ΠΑΟΚ - Ντιναμο Ζαγκρεμπ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/03)

ΠΑΟΚ - Ντιναμο Ζαγκρεμπ Live Streaming

Να προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση θέλει ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Ντιναμο Ζαγκρεμπ Live Streaming | PAOK Live Streaming:

Όλα ή τίποτα για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (19:45) ψάχνοντας την ανατροπή από το εις βάρος του 2-0 για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή ήττα στο χειρότερο δυνατό σημείο. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ «διάβασε» καλύτερα το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και πήρε ισχυρό προβάδισμα μετά το «καθαρό» 2-0, που διαμορφώθηκε από τα γκολ του Μπρούνο Πέτκοβιτς.

Όλα ή τίποτα

Ο «Δικέφαλος» επιστρέφει τώρα στο σπίτι του ψάχνοντας μία δύσκολη και ιστορική ανατροπή. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ και να κυνηγήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την οκτάδα του Europa Conference League, γνωρίζοντας φυσικά πως το έργο τους συνοδεύεται από υψηλό επίπεδο δυσκολίας.

Επιπρόσθετα, ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει και την πρόσφατη εντός έδρας ήττα του από τον Άρη (1-0), που τον έριξε στη 2η θέση της βαθμολογίας των πλέι-οφ της Super League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου αντιμετωπίζει ζητήματα μόνο στη λίστα της αμυντικής του γραμμής. Με τους Ζοάν Σάστρε, Γιάννη Μιχαηλίδη και Γουίλιαμ Τροστ – Εκόνγκ να παραμένουν εκτός δράσης. Έτσι, μπροστά από τον Κοτάρσκι θα αγωνιστούν σίγουρα οι Ότο, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα και Μπάμπα. Επίσης, δύσκολα θα «σπάσει» το δίδυμο των Μεϊτέ και Οζντόεφ στα χαφ. Από εκεί και πέρα, ο Κωνσταντέλιας θα ξεκινήσει στο «10» αντί του Μουργκ. Ο Τάισον θα παίξει σίγουρα στα αριστερά και οι Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα και Τόμας διεκδικούν τις δύο θέσεις στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης.

Στην άλλη μεριά, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμά της. Σίγουρα γνωρίζει πως βρίσκεται πολύ κοντά σε μία σπουδαία πρόκριση. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Κροάτες θα παραταχθούν με την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Οι Γιόσιπ Μισιτς – Μπρούνο Πέτκοβιτς αναμένεται να «κουβαλήσουν» ξανά την Ντιναμό. Μαζί τους στην αρχική ενδεκάδα θα παίξουν κατά πάσα πιθανότητα οι Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Τεοφίλ – Κατρίν, Πέρκοβιτς, Σούτσιτς, Χότσα, Μπατούρινα και Σπίκιτς.

ΠΑΟΚ – Ντιναμο Ζαγκρεμπ Live Streaming: Λέοβατς: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζει για την ομάδα, υπάρχει μεγάλη αγάπη»

Για την «καυτή» ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα της Τούμπας, την αγάπη του κόσμου για την ομάδα μίλησε ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου, Μαρίν Λέοβατς.

Ο Μαρίν Λέοβατς αναφέρθηκε και στην περίοδο που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ αλλά και στον Ραζβάν Λουτσέσκου ενώ σύμφωνα με την δική του εκτίμηση, η κροατική ομάδα θα πανηγυρίσει στο τέλος την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Conference League.

Αρχικά ανέφερε: «Στο πρώτο ματς η Ντιναμό κέρδισε δίκαια με 2-0, κι έχει ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς στην Ελλάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα έχουν κριθεί. Η Ντιναμό έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, η φόρμα της βελτιώνεται σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και οι παίκτες της είναι συνηθισμένοι σε τέτοια ματς. Νομίζω ότι θα περάσει στο τέλος».

«Μεγάλη η πίεση στον ΠΑΟΚ»

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει μεγάλη πίεση από τους οπαδούς κι από τον ίδιο τον σύλλογο, γιατί πάντα προσπαθούν για τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι ήττες από τη Ντιναμό και τον Άρη πρέπει να τους ταρακούνησαν λίγο, αλλά ξέρουν τι παίζεται την Πέμπτη (14/3)».

Ενώ για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: «Η Τούμπα θα γεμίσει, η ατμόσφαιρα θα είναι κολασμένη. Μια πραγματικά φλογερή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Όμως η Ντιναμό έπαιξε πολλά μεγάλα παιχνίδια, δεν πιστεύω ότι αυτό θα την επηρεάσει».

Για τα όσα θυμάται από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια όμορφη περίοδος της ζωής μου, προσωπικά και αθλητικά. Η γυναίκα μου, εγώ και τα παιδιά μου απολαύσαμε τη ζωή στην Ελλάδα, το κλίμα, το φαγητό, τους ανθρώπους που ήταν ευγενικοί και ανοιχτοί. Ζουν για αυτόν τον σύλλογο. Φυσικά υπήρξαν και στιγμές που θυμωμένοι οπαδοί ερχόντουσαν στο προπονητικό ή στο γήπεδο, αλλά το συνηθίζεις. Υπάρχει μεγάλη αγάπη για τον σύλλογο, και μαζί με αυτό μεγαλώνουν οι προσδοκίες και η πίεση. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να πάρω το πρωτάθλημα. Αλλά κατακτώντας το Κύπελλο, ανοίξαμε τον δρόμο για τις επιτυχίες των επόμενων ετών. Χρόνια περιμέναμε ένα τρόπαιο, ξεκινήσαμε ένα σερί, ο ΠΑΟΚ μετά πήρε το πρωτάθλημα και άλλα τρία Κύπελλα».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό: «Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για μια ώρα λόγω επεισοδίων, δεν μπορούσαμε να βγούμε για προθέρμανση λόγω των δακρυγόνων, οπότε «ζεσταθήκαμε» στα αποδυτήρια. Εξασφαλίσαμε τη νίκη στο τέλος με γκολ του Πέντρο Ενρίκε, μετά από ασίστ του. Γυρίσαμε στη Θεσσαλονίκη γύρω στις πέντε το πρωί, και μας υποδέχθηκε 100.000 κόσμος, ήταν απίστευτο σκηνικό».

ΠΑΟΚ – Ντιναμο Ζαγκρεμπ Live Streaming: «Όταν όλα μοιάζουν ανάποδα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε!»

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ήμουν υπό τις οδηγίες του για έξι μήνες και μόνο θετικά μπορώ να πω. Ξέρει ακριβώς τι θέλει και πως το θέλει, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες. Του αρέσει να μιλάει με τους παίκτες, έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα του με τον ΠΑΟΚ, κατέκτησε το πρωτάθλημα, δύο φορές το Κύπελλο, και στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Χιλάλ κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Champions League Ασίας».

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας στον οποίο είμαστε όλοι συμπαίκτες!», με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό των ασπρόμαυρων στην μεγάλη «μάχη» με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Το UEFA Europa Conference League επιστρέφει στην Τούμπα και φέρνει μία μεγάλη πρόκληση για τον Δικέφαλο. Η ομάδα του μας χρειάζεται όλους δίπλα της, με τη φωνή, το πάθος μας και την ενέργειά μας.

Είναι ένας δύσκολος αγώνας στον οποίο είμαστε όλοι συμπαίκτες!

Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Όπως διαπιστώσαμε πρώτοι και σκληρά, ακόμη και η παραμικρή παρατυπία θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας και η ομάδα δεν είναι η ίδια χωρίς εσάς στις εξέδρες!

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.

Η είσοδος στο γήπεδο για ενήλικες αλλά και παιδιά επιτρέπεται μόνο με ονομαστικό εισιτήριο. Οι ανήλικοι κάθε ηλικίας δεν έχουν δικαίωμα δωρέαν εισόδου βάσει νόμου σε κανένα γήπεδο της χώρας. Παρακαλούνται οι γονείς να προμηθεύονται εισιτήριο και για τα παιδιά τους. Αλλιώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος. Κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να έχει εισιτήριο στο όνομά του κι ένα έγγραφο ταυτοποίησης. Καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας και θα επιβάλλουν πρόστιμα στους παραβάτες.

Όταν όλα μοιάζουν ανάποδα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε!».

ΠΑΟΚ – Ντιναμο Ζαγκρεμπ Live Streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News