύρω. Έχουν αποδείξει οι παίκτες τι μπορούν να κάνουν».

Για το αν είναι το ματς ιστορικό για την Μπριζ γιατί μπορεί να πάει μετά από 30 χρόνια στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης:  «Και ναι και όχι. Ναι γιατί είναι πολλά τα χρόνια, όχι γιατί κάθε αγώνας πρέπει να παιχθεί και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης:
«Δεν ασχολούμαι με προβλέψεις γιατί αυτές πολλές φορές βγαίνουν λάθος και από ειδικούς. Ένα λάθος του διαιτητή, μία κόκκινη μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Είπαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς πρέπει να παίξουμε το ίδιο ποδόσφαιρο όπως με την Άντερλεχτ και θα δούμε που θα καταλήξει».

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ Live Streaming|Links:

https://streamhunters.top/

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News