ΠΑΟΚ – Aρης Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/03)

ΠΑΟΚ - Αρης Live Streaming

Με το ντέρμπι της πόλης ξεκινούν ΠΑΟΚ και Άρης τα πλέι-οφ.

ΠΑΟΚ – Aρης Live streaming | PAOK – Aris Live Streaming:

Πρεμιέρα στα Playoffs της Super League με μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (21:00).

Το μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει τον τίτλο και τις ευρωπαϊκές θέσεις αρχίζει με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ και Άρη, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους, ενώ έχουν και διαφορετική ψυχολογία.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε στο φινάλε της κανονικής περιόδου να προσπεράσει και να τερματίσει στην πρώτη θέση (60 βαθμοί). Βέβαια, το «τρίποντο» στην πρεμιέρα των Playoffs να είναι απαραίτητο για να παραμείνει στην κορυφή.

Νέο ξεκίνημα

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να καθαρίσουν το μυαλό τους. Μετά την ήττα στο Ζάγκρεμπ από τη Ντιναμό στον πρώτο αγώνα των «16» του Conference League (2-0). Στρέφονται στο ντέρμπι της πόλης, χωρίς να τους επηρεάσει πνευματικά η ήττα, αλλά και η επερχόμενη ρεβάνς στην Τούμπα όπου θα επιχειρήσουν την ανατροπή.

Όσο για τον Άρη του Άκη Μάντζιου παρατάσσεται στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα με την ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το 0-0 με τον Παναιτωλικό σφράγισε το εισιτήριο για τον πρώτο τελικό των «κίτρινων» μετά το 2010. Με τον 5ο της κατάταξης Άρη (42 βαθμοί) να θέλει νίκη στο ντέρμπι για λόγους γοήτρου περισσότερο. Καθώς, δεν κινδυνεύει να πέσει από τη θέση που βρίσκεται, αλλά επίσης δεν είναι σε θέση να κοιτάξει ψηλότερα. Μόνο μέσω κυπέλλου μπορεί να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ζητούμενο για την ομάδα του Μάντζιου είναι να μην παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό λόγω της πρόκρισης. Θέλει να παραμείνει αήττητη φέτος σε ντέρμπι της πόλης, μετά το 0-0 στην Τούμπα και το 2-1 στην έδρα του στην κανονική περίοδο.

Το 2-1 στο πιο πρόσφατο ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έσπασε αήττητο πέντε αγώνων του ΠΑΟΚ, με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, μεταξύ αυτών το 2/2 στα περσινά Playoffs, το 1-2 στην έδρα των «κίτρινων» ξανά σε πρεμιέρα και το 3-2 στην Τούμπα. Μάλιστα αμφότερα ήρθαν με ανατροπή από τον «δικέφαλο».

Στα 14 τελευταία παιχνίδια στην Τούμπα ο Άρης μετράει 2 νίκες, με την ισοπαλία να υπερτερεί (7 ματς) έναντι των 5 επιτυχιών του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Aρης Live streaming: «Βάσει προκήρυξης ο τελικός πρέπει να γίνει στο Πανθεσσαλικό ή το AEL FC Arena»

Για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη μίλησε ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου, λέγοντας πως βάσει της προκήρυξης, ο τελικός πρέπει να γίνει στο Πανθεσσαλικό ή το AEL FC Arena.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντωνίου στην ΕΡΤ 3:

«Με βάση την προκήρυξη, όταν πρόκειται να συναντηθούν μία ομάδα από την Αθήνα και μία από την Θεσσαλονίκη, ο τελικός γίνεται μόνο σε γήπεδο της Κεντρικής Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή τα δύο υποψήφια γήπεδα είναι το Πανθεσσαλικό και το AEL FC Arena. Βέβαια στον Βόλο υπάρχει το θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο. Θέλει να γίνει τελικός μόνο με μαθητές αλλά αυτό είναι πρόβλημα της πολιτείας και θα πρέπει να δώσει λύση. Είναι ξεκάθαρο ότι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες, τον Αρη και τον Παναθηναϊκό, ο τελικός πρέπει βάσει της προκήρυξης να γίνει σε ένα από τα δύο γήπεδα της Κεντρικής Ελλάδας με ή χωρίς κόσμο. Ευχής έργον είναι να υπάρχει κόσμος. Μακάρι από αυτόν εδώ τον τελικό, από αυτές τις δύο ομάδες, να γίνει η αιτία για να γίνονται οι τελικοί με φιλάθλους», είπε αρχικά.

Και συνέχισε, «Την ερχόμενη Δευτέρα (11/3) είναι να γίνει σύσκεψη. Μεταξύ της διοίκησης της ΕΠΟ και των εκπροσώπων των δύο ομάδων, ίσως και με παρουσία της Αστυνομίας. Θα συζητηθεί η έδρα διεξαγωγής του τελικού. Αν οι ομάδες θέλουν κάτι άλλο από αυτό που λέει η προκήρυξη και συμφωνήσουν, τότε μπορεί να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο το παιχνίδι από αυτά της Κεντρικής Ελλάδας».

«Κατασκοπεία» της Γιουνάιτεντ κι άλλων ομάδων στο Ντιναμό – ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα κροατικά ΜΜΕ, στις κερκίδες του Maksimir ήταν σκάουτερ τεσσάρων ευρωπαϊκών ομάδων. Αξιοσημείωτη η παρουσία ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Μάρτιν Μπατούρινα. Μάλιστα, οι Κροάτες θεωρούν πιθανό να γίνει ο πρώτος Κροάτης που θα φορέσει την φανέλα της αγγλικής ομάδας.

Στο Maksimir βρέθηκαν και εκπρόσωποι της Φιορεντίνα, Γουέστ Χαμ και Λεβερκούζεν. Είχαν την προσοχή στον πρωταγωνιστή της Ντιναμό, Μπρούνο Πέτκοβιτς. Στο μικροσκόπιο των σκάουτ βρίσκονται εδώ και καιρό και παίκτες του ΠΑΟΚ. Όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Κουλιεράκης και ο Κοτάρσκι που κατά καιρούς απασχολούν το μεταγραφικό ρεπορτάζ.

ΠΑΟΚ – Aρης Live streaming: Η Άιντραχτ δεν παίζει μόνη της για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη

Θυμίζουμε η Bild υπογράμμισε πως η Άιντραχτ δεν παίζει μόνη της για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Καθώς ενδιαφέρονται κι άλλοι σύλλογοι από την Bundesliga. «Τον χειμώνα η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν ολοκληρώθηκε . Η πιθανή μετακίνηση του κεντρικού αμυντικού από τον ΠΑΟΚ έχει “παγώσει”. Ο αθλητικός διευθυντής της Άιντραχτ, Μάρκους Κρέσε, συνεχίζει να φλερτάρει τον 20χρονο. Συναντήθηκε δύο φορές με τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League στην φάση των ομίλων.

Το σχέδιο της Άιντράχτ για τον Κουλιεράκη, αναφέρει πως: θα πρέπει να έρθει στη Φρανκφούρτη το καλοκαίρι και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Ωστόσο, η Άιντραχτ δεν παίζει χωρίς ανταγωνισμό. Άλλοι σύλλογοι της Bundesliga φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Κουλιεράκη. Αυτή τη στιγμή όμως βρίσκεται στην pole position. Ήταν η μοναδική ομάδα που την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο έφτασε στο σημείο να κάνει επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

Τι θέλει ο ΠΑΟΚ; Παρά το συμβόλαιό του μέχρι το 2026, στην ομάδα δεν πιστεύουν πλέον ότι ο περιζήτητος αμυντικός θα μείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό και μια πρόωρη αποχώρηση θα πρέπει φυσικά να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στα ταμεία. Το χειμώνα οι απαιτήσεις ήταν γύρω στα 10 εκατ. ευρώ. Το επόμενο καλοκαίρι το οικονομικό εμπόδιο μοιάζει πιθανό να είναι εξίσου υψηλό».

ΠΑΟΚ – Aρης Live streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News