Παρτιζαν - Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/03)

Παρτιζαν - Ολυμπιακος live streaming

Ματς – τελικός για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει την Παρτιζάν (21:30) στην κατάμεστη Stark Arena για την 32η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

Παρτιζαν – Ολυμπιακος Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ματς «do or die» για τον Ολυμπιακό!

Η κανονική διάρκεια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπαίνει στην τελική της ευθεία και οι ισορροπίες κρέμονται από μία κλωστή. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρτιζάν (21:30), σε μία αναμέτρηση που έχει τον χαρακτήρα του τελικού και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στο 19-12 και πλέον γνωρίζει πως το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ δεν είναι στα χέρια της. Οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να κάνουν το απόλυτο μέχρι το τέλος της Regular Season και ταυτόχρονα περιμένουν στραβοπάτημα από τις ομάδες του γκρουπ των 20 νικών (Παναθηναϊκός, Μονακό, Μπαρτσελόνα) για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Τα αγωνιστικά νέα και η προϊστορία

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν ξανά αρκετά προβλήματα. Εκτός του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Φίλιπ Πετρούσεφ, που υπέστη οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Βιλερμπάν. Στα «πιτς» βρίσκεται και ο Μιχάλης Λούντζης λόγω ίωσης, ενώ επιστρέφει ο Τόμας Γουόκαπ, που πήρε απαραίτητες ανάσες στο ματς της Basket League με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Στην άλλη μεριά, η Παρτιζάν παίζει για τη… ζωή της και πιθανότητα θα ρίξει την τελευταία της ζαριά στο παρκέ για τo πλέι-ιν. Οι Σέρβοι διανύουν κακό αγωνιστικό «φεγγάρι» στην Euroleague με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους στη διοργάνωση και γι’αυτό έπεσαν στο 14-17. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι 11η και στο ίδιο ακριβώς ρεκόρ με τις Εφές, Βαλένθια, Αρμάνι Μιλάνο, σε μία μάχη μέχρι τέλους για την 10η θέση και για το εισιτήριο που ίσως οδηγήσει στα πλέι-οφ.

Oι Σέρβοι θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για το status του πολύτιμου Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ λόγω του θανάτου του πατέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός κέρδισε στα δύο από τρία παιχνίδια των δύο ομάδων μετά την επιστροφή της Παρτιζάν στην Euroleague, όμως πέρσι ηττήθηκε με το βαρύ 90-75 στην καυτή έδρα του ιστορικού συλλόγου.

Παρτιζαν – Ολυμπιακος Live streaming: Πάσπαλι για Ομπράντοβιτς και τον αγώνα

Για το παιχνίδι της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό: «Θα ήταν καλύτερα αν ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει ήδη κάποια πράγματα ενόψει των πλέι οφ. Τώρα χρειάζονται και εκείνοι την νίκη. Όπως είναι τα πράγματα τώρα, βλέποντας τον Ολυμπιακό να παίζει, θεωρείς πως είναι το φαβορί, πως είναι πιο κοντά στην νίκη. Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Από την άλλη, η Παρτιζάν παίζει πολύ καλύτερα μπροστά στο κοινό της και έχει μπροστά της μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της για να μπει στα Play-in. Κατά τη γνώμη μου, βλέποντας όλη τη σεζόν, τον τρόπο που αγωνίζεται η Παρτιζάν και την ποιότητά της, θα έλεγα πως αν τα καταφέρει θα είναι επιτυχία».

Για την πορεία της σερβικής ομάδας: «Μένουν τρία παιχνίδια στην Euroleague και είναι πιθανή η πρόκριση με δύο νίκες. Ο κόσμος περιμένει τα πάντα από τον Ζέλικο και πιστεύει πως θα παίξει εκείνος αντί των αθλητών. Συγκρίνουν τη φετινή σεζόν με την προηγούμενη και περιμένουν πως θα έρθει ένα σημείο που θα ανατραπούν όλα, όπως έγινε πέρυσι. Όμως, δεν υπήρχε χώρος για να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτό βλέπουμε όλη τη χρονιά, μπασκετικά μιλώντας».

«Ύμνοι» Ζοτς για Ολυμπιακό

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Το προηγούμενο παιχνίδι που δώσαμε με τον Ολυμπιακό στον Α’ Γύρο ήταν πριν από πολύ καιρό, αλλά θα πρέπει να μας βοηθήσει για το πώς οφείλουμε να αγωνιστούμε. Είναι μια ομάδα που έχει υψηλό ταβάνι, διαθέτει ποιότητα και το μπάσκετ της είναι συγκεκριμένο, αναγνωρίσιμο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να διαβάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Θα υπάρξουν πολλές κατοχές, κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός έχει υπομονή και πολλά μπορούν να συμβούν στο φινάλε κάθε επίθεσής του. Εννοώ πως μπορεί να βρει εξαιρετικές καταστάσεις στα τελευταία 3”-4” της επίθεσής του, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίζουμε άμυνα για 24”. Αυτό θα είναι το κλειδί».

Για τις ισοβαθμίες στην Euroleague: «Όλα είναι πιθανά και εμείς οφείλουμε να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Γνωρίζουμε τους υπολογισμούς και τους αντιπάλους μας. Ειλικρινά, δεν ασχολούμαι με αυτό. Θεωρώ πως πρέπει να νοιαζόμαστε για εμάς, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε στους επόμενους τρεις αγώνες».

Για τη γεμάτη έδρα της ομάδας του: «Αυτό δεν είναι κάτι νέο. Ο κόσμος μας δίνει κίνητρο και θέληση για να παλέψουμε ακόμα παραπάνω. Ελπίζω πως οι παίκτες θα καταλάβουν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Οφείλουμε να δώσουμε το μάξιμουμ στα επόμενα τρία παιχνίδια και θα δούμε πού θα τελειώσουμε. Είμαστε περήφανοι για το κοινό μας, για το ενδιαφέρον που έχει να έρθει να μας δει».

Παρτιζαν – Ολυμπιακος Live streaming: Οι διαιτητές του αγώνα

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές για τον αυριανό αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Την αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική, μεταξύ Παρτιζάν και Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, ορίστηκαν να διευθύνουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, αφού ο μεν Ολυμπιακός διεκδικεί το πλεονέκτημα έδρας, η δε Παρτιζάν παλεύει για την δέκατη θέση που οδηγεί στα play in.

Παρτιζαν – Ολυμπιακος Live streaming| Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα με ένα κλικ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News