ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (31/03)

ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (31/03)

Επιστροφή με σπουδαίο και άκρως σημαντικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:30) για την 2η αγωνιστική των πλέι-οφ.

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live streaming | AEK – Olympiacos Live Streaming:

Μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών, οι ομάδες της Super League επιστρέφουν σε δράση και η μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή μπαίνει στην τελική της ευθεία. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ (62β.) υποδέχεται στις 20:30 τον 4ο Ολυμπιακό (57β.) και είναι προφανές πως το τελικό αποτέλεσμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κούρσα για την κούπα στη Super League.

H ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ανέβηκε στην 1η θέση μετά το άνετο 4-0 επί της Λαμίας και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη (1-0) στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, φιλοδοξώντας φυσικά να μείνει εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν απαραίτητες ανάσες και το τεχνικό επιτελείο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σχεδόν σε όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Ερωτηματικό υπάρχει μόνο γύρω από το status του Πέτρου Μάνταλου, που χτύπησε στον αγώνα της Εθνικής με την Γεωργία, όμως έτσι κι αλλιώς ο έμπειρος χαφ δεν θα έβρισκε θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Με βάση τα δεδομένα, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ και Γκαρσία, με τους Πόνσε, Αραούχο, Άμραμπατ και Γιόνσον να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Τα νέα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Για τον Ολυμπιακό, η αναμέτρηση στην «Αγιά – Σοφιά» συνοδεύεται με την ταμπέλα του «τελικού». Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 3-1 από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι-οφ και έμειναν στην 4η θέση, στο -5 από την κορυφή.

Έτσι, γίνεται ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός ψάχνει μόνο τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει πολλά από τα «όπλα» του με… γεμάτες μπαταρίες μετά τη διακοπή.

Ο έμπειρος τεχνικός υπολογίζει στον Ζέλσον Μαρτίνες, όμως παραμένει εκτός ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Καμπί.

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live streaming: Το μήνυμα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ενόψει ντέρμπι

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Φίλοι της ΑΕΚ,

Η OPAP Arena μας περιμένει όλους την Κυριακή για μια μεγάλη αναμέτρηση. Το γήπεδο μας θα είναι κατάμεστο και υπολογίζουμε πολύ στη βοήθεια σας.

Είναι σημαντικό όπως πάντα να δώσουμε έμφαση στην προστασία της ομάδας και του σπιτιού μας. Το νέο αυστηρό πλαίσιο που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση είναι γνωστό σε όλους και έχουν ήδη επιβληθεί οι πρώτες βαριές ποινές σε άλλες ομάδες. Με κάθε κόστος ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να διασφαλίσουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε και εμείς παρόμοιο πρόβλημα.

Μέσα στα 24ωρα που απομένουν για το ματς με τον Ολυμπιακό θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα μέτρα ασφαλείας και οι σχετικές οδηγίες της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μέτρα που πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα! Η προσπάθεια μας για την εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος κρίνεται και σε αυτό το πεδίο.

Εξίσου σημαντικό όμως είναι να έχουμε όλοι στο μυαλό μας πως την Κυριακή υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να προκληθούμε. Όποιος θέλει την τιμωρία μας, όποιος επιδιώκει να προκαλέσει ζημιά στην ΑΕΚ και έρθει στην OPAP Arena με αυτόν τον σκοπό, δεν πρέπει με κανένα τρόπο να βρει πρόσφορο έδαφος.

Αγνοείστε οποιαδήποτε προκλητική συμπεριφορά, όσο ακραία και να είναι. Στρέψτε αλλού το βλέμμα σας, ενισχύστε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή σας και αφήστε να εκτεθεί όποιος τυχόν αποφασίσει να προβοκάρει και να δώσει το σόου του. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία εμπλοκή από μέρους μας!

Εμείς στο μυαλό μας θα έχουμε μόνο την ΑΕΚ και τη συμπαράσταση στον Ματίας και τους ποδοσφαιριστές μας. Όποιος έρθει στην OPAP Arena έχοντας στο μυαλό του να δημιουργήσει καταστάσεις για να προκαλέσει τιμωρία της ΑΕΚ, πρέπει να φύγει άπρακτος. Όπως θα φύγει και αγωνιστικά ηττημένος.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το πρωτάθλημα θα το πάρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Μέσα στο γήπεδο μας, που δεν πρέπει ποτέ ξανά να είναι άδειο. Οι τυχόν προβοκάτορες πρέπει να πάρουν την απάντηση τους με την πλήρη αδιαφορία μας. Και η ΑΕΚ θα δώσει τις απαντήσεις της ΜΟΝΟ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακος: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη»

Για την προετοιμασία στο διάστημα της διακοπής: «Είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε στη δράση. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν μια καταπληκτική πρόκριση με ανατροπή. Τέτοιες βραδιές κάνουν πάντα πολύ καλό στις ομάδες, όμως χρειαζόμασταν αυτή την διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων για να ξεκουραστούμε μετά από πολλά συνεχόμενα παιχνίδια.

Τώρα μπαίνουμε ξανά σε ένα διάστημα με συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε ήταν καλή για μας αυτή η διακοπή. Ξεκουραστήκαμε, προπονηθήκαμε καλά και αισθανόμαστε πως είμαστε έτοιμοι για αυτό που έρχεται. Βέβαια αυτό δεν το ξέρεις ποτέ μέχρι να αρχίσει το πρώτο παιχνίδι και πρέπει να το δεις όταν μπεις στην αγωνιστική δράση, όμως νιώθουμε πολύ καλά».

Για την αγωνιστική σταθερότητα: «Τα τελευταία μας παιχνίδια εκτός έδρας ήταν όλα πολύ καλά. Και με τον ΠΑΟΚ και με την Φερεντσβάρος και με την Μακάμπι παίξαμε σε όλα πολύ καλά και ελπίζουμε σε μια παρόμοια εμφάνιση και τώρα. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα παίξουμε στην έδρα του κάτοχου του τίτλου και πρωτοπόρου αυτή τη στιγμή.

Θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Τους σεβόμαστε αλλά νομίζω πως και αυτοί θα πρέπει να σκέφτονται το ίδιο, πως σέβονται τον Ολυμπιακό. Επομένως πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο οποίο ξεκάθαρη πρόθεση μας είναι να κερδίσουμε. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη».

Για το αν θα προσαρμόσει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του λόγω του αντιπάλου: «Και γιατί να μην προσαρμοστούν εκείνοι σε μας; Γνωρίζουμε πως πρόκειται για μια ομάδα καλή και πολύ αθλητική. Γνωρίζουμε πως έχει τα θετικά της όμως όπως όλες οι ομάδες έχει και τα μειονεκτήματα της για το ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live streaming.

Όπως γνωρίζουμε εμείς τι καλό μπορεί να κάνει ο αντίπαλος, έτσι γνωρίζουν και αυτοί τι καλό μπορούμε να κάνουμε εμείς. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα κάνουν κάποιες προσαρμογές, όμως εμείς δεν αλλάζουμε ποτέ την αγωνιστική μας φιλοσοφία απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Με όλον τον σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό και τώρα».

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επισκεφθεί ξανά το ίδιο γήπεδο στο φινάλε της σεζόν: «Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από την ΑΕΚ. Γνωρίζουμε φυσικά πως υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον, στο φινάλε της σεζόν, να επισκεφθούμε ξανά αυτό το γήπεδο και φυσικά αν συμβεί κάτι τέτοιο θα θέλουμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Όμως όλα αυτά είναι πάρα πολύ μακρινά τώρα. Όλη η σκέψη μας και όλη η συγκέντρωση μας βρίσκεται στο παιχνίδι της Κυριακής».

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live streaming: «Τελικός» για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με Ελ Αραμπί

Για την προετοιμασία στο διάστημα της διακοπής: «Νομίζω πως μας έκανε πολύ καλή αυτή η διακοπή των 15 ημερών. Μετά από έναν τέτοιο θρίαμβο, μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη ήταν καλό για μας γιατί κάποιοι βρήκαμε χρόνο να ξεκουραστούμε και κάποιοι να δουλέψουμε.

Κάποιοι παίκτες έφυγαν για τις Εθνικές τους ομάδες, όμως οι υπόλοιποι δουλέψαμε πολύ καλά με τον προπονητή μας και τώρα είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε στη δράση. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα και έναν διεκδικητή του τίτλου. Έχουμε πέντε βαθμούς διαφορά και είναι πολύ σημαντικό για μας να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να κερδίσουμε. Να πάμε εκεί αποφασισμένοι για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή. Για εμας είναι ένας τελικός. Πρέπει να κερδίσουμε».

Για την αγωνιστική σταθερότητα: «Για αυτό λέμε πως αυτή η διακοπή μας έκανε πολύ καλό. Γιατί πολλοί από τους παίκτες μας δεν ήταν συνηθισμένοι να παίζουν κάθε τρεις μέρες και χρειάζονταν αυτή την ξεκούραση. Νομίζω πως αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για μας να βρούμε την σταθερότητα μας. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, βρισκόμαστε στα πλέι-οφ και είναι πολύ σημαντικό για εμας να συνεχίσουμε με νίκες για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας».

Για τον Μεντιλίμπαρ: «Είναι αλήθεια πως ο προπονητής είναι πάρα πολύ έμπειρος και μας έχει φέρει πάρα πολλές γνώσεις. Έχει πετύχει σημαντικά πράγματα και στην Ευρώπη και στην Ισπανία, ειδικά πέρσι που κέρδισε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Μας έχει διδάξει πως υπάρχουν δύο διαφορετικά σκεπτικά σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Συγκεκριμένα για τα πλέι οφ είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή έχουμε την ευκαιρία να μειώσουμε στους δύο πόντους την απόσταση μας από την ΑΕΚ και αν τα καταφέρουμε τότε τα πράγματα ξαναρχίζουν και για εμας και για εκείνους».

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επισκεφθεί ξανά το ίδιο γήπεδο στο φινάλε της σεζόν: «Φυσικά και το έχω σκεφτεί. Είμαι πάρα πολύ φιλόδοξος. Όμως αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την ΑΕΚ. Θα πάμε να παίξουμε σε μια πολύ θερμή έδρα και πρέπει να νικήσουμε».

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News