ΠΑΟΚ – Λαμια Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/04)

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming

Μετά το τρίποντο στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ θέλει ακόμη μία νίκη στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Λαμια Live streaming | PAOK Live Streaming:

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία στην Τούμπα (19:30) για άλλη μία νίκη στα Playoffs και τη διατήρησή του σε τροχιά τίτλου.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου αντέδρασε εμφατικά μετά την ήττα στην πρεμιέρα των Playoffs από τον Άρη (0-1) και στη Λεωφόρο απάντησε με δική του νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-3) για να ανέβει στους 63 βαθμούς και να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή (-2 από την ΑΕΚ).

Οι Θεσσαλονικείς έπειτα από δύο ντέρμπι στο μίνι πρωτάθλημα αντιμετωπίζουν τον θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο στα Playoffs, στοχεύοντας αποκλειστικά στο «τρίποντο» με τη Λαμία ώστε να στραφούν απερίσπαστοι στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ που ακολουθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ξανά μέσα στα μεγάλα φαβορί

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε συμπαγής και συγκεντρωμένος στη Λεωφόρο. Έχοντας με το «καλημέρα» το πάνω χέρι χάρη στο γκολ του Ντεσπόντοφ στα πρώτα δευτερόλεπτα και δεν έχασε την ψυχραιμία του και τον έλεγχο της αναμέτρησης ούτε μετά την ισοφάριση των «πράσινων».

Ανέκτησε το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα και στο δεύτερο 45λεπτο έκανε υποδειγματική διαχείριση. Πανηγυρίζοντας τη μεγάλη νίκη και μένοντας αήττητος στην έδρα του «τριφυλλιού» σε άλλο ένα παιχνίδι.

Από την πλευρά της η Λαμία συνεχίζει να… ζει την πρώτη της παρουσία σε Playoffs αναζητώντας το παρθενικό θετικό αποτέλεσμα στη διαδικασία.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ηττήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη (3-1) κι έμεινε στους 34 βαθμούς.

Στην Τούμπα θα παραταχθεί χωρίς την πίεση του αποτελέσματος. Αλλά με στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική αλλά και να σκοράρει για πρώτη φορά σε αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» έπειτα από πέντε αγώνες. Από το 2-1 του 2021 έχει υποστεί πέντε ήττες χωρίς να σκοράρει.

Η παράδοση υπέρ του ΠΑΟΚ είναι πανίσχυρη. Σε 18 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν έχει γνωρίσει ήττα. Μετρώντας μόλις δύο ισοπαλίες, οι οποίες είναι στο πλαίσιο του δεύτερου τη τάξει θεσμού, με τον απολογισμό στη Super League να είναι 14/14 για τον «δικέφαλο» του Βορρά.

 

ΠΑΟΚ – Λαμια Live streaming: Αγαπημένος αντίπαλος των Μπράντον Τόμας – Λουτσέσκου ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είναι με διαφορά το αγαπημένο «θύμα» του Μπράντον Τόμας που βλέπει πράσινα και… δαγκώνει. Εμφανίσεις – όνειρο στην Λεωφόρο και συνολικά 4 γκολ. Νο1 αντίπαλος και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

One man show ήταν ο Μπράντον Τόμας -για όσο αγωνίστηκε- στη Λεωφόρο, πραγματοποιώντας μία ακόμη υψηλή πτήση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός έκανε τα πάντα στο ματς της 2ης αγωνιστικής των playoffs δεδομένου πως από τη δική του «μαγική» ενέργεια, ο ΠΑΟΚ «ξεκλείδωσε» μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης τον αντίπαλό του ενώ φρόντισε να βάλει το όνομά του και στον πίνακα των σκόρερ στο 1-2.

Ο Μπράντον ήταν μία μόνιμη πηγή κινδύνου για τους πράσινους. Δοκιμάζοντας σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις τα αντανακλαστικά του Ντραγκόφσκι που φώναξε «παρών» με εντυπωσιακές επεμβάσεις. Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση του 29χρονου επιθετικού είναι πως οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είναι κάτι σύνηθες, γεγονός που μαρτυρούν και οι αριθμοί του.

Για την ακρίβεια, ο Παναθηναϊκός είναι ο αγαπημένος αντίπαλος του Μπράντον Τόμας. Έχοντας βρει δίχτυα τέσσερις φορές, τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Το ίδιο ρεκόρ είχε φτάσει και απέναντι στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, όταν αγωνιζόταν στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, σε 10 αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες αλλά και 2 ήττες. Επίσης, από τα 4 γκολ που έχει πετύχει, τα τρία ήταν στο γήπεδο της Λεωφόρου! Στην δεύτερη θέση της λίστας του Ισπανού είναι ο Ολυμπιακός, μετρώντας 3 γκολ σε 5 αναμετρήσεις.

Την ίδια πάντως διάθεση φαίνεται να έχει και ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου. Έχοντας πανηγυρίσει 16 νίκες εις βάρος του Παναθηναϊκού σε 29 παιχνίδια! 6 ήρθαν ισόπαλα ενώ έχει χάσει μόλις 7 φορές από τους πράσινους. Το καλύτερο ποσοστό κόντρα στους τρεις «μεγάλους» της Αθήνας.

.

«Μπορεί το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, το Κύπελλο θα το πάρει ο Παναθηναϊκός»

Στη «Δίκη στο OPEN», φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Χρήστος Δημόπουλος, μιλώντας για την «μάχη» των play off αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο, μπορεί ο Ολυμπιακός να ήταν καλύτερος, αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Αν η ΑΕΚ έφερνε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό θα πήγαινε με τον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Τώρα έχει την άνεση και για την ισοπαλία στη Λεωφόρο. Πρέπει να γίνουν θαύματα για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει παράδοση μέσα στη Λεωφόρο. Ο Λουτσέσκου είναι ήρεμος, για αυτό μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου έχει φτιάξει καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Από τον Παναθηναϊκό, ο Ιωαννίδης ήταν μόνος του. Δεν είχε έναν παίκτη να του δώσει κάθετη πάσα. Μόνο ο Μπερνάρ το έκανε, αλλά δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα αυτά από τον Βραζιλιάνο. Ο Παναθηναϊκός παίζει με το πιστόλι στον κρόταφο την Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΚ.

Στο Κύπελλο μπορώ να πω με σιγουριά πως θα το πάρει ο Παναθηναϊκός. Στο πρωτάθλημα δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιος θα το πάρει. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει το ματς με την ΑΕΚ θα έχει βλέψεις και για το πρωτάθλημα».

ΠΑΟΚ – Λαμια Live streaming: Έδωσε δικαιώματα η Μπριζ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση του Europa Conference League έφυγε με βαθμό από την έδρα της Σερκλ Μπριζ με το τελικό 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα στο ντεμπούτο του Νίκι Χάγιεν στον πάγκο του βελγικού συλλόγου.

Κάθε αρχή και δύσκολη. Έτσι και για τον υπηρεσιακό τεχνικό της Μπριζ, Νίκι Χάγιεν. Στο ντεμπούτο του είδε την ομάδα του να έρχεται ισόπαλη 1-1 στην πρεμιέρα των πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος.

Η Μπριζ έμεινε πίσω στο σκορ στο 32′ με το γκολ του Ντένκι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Νούσα σκόραρε για τους φιλοξενούμενους όμως το γκολ του ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ μέσω VAR.

Στη συνέχεια η Μπριζ, ήθελε, προσπαθούσε, έχανε ευκαιρίες με το… τσουβάλι. Είχε δοκάρια και εν τέλει δικαιώθηκε στο 85′ με τον Σκοβ Όλσεν (είχε περάσει ως αλλαγή) να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά από ασίστ του Γιούτγκλα (επίσης μπήκε ως αλλαγή).

Στο 89′ ο Τιάγκο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει την ολική ανατροπή σε ένα αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό με την ομάδα Χάγιεν, να πηγαίνει στους 27 βαθμούς και την τρίτη θέση στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Τζούπιλιερ Λιγκ σε μία ομολογουμένως πολύ γεμάτη εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Η σύνθεση της Μπριζ:

Γιάκερς, Οντόι (46′ Σάμπε), Όρντονεζ, Μεσέλ, Μέιγερ (78′ Ντε Κάιπερ), Βέτλεσεν (65′ Νίλσεν), Ονιεντίκα, Βανάκεν, Νούσα (65′ Σκοβ Όλσεν), Τιάγκο, Σκοράς (56′ Γιούτγκλα).

ΠΑΟΚ – Λαμια Live streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News