Ολυμπιακος - Φενερμπαχτσε Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/04)

Ολυμπιακος - Φενερμπαχτσε Live Streaming

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους θέλουν να κάνουν οι ερυθρόλευκοι στο Φάληρο.

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live streaming | Lamia – Olympiacos Live Streaming:

Έφτασε η ώρα για το ματς της χρονιάς στον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη (19:45) υποδέχονται τη Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρώτη αναμέτρηση για την φάση των «8» του Europa Conference League.

Στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υπάρχει μεγάλη δίψα για ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου οι Πειραιώτες – ενόψει της ρεβάνς (18/4) στην Κωνσταντινούπολη- να κάνουν το πρώτο βήμα για μια ιστορική πρόκριση. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει βρεθεί ποτέ σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το κίνητρο είναι τεράστιο.

Το πλάνο Μεντιλίμπαρ

Ο Μεντιλίμπαρ καταστρώνει πλάνο με πρώτο και βασικό στόχο ο Ολυμπιακός να επιβάλει τον ρυθμό τους και παράλληλα να απενεργοποιήσει τα ατού της Φενέρ. Ο Βάσκος προπονητής δείχνει να έχει αποφασίσεις τους 10 από τους 11 κι έχει ένα δίλημμα. Αυτό αφορά στην συμμετοχή του Γιόβετιτς έναντι του Μασούρα.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχει μικρό προβάδισμα να ξεκινήσει βασικός. Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσιγκίνιο, Όρτα, Φορτούνης και Ελ Καμπί.

Η σημαντικότερη απουσία για τον Ολυμπιακό είναι του Ποντένσε, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Η Φενέρμπαχτσε ταξίδεψε πάνοπλη στην Ελλάδα και με στόχο να δείξει σε εχθρούς και φίλους ότι φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Οι Τούρκοι διαθέτουν στο ρόστερ τους μεγάλα αστέρια και ονειρεύονται έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Ο προπονητής Ισμαΐλ Καρτάλ είδες τους κεντρικούς χαφ Φρεντ και Γιούκσεκ να ανεβάζουν στροφές ενόψει της αναμέτρησης στον Πειραιά, ενώ πανέτοιμοι είναι και οι Ντούσαν Τάντιτς, Έντιν Τζέκο, Λεονάρντο Μπονούτσι, Σογιουντσού και Μπατσουαγί. Δεδομένη είναι μόνο η απουσία του έμπειρου εξτρέμ Τζόσουα Κινγκ.

Η Φενέρ στη φάση των «16» ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με νίκη (3-0) στο Βέλγιο και ήττα (0-1) στην Τουρκία.

Το παρελθόν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε είναι θετικό για τους Πειραιώτες, αφού το 2021 στον όμιλο του Europa League πανηγύρισαν δύο νίκες (3-0 στην Τουρκία, 1-0 στο Φάληρο).

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ελβετός, Σάντρο Σάρερ, ο οποίος φέτος διηύθυνε τον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράιτον στους ομίλους του Europa League.

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live streaming: Μεντιλίμπαρ: «Η δυναμική μας έχει αλλάξει – Να δώσουμε κίνητρο στους οπαδούς να μας υποστηρίζουν»

Για το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ μίλησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον Ισπανό τεχνικό να αναφέρει μεταξύ άλλων πως η δυναμική των «ερυθρόλευκων» έχει πλέον αλλάξει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου:

-το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα: «Έχω αποφασίσει, είμαστε στην παραμονή. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου από χθες και ελπίζω να μη γίνει τίποτα σοβαρό στην προπόνηση, ώστε να χρειαστεί να τα αλλάξω».

-τους πέντε παίκτες που είναι στο όριο καρτών: «Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι κι όχι τη ρεβάνς. Πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Έχουμε μια ομάδα πλήρη που μπορεί να καλύψει τα κενά. Περισσότερο πρόβλημα έχουμε στην άμυνα, όπου έχουμε μόνο δύο δηλωμένους παίκτες και αν τιμωρηθούν θα έχουμε πρόβλημα. Όμως δεν το σκεφτόμαστε τώρα».

-το αν θεωρεί πως η αναστάτωση στις τάξεις της Φενέρ μπορεί να την επηρεάσει ή όχι: «Δεν το πιστεύω πως θα επηρεαστεί. Ίσα-ίσα, πιστεύω πως όλη της η προσοχή είναι στο Conference League, με όσα έχουν συμβεί εντός των τειχών. Είναι μια ομάδα με πολεμιστές, που δεν χαρίζουν τίποτα και θα έρθουν να πολεμήσουν γι’ αυτό που διεκδικούν».

-το γεγονός ότι η Φενέρ έχει αρκετές μέρες να παίξει δυνατό παιχνίδι: «Αυτό σημαίνει πως θα είναι πλήρης, με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, όπως κι εμείς, που έχουμε μόνο έναν τιμωρημένο. Η Φενέρ είχε την ευκαιρία να παίξει, αλλά παρέταξε τη δεύτερη ομάδα στο Σούπερ Καπ».

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live streaming: «Οι ευχάριστοι πονοκέφαλοι κάνουν καλό στην ομάδα»

-το κατάμεστο γήπεδο: «Εξαρτάται από μας, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να δώσουμε κίνητρο στον κόσμο για να συνεχίσει να μας υποστηρίζει. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

-το αν τον προβληματίζει το κακό ξεκίνημα που είχε η ομάδα του με Φερεντσβάρος και Μακάμπι εντός έδρας: «Δεν πρέπει να μένουμε στα άσχημα, αλλά δεν τα ξεχνάμε κιόλας. Υπήρχε ένα διάστημα στο οποίο δεχόμασταν πρώτοι γκολ και δεν καταφέρναμε να κερδίζουμε πάντα. Αυτή τη στιγμή όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η δυναμική της ομάδας έχει αλλάξει, έχουμε διορθώσει πολλά πράγματα. Έχοντας δουλέψει παρουσιάζουμε καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

-το αν θα είναι βασικός ο Γιόβετιτς: «Θα το μάθετε αύριο αν θα είναι στα πλάνα μας ή όχι. Οι ευχάριστοι πονοκέφαλοι κάνουν καλό στην ομάδα. Όταν ξέρεις ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις παίκτες με ασφάλεια και είναι δύσκολο να κάνεις λάθος, τότε η ομάδα θα βοηθηθεί, είτε κάποιος είναι βασικός, είτε έρθει από τον πάγκο».

Φορτούνης: «Ξέρουμε ότι έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να πάμε ένα βήμα παρακάτω»

Ιστορική πρόκληση χαρακτήρισε τα ματς με την Φενέρμπαχτσε για τον Ολυμπιακό ο διεθνής μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών, Κώστας Φορτούνης.

Επίσης ο Φορτούνης αποκάλυψε και το πώς κατάφερε να επιστρέψι τόσο εντυπωσιακά έπειτα από δυο σοβαρούς τραυματισμούς, ο υποστηρίζοντας πως έχει υποσχεθεί στον γιο του να τον δει να παίζει όπως πριν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς για τους ποδοσφαιριστές, για τον σύλλογο, για τον κόσμο. Ξέρουμε ότι έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει πάντα τέτοιες ευρωπαϊκές επιτυχίες. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση».

Ερωτηθείς αν περιμένει να έχει επίδραση σε έναν ακόμη εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού απάντησε: «Ίσως μου αρέσει το γήπεδο, μου αρέσει ο κόσμος. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου, είτε με γκολ, είτε με ασίστ ή με ό,τι άλλο χρειαστεί. Μακάρι όλοι μαζί ως ομάδα να έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

Σχολιάζοντας το sold out είπε: «Σίγουρα είναι ένα τεράστιο κίνητρο για μας. Ο κόσμος θα μας στηρίξει και θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Θέλουμε να ζήσει μια τεράστια επιτυχία, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για την απουσία του τιμωρημένου Ποντένσε σχολίασε: «Ο Ντάνιελ είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που μας βοηθά. Έχουμε καλή συνεργασία, αλλά ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές για να καλύψουν το κενό που υπάρχει. Πιστεύω πως όποιος κι αν παίξει θα δώσει ό,τι καλύτερο και θα βοηθήσει την ομάδα».

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live streaming: Η υπόσχεση του Φορτούνη στον γιό του

Για την επιστροφή του με εντυπωσιακές επιδόσεις σε γκολ και ασίστ μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς ανέφερε: «Είχα δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια. Οι τραυματισμοί με πήγαν πίσω. Δεν σταμάτησα ούτε δευτερόλεπτο να δουλεύω για να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν και ακόμη πιο ψηλά. Εύχομαι να είμαι υγιής, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου ο γιος μου να με δει να παίζω όπως ήμουν. Αυτό κάνω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Για το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να δείξει η ομάδα είπε: «Η ομάδα που παίζει εντός είναι σημαντικό να μπει πάρα πολύ δυνατά. Πρέπει να προσέξουμε όμως, γιατί ο αντίπαλος έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να μπούμε δυνατά και με τη βοήθεια του κόσμου να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ για να έχουμε το προβάδισμα».

Για το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να δείξει η ομάδα είπε: «Η ομάδα που παίζει εντός είναι σημαντικό να μπει πάρα πολύ δυνατά. Πρέπει να προσέξουμε όμως, γιατί ο αντίπαλος έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να μπούμε δυνατά. Με τη βοήθεια του κόσμου να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ για να έχουμε το προβάδισμα».

Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος με την ομάδα που πριν δυόμισι χρόνια έπαιξε με τη Φενέρ απάντησε: «Μακάρι να είμαστε καλύτεροι, ώστε να πιέσουμε και να προκριθούμε. Η ομάδα είναι διαφορετική, άλλος προπονητής, άλλοι παίκτες. Η ομάδα αυτή την περίοδο είναι πολύ καλά δουλεμένη. Πατάμε γερά στα πόδια μας, αλλά και ο αντίπαλος τώρα είναι καλύτερος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ολυμπιακος – Φενερμπαχτσε Live streaming|Links:

https://streamhunters.top/

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News