Ολυμπιακος - Βιλερμπαν Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/03)

Ολυμπιακος - Βιλερμπαν Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/03)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εντός έδρας την Βιλερμπάν (21/3, 21:15) σε ακόμα έναν «τελικό» για τη μάχη του πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι-οφ της Euroleague.

Ολυμπιακος – Βιλερμπαν Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ματς «do or die» για τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται την Βιλερμπάν (21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από την Εφές και το ματς με την Βιλερμπάν προσφέρεται για νίκη. Εξάλλου, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια και το θετικό αποτέλεσμα θα την επαναφέρει στον δρόμο για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ της Euroleague.

Είναι ξεκάθαρο πως ο γηπεδούχος βρίσκεται πολλά… σκαλιά πιο πάνω από τους Γάλλους: Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την δίψα των γηπεδούχων για μία νίκη – μήνυμα, γέρνει την πλάστιγγα προς τη μεριά της άνετης επικράτησης του Ολυμπιακού.

Διαφορά επιπέδου

Από εκεί και πέρα, είναι προφανές σε μπασκετικό επίπεδο πως η Βιλερμπάν δεν μπορεί να πιέσει ή να κοντράρει τον Ολυμπιακό και πως δεν διαθέτει τα απαραίτητα «όπλα» για να δημιουργήσει προβλήματα στην κορυφαία άμυνα της Euroleague. Η… μηχανή του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τους Γάλλους και να τους κρατήσει στο Under 70,5 πόντων, που είναι και το φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις.

Σε ό,τι αφορά το ατομικό κομμάτι, ο Αιζάια Κάνααν ψάχνει μία απάντηση μετά από ένα διάστημα με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Ο έμπειρος γκαρντ αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή από την περιφέρεια για τον Ολυμπιακό και είναι αναγκαίο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δει έναν ανεβασμένο, συγκεντρωμένο και ψυχωμένο Κάνααν λίγο πριν την έναρξη της post season στην Euroleague.

Ολυμπιακος – Βιλερμπαν Live streaming: Μόνο νίκη βλέπει ο Λαρεντζάκης

Για την ήττα από την Αναντολού Εφές και τη συνέχεια: «Η Εφές έχει πολύ ταλέντο, ήταν σε καλή μέρα αρκετοί παίκτες, εμείς δεν παίξαμε την άμυνα που έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε να παίζουμε. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό. Κυρίως η άμυνάς μας. Εννοείται ότι αύριο θέλουμε να κερδίσουμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και υπάρχει μόνο η νίκη».

Για την προσωπική του κατάσταση: «Εγώ μια χαρά είμαι. Νιώθω πολύ καλά, νιώθω πολύ έτοιμος και θέλω όσο μπορώ να βοηθάω».

Για το επίπεδο της Euroleague: «Όλες οι ομάδες έχουν επίπεδο και ταλέντο, έτσι και η Βιλερμπάν. Είδαμε εχθές ότι πήγε να κερδίσει τη Μακάμπι εκτός έδρας. Το παιχνίδι θέλει προσοχή, θέλει πολλή σοβαρότητα και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και έχουμε δείξει μέχρι στιγμής».

Για το τρίποντο από το κέντρο στο ματς με την Εφές: «Πιστεύω ότι ήταν λίγο τυχερό αυτό, αλλά δείχνει ότι είμαι καλά».

Τι είπε ο Μπαρτζώκας μετά την ήτταν από Εφές και πώς βλέπει το αποψινό ματς

Για το αν κάνει καλό η χθεσινή ήττα: “Πάντα γίνεσαι υπερόπτης όταν κερδίζεις, είναι στη φύση του ανθρώπου. Μια ήττα δίνει, ειδικά στους προπονητές, τη δυνατότητα να κάνουν ένα restart στην ομάδα. Να επανέλθει στα βασικά και στα πολύ σημαντικά πράγματα που σε κάνουν νικητή. Αλλά συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Το βλέπετε και εσείς, δεν υπάρχει καμία ευρωπαϊκή ομάδα που δε χάνει. Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε πολύ με την Άλμπα χθες. Δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που είναι εύκολο. Η Ζαλγκίρις κέρδισε εύκολα τη Βίρτους. Θέλω να πω ότι κάθε παιχνίδι είναι πόλεμος, κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του. Βλέπαμε το ρόστερ και την ποιότητα της Εφές, μια ομάδα που δύσκολα θα καταφέρει τα play in και καταλαβαίνουμε όλοι πόσο ανταγωνιστική λίγκα είναι αυτή”.

Για το ματς με την Εφές: “Θα το κοιτάξω στην προπόνηση τώρα, αλλά νομίζω πως όπως ήμασταν χθες θα πάμε. Είχαν καλύτερο ποσοστό από εμάς σε δίποντα και τρίποντα. Θα έλεγε κανείς ότι δεν ξεκινήσαμε με τη σωστή προσέγγιση.

Βέβαια, η Εφές είναι μια ομάδα που αν σκοράρει από την περιφέρεια, έβαλαν και ανοικτά σουτ και δύσκολα μαρκαρισμένα σουτ, αν ανοίξει το σκορ και πάρει αυτοπεποίθηση, έχει περιφερειακούς που μπορούν να χειρίζονται πολύ καλά την κατάσταση.

Το πώς μπήκαμε στο παιχνίδι ήταν λάθος. Σε φάσεις 50-50 ήταν πιο σκληροί από εμάς. Ήταν περισσότερο πεινασμένοι. Μια εξήγηση μπορεί να είναι πως εμείς προερχόμαστε από δυο μήνες συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις και δεν ήμασταν με το μαχαίρι στα δόντια. Και αυτό πρέπει να το επαναφέρουμε άμεσα για αύριο, γιατί κάθε παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο”.

Ολυμπιακος – Βιλερμπαν Live streaming: Οι διαιτητές του αγώνα

Το δεύτερο παιχνίδι του γι’ αυτή την εβδομάδα στη Euroleague δίνει την Πέμπτη (21/3, 21:15) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Η διοργανώτρια όρισε τους διαιτητές για το παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής και είναι ο Γερμανός Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, ο Πολωνός Τόμας Τραβίτσκι και ο Σλοβένος Μάριο Μάικιτς.

Παράλληλα, στο Αναντολού Εφές-Άλμπα Βερολίνου αύριο ορίστηκε η Βάσω Τσαρούχα, μαζί με τον Λετονό Όλεγκς Λάτισεβς και τον Πορτογάλο Σέρτζιο Σίλβα.

Ολυμπιακος – Βιλερμπαν Live streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News