Ερυθρος Αστερας - Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (04/04)

Ερυθρος Αστερας - Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά (04/04)

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (20:00) για την 33η και προτελευταία στροφή της κανονικής περιόδου.

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για δεύτερη σερί αγωνιστική καλείται να αγωνιστεί στο Βελιγράδι.

Την προηγούμενη εβδομάδα μέσα σε μια κολασμένη ατμόσφαιρα στην Stark Arena κατάφερε να κάνει μεγάλη ανατροπή από το -14 και να νικήσει την Παρτιζάν (69-74) για να ανέβει στο 20-12.

Με αυτή τη νίκη οι Πειραιώτες έδειξαν για άλλη μια φορά τη νοοτροπία νικητή που έχουν, ενώ βαθμολογικά «κλείδωσαν» την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα και την απευθείας είσοδο στα Playoffs, ενώ συνεχίζουν μέχρι τέλους το κυνήγι για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας.

Η νέα αποστολή των «ερυθρόλευκων» είναι ξανά στη Stark Arena, αυτή τη φορά απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Γιάννη Σφαιρόπουλου που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο (11-21) αλλά κίνητρο το γόητρο για το καλύτερο δυνατό πέσιμο αυλαίας στην ευρωπαϊκή τους σεζόν.

Ο Ολυμπιακός που έχει το βαθμολογικό κίνητρο θέλει νέα νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες για το πλεονέκτημα έδρας, κάτι που για να πραγματοποιηθεί όμως χρειάζονται κι άλλα αποτελέσματα.

Το πολύ ευχάριστο ωστόσο για τον Μπαρτζώκα είναι το γεγονός πως η ομάδα του είναι πλήρης έπειτα από πολύ καιρό, με την μεγάλη επιστροφή του μακροχρόνια τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ, στην πλέον κρίσιμη καμπή της σεζόν, προ των πυλών των Playoffs που θα κρίνουν την πρόκριση στο Final-4.

Στις προηγούμενες επτά επισκέψεις στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα ο Ολυμπιακός έχει 3 νίκες και 4 ήττες, ενώ η τελευταία του νίκη ήταν το 2020 (79-81).

Συνολικά οι Πειραιώτες έχουν το πάνω χέρι με 8-6, ενώ στον πρώτο γύρο είχαν επικρατήσει με 88-83 στο ΣΕΦ.

Τα αγωνιστικά νέα και η προϊστορία

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν ξανά αρκετά προβλήματα. Εκτός του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Φίλιπ Πετρούσεφ, που υπέστη οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Βιλερμπάν. Στα «πιτς» βρίσκεται και ο Μιχάλης Λούντζης λόγω ίωσης, ενώ επιστρέφει ο Τόμας Γουόκαπ, που πήρε απαραίτητες ανάσες στο ματς της Basket League με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Στην άλλη μεριά, η Παρτιζάν παίζει για τη… ζωή της και πιθανότητα θα ρίξει την τελευταία της ζαριά στο παρκέ για τo πλέι-ιν. Οι Σέρβοι διανύουν κακό αγωνιστικό «φεγγάρι» στην Euroleague με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους στη διοργάνωση και γι’αυτό έπεσαν στο 14-17. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι 11η και στο ίδιο ακριβώς ρεκόρ με τις Εφές, Βαλένθια, Αρμάνι Μιλάνο, σε μία μάχη μέχρι τέλους για την 10η θέση και για το εισιτήριο που ίσως οδηγήσει στα πλέι-οφ.

Oι Σέρβοι θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για το status του πολύτιμου Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ λόγω του θανάτου του πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός κέρδισε στα δύο από τρία παιχνίδια των δύο ομάδων μετά την επιστροφή της Παρτιζάν στην Euroleague, όμως πέρσι ηττήθηκε με το βαρύ 90-75 στην καυτή έδρα του ιστορικού συλλόγου.

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live streaming: Δηλώσεις Μπαρτζώκα πριν τον αγώνα

«Υιοθετώ 100% την άποψη ότι δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα ακόμα και αν παίζουν χωρίς στόχους. Όταν μια ομάδα αγωνίζεται χωρίς την πίεση του αποτελέσματος παίζει πιο ελεύθερα. Οι περισσότερους έχουν πολλές ικανότητες και ταλέντο. Ο Ολυμπιακός προσεγγίζει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα, όπως εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας με την Παρτιζάν».

Για το αν θα είναι πλήρης ο Αστέρας: «Νομίζω ότι έχουν επανέλθει όλοι οι παίκτες όπως ο Τεόντοσιτς και ο Ντος Σάντος. Νομίζω ότι ο Ερυθρός θα είναι πλήρης απέναντι μας, αλλά δεν θεωρώ ότι ένας παίκτης έχει μεγάλη επίδραση. Ο Τεόντοσιτς είναι επιδραστικός, ο Νέντοβιτς σκόραρε κόντρα στη Ρεάλ. Ο Χάνγκα παίζει πολύ καλά. Οι ψηλοί του Ερυθρού Αστέρα είναι καλοί, δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».

Για την ατμόσφαιρα: «Πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι θερμή. Πέρυσι χάσαμε, πρόπερσι κερδίσαμε στον πόντο. Είναι πάντα δύσκολο να παίζει ο αντίπαλος με τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω της ποιότητας της ομάδας και της έντασης που δίνει ο κόσμος του. Δεν θεωρούμε το παιχνίδι κάτι σαν φιλικό».

Για τους τραυματίες και τις απουσίες: «Ο Πετρούσεφ είναι εκτός θα προσπαθήσουμε να μπει με το Περιστέρι (σ.σ. 7 Απριλίου). Ο Μιλουτίνοφ είναι εκτός, έκανε δύο ομαδικές προπονήσεις, αλλά έλειπε δύο μήνες, επομένως δεν μπορώ να τον υπολογίζω. Κανονικά ο Παπανικολάου».

Αγωνιστικά νέα

Χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα (4/4, 20:00) για την 33η αγωνιστική της Euroleague.

Με τις δύο γνωστές απουσίες θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τους Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ να μένουν εκτός.

Ο πρώτος έκανε την Τρίτη (2/4) την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και όπως είναι φυσικό θέλει ακόμα χρόνο για να βρεθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με τον δεύτερο να συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Για το Βελιγράδι δεν ταξίδεψε ούτε ο Γιώργος Τανούλης, με τον Γιώργος Μπαρτζώκα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή 13 παίκτες.

Αναλυτικά:Ουόκαπ, Ουίλιαμς-Γκος, Λούντζης, Μήτρου Λονγκ, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκης, Μπραζντέικις, Παπανικολάου, Πίτερς, Σίκμα, Ράιτ, Φαλ

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live streaming: Οι δηλώσεις του Σφαιρόπουλου

«Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που ήταν φτιαγμένη για το Final Four. Έχει εμπειρία και ποιότητα, αυτή είναι μια ομάδα που τώρα παλεύει για πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Θα έχουμε επιπλέον κίνητρο για να τελειώσουμε το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας με ένα καλό αποτέλεσμα. Θα παλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να κερδίσουμε.

Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά ομαδικά και προς στις δύο πλευρές του παρκέ παίζει ομαδικά και αυτό είναι η μεγαλύτερη του δύναμη. Δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε μόνο σε έναν ή δύο παίκτες, γιατί περισσότεροι από αυτούς μπορεί να μας βλάψουν. Αν χαλαρώσουμε για δύο ή τρία λεπτά, μπορεί να είμαστε πολύ πίσω, κάτι που μπορεί να κάνει τη δουλειά μας πιο δύσκολη. Η συνέπειά μας είναι πολύ σημαντικό πράγμα, θα πρέπει να αντιδράσουμε ως ομάδα, να μην τους επιτρέπουμε εύκολους πόντους, επίσης επιθετικά να διαβάζουμε την άμυνά τους και να είμαστε έξυπνοι σε όλες τις καταστάσεις που θα μας βάλουν» .

Για το ότι θα βρεθεί αντίπαλος με πρώην ομάδα του: «Όταν παίζεις απέναντι στην πρώην ομάδα σου, είναι πάντα ξεχωριστό. Δεν μπορείς απλά να ξεχάσεις ότι ήσουν εκεί για επτά χρόνια. Τώρα όμως είμαι στον Ερυθρό Αστέρα και θα βάλω τα δυνατά μου για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τον Τόμπκινς: «Ο Τρέι δεν θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά είναι στα τελευταία στάδια για να βρει τον ρυθμό του. Σε λίγες μέρες, ίσως μια εβδομάδα, μπορούμε να τον περιμένουμε».

Για τους Τεόντοσιτς και Ντος Σάντος: «Είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψαν οι Ντος Σάντος και Τεόντοσιτς, κάτι που θα βοηθήσει πλέον τον Χάνγκα, ο οποίος ήταν ο μοναδικός μας πλέι μέικερ. Είναι καλό που σχεδόν όλοι επιστρέφουν. Αυτό θα αυξήσει τις επιλογές μας στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να δώσουμε την ευκαιρία στους παίκτες που αναρρώνουν από τραυματισμούς να πιάσουν ρυθμό, να είναι μέρος της ομάδας σε καλή κατάσταση. Θα είναι πιο εύκολο γι ‘αυτούς να μπουν σε αγωνιστική κατάσταση».

Ερυθρος Αστερας – Ολυμπιακος Live streaming| Links:

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Βελιγράδι, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης!

Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).

Δείτε ζωντανά τον αγώνα με ένα κλικ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News