Αρης – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/03)

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming

Με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming | Aris Live Streaming:

Η κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώνεται με ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30).

Λίγες εβδομάδες μετά τις συναντήσεις τους στο Κύπελλο, Άρης και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους (19:30) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Σε βαθμολογικό επίπεδο, είναι ξεκάθαρο πως το κίνητρο βρίσκεται μόνο σε μία μεριά. Η ΑΕΚ, μετά και τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (4-2) παραμένει στην κορυφή (58β.) και θέλει ακόμα ένα τρίποντο για να ξεκινήσει σίγουρα τα πλέι-οφ από θέση ισχύος. Αντίθετα, ο Άρης (41β.) έχει «κλειδώσει» εδώ και καιρό την 5η θέση και είναι ουσιαστικά αδιάφορος, ενώ είναι δεδομένο πως η συγκέντρωση των παικτών του Άκη Μάντζιου βρίσκεται στο επερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό (6/3, 19:00).

Κρίσιμο πριν τους… τελικούς

Ο Άρης κέρδισε τους Αγρινιώτες με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και είναι ξεκάθαρο πως η ρεβάνς είναι πολύ σημαντική, αφού από εκεί θα επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της συμμετοχής στον τελικό της διοργάνωσης.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη και να συνεχίσει στο εξαιρετικό τέμπο των τελευταίων αγώνων: Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι αήττητη στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία, αυτή με τον ΠΑΟΚ (1-1) στην Τούμπα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλα δείχνουν πως η «Ένωση» θα παραταχθεί ξανά χωρίς τους Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς, Ρότα και Ζίνι, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν φανέλα βασικού οι Πόνσε. Μάνταλος και Λιούμπισιτς, που ήταν εξαιρετικοί στη νίκη με ανατροπή επί του ΠΑΣ. Επιστρέφει ο Κάλενς στο πλευρό του Βίντα, «σίγουροι» για το αρχικό σχήμα θεωρούνται οι Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Άμραμπατ και Τσούμπερ.

Στην άλλη μεριά, ο Άκης Μάντζιος θα δώσει σίγουρα ανάσες σε παίκτες όπως οι Μορόν, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα και Μπράμπετς, ενώ το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από παίκτες χωρίς πολλά λεπτά συμμετοχής, όπως οι Φεράρι, Παναγίδης, Ανσαριφάρντ, Γκαρσία, Φετφατζίδης και Βέλεθ.

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming: Μάντζιος: «Προτεραιότητά μας το Κύπελλο»

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος έθεσε ως προτεραιότητα ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι έφταιξε και ηττήθηκε ο Άρης: «Πληρώσαμε το πρώτο μας 20λεπτο που ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Αιφνιδιαστήκαμε με το γκολ, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Από εκεί και πέρα βρήκαμε τα πατήματά μας, είχαμε τις στιγμές μας και ξεκινώντας στο δεύτερο μέρος θεωρώ ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με τη φάση του Σαμόρα. Κατευθείαν έγινε το 2-0. Είχαμε ακόμα 1-2 περιπτώσεις να σκοράρουμε αλλά δεν ήρθε».

Για το Κύπελλο: «Το Κύπελλο είναι η προτεραιότητά μας. Ολοι ζούμε για τον τελικό του Κυπέλλου και με στόχο να το κατακτήσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να μην παλέψουμε στα πλέι οφ. Η 4η θέση απομακρύνεται. Ο στόχος μας είναι με τον Παναιτωλικό να περάσουμε στον τελικό και μετά υπάρχει πολύς δρόμος. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ, για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Για τον διαιτητή Αλ Χακίμ: «Έχουμε τις ενστάσεις μας ως ομάδας για ορισμένες φάσεις. Οποτε μας σφυρίζει αυτός ο διαιτητής έχουμε προβλήματα και παράπονα. Υπάρχουν στιγμές που έχουμε αδικηθεί. Η φάση πριν το πέναλτι που δεν υπάρχει φάουλ για παράδειγμα… Γενικά υπήρχε μία διάθεση από πλευράς του, βλέποντας τα σφυρίγματά του αλλά χωρίς να σημαίνει ότι είναι η αιτία που χάσαμε το παιχνίδι. Αν είναι να έρχονται ξένοι διαιτητές, ας είναι elite και να μην έχουν οι ομάδες παράπονα. Σήμερα είχαμε εμείς, αύριο μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός».

Πόνσε: «Κάναμε επίδειξη χαρακτήρα – Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο σημαντικό ματς»

Στην αντίδραση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Εζεκιέλ Πόνσε, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Εζεκιέλ Πόνσε αναδείχθηκε Cosmote MVP της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε στο ματς από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο και με τα δύο γκολ που πέτυχε (με τα οποία έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα), βοήθησε την Ένωση να φτάσει στην ανατροπή και τη νίκη με 4-2.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του ο Έκι Πόνσε μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV και είπε τα εξής:

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια επίδειξη χαρακτήρα που έπρεπε να δείξουμε σε μια περίεργη συνθήκη. Δημιουργήσαμε στο πρώτο ημίχρονο κάποιες φάσεις, μπορέσαμε και σκοράραμε, όμως δεχτήκαμε ένα χτύπημα. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να δείξουμε χαρακτήρα, να επανέλθουμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και το κάναμε και να έχουμε ένα ευτυχές τέλος.

Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι χαρούμενος σε προσωπικό επίπεδο που μπόρεσα και βοήθησα από την πλευρά μου στην ομάδα. Επίσης είμαι χαρούμενος για τη συνολική δουλειά που έχει γίνει σήμερα από όλους τους συμπαίκτες μου στον αγώνα. Πήραμε τρεις βαθμούς, μια σημαντική νίκη και τώρα θα προετοιμαστούμε για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι».

Ο Σιδηρόπουλος στο Άρης-ΑΕΚ

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague, με την ΚΕΔ να ορίζει τελικά Έλληνα ρέφερι στο «Κλ.Βικελίδης». Ο Άρης έχει καταθέσει εδώ και καιρό σχετικό αίτημα στην Επιτροπή. Μάλιστα, έγινε αποδεκτό, αρκεί να συμφωνεί και η αντίπαλη ομάδα. Αυτό προφανώς συνέβη με την ΑΕΚ κι έτσι τον αγώνα θα σφυρίξει ο elite Σιδηρόπουλος, με τον γνώριμό μας Ολλανδό Κλέι Ρούπερτι στο VAR.

 

Το ΟΦΗ-Παναθηναϊκος θα διευθύνει ο Βεργέτης (VAR ο Παπαπέτρου). Στο Λαμία-ΠΑΟΚ ο Πουλικίδης (VAR ο Κουμπαράκης) και στο Ολυμπιακός-Βόλος ο Τσαγκαράκης (VAR ο Διαμαντόπουλος).

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Κυριακή 3/3, 19:30

Άρης-ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Δημητριάδης, 4ος Παπαδόπουλος, VAR: Ρούπερτι, Ψαρρής)

Κηφισιά-Παναιτωλικός: Γκορτσίλας (Νικολαΐδης, Διαμαντής, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Τσακαλίδης, Σαμοΐλης)

Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Τσαγκαράκης (Σινιοράκης, Καραλής, 4ος Κατοίκος, VAR: Διαμαντόπουλος, Κωνσταντίνου)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Χρ.Βεργέτης (Φωτόπουλος, Κούλα Χασάν, 4ος Περράκης, VAR: Παπαπέτρου, Δ.Βεργέτης)

Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Ευαγγέλου (Νικολακάκης, Χριστοδούλου, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Τζήλος, Απτόσογλου)

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Βάτσιος (Θ.Μωυσιάδης, Νίκζας, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Πολυχρόνης, Τζιουβάρας)

Λαμία-ΠΑΟΚ: Πουλικίδης (Μεϊντάνας, Καραγκιζόπουλος, 4ος Γκάμαρης, VAR: Κουμπαράκης, Στεφανής).

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News