ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/02)

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Ακόμη μία νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | AEK Live Streaming:

H AEK υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Χωρίς κόπο και με τρομερή επιθετική λειτουργία, η ΑΕΚ κέρδισε τη Λαμία με 3-1, κατέγραψε την πέμπτη νίκη της στα τελευταία έξι ματς (μαζί με την ισοπαλία στην Τούμπα) και παρέμεινε φυσικά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 55 βαθμούς.

Νίκη και μόνο νίκη

Είναι προφανές πως η ΑΕΚ επιθυμεί να μπει στα πλέι-οφ από αυτήν την θέση. Συνεπώς, η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) συνοδεύεται με ένα ξεκάθαρο «πρέπει». Η «Ένωση» καλείται να δείξει στο γήπεδο τη μεγάλη διαφορά της από τους Ηπειρώτες. Θέλει να φτάσει σε ακόμα μία νίκη, που θα την διατηρήσει μόνη στην κορυφή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει κανονικά στον Λιβάι Γκαρσία. Επιστρέφει μετά από μικρές ενοχλήσεις, ενώ και ο Νορντίν Άμραμπατ θα παίξει κανονικά, παρά το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τη Λαμία. Εκτός δράσης οι παραμένουν οι τραυματίες Αρόλντ Μουκουντί, Ζίνι και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, όπως και ο τιμωρημένος Αλεξάντερ Κάλενς. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα μικρό rotation από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ. Οι Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Πέτρο Μάνταλο, Εχσάν Χατζισαφί και Σέρχιο Αραούχο να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Στην άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ θα παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια με σκοπό να πετύχει κάποια έκπληξη. Ωστόσο, το έργο του είναι πολύ δύσκολο. Οι Ηπειρώτες (17β.) σκέφτονται ήδη τα πλέι-άουτ. Θέλουν να ξεφύγουν από το Βόλο και την Κηφισιά, που έχουν ακριβώς τους ίδιους βαθμούς. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει κερδίσει μόλις μία φορά εκτός έδρας την ΑΕΚ, το 2021. Σε 13 ματς από το 2000 μέχρι και σήμερα η «Ένωση» μετρά 12 νίκες στο «σπίτι» της κόντρα στον ΠΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους Καραχάλιο, Εραμούσπε, Ροσέρο και Ριένστρα, που είναι τιμωρημένοι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Παμλίδης και Νάγκι.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Προβλήματα ενόψει ΑΕΚ – Καρέ τιμωρημένων

Αρκετές οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Μιχάλης Γρηγορίου για την αναμέτρηση της Τετάρτης (28/2) με την ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια.

Εκ πρoοιμίου πολύ δύσκολη η αποστολή των Ηπειρωτών στην “OPAP Arena”. Έτι περισσότερο από τη στιγμή που θα παραταχθούν και με σημαντικές απουσίες στο ματς της εμβόλιμης 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Στους τρεις τιμωρημένους που είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους (Καραχάλιος, Εραμούσπε, Ροσέρο), προστέθηκε και ο Ριένστρα που “κιτρινίστηκε” στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Εκτός αυτών όμως, υπάρχουν και δύο ερωτηματικά. Οι Παμλίδης και Νάγκι που έλειψαν την Κυριακή, παραμένουν αμφίβολοι.

Ετοιμοπόλεμος ο Λιβάι, κανονικά κι ο Άμραμπατ

Ο Λιβάι Γκαρσία υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι της ΑΕΚ την Τετάρτη (28/2, 19:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα τέθηκε ο Λιβάι Γκαρσία. Ο 26χρονος φορ προπονείται κανονικά από την Κυριακή και υπολογίζεται κανονικά στα πλάνα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Νόρντιν Άμραμπατ που αποχώρησε από το ματς με τη Λαμία με ένα χτύπημα, δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του «Πελάδο» για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα πιτς παραμένουν και οι Μουκουντί, Ζίνι, αλλά και ο Γκατσίνοβιτς, ο οποίος θα προφυλαχθεί στα δύο παιχνίδια αυτής της εβδομάδας για να είναι έτοιμος στα πλέι οφ. Τιμωρημένος γι’ αυτό το ματς είναι ο Κάλενς.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Ο βίος του 29χρονου εξτρέμ της Λαμίας που ετοιμάζεται για την ΑΕΚ! 

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ήταν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ και το καλοκαίρι του 2013 πήγε στον Δωτιέα Αγιάς. Εκεί έκατσε έναν χρόνο και μετέπειτα πήγε στις Σέρρες. Επίσης έκατσε έναν χρόνο για να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι του 2015 στη Λαμία, η οποία τότε δεν βρισκόταν στη μεγάλη κατηγορία.

Λίγους μήνες μετά πήγε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Έπειτα είχε ένα πέρασμα από τον Απόλλωνα Λάρισας. Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε στον Πανιώνιο, μπαίνοντας στον κόσμο της Super League. Στις δύο χρονιές που αγωνίστηκε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης μέτρησε 63 συμμετοχές, 10 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 μετακόμισε στην Ριζούπολη. Φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης για δύο χρόνια με 51 ματς, 5 γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Και το καλοκαίρι του 2022 μετακομίζει στη Λαμία.

Πέρυσι κατέγραψε 30 συμμετοχές (4 γκολ και 2 ασίστ). Φέτος είναι που κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, όντας εκ των κορυφαίων της Λαμίας και εκ των κορυφαίων στη θέση του γενικότερα στο πρωτάθλημα φέτος, μετρώντας 5 γκολ και 3 ασίστ σε 21 συμμετοχές.

Πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φως» είχε αναφερθεί στις φιλοδοξίες του. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση  για το αν έχει τελειώσει το όνειρο της μεγάλης ομάδας, ο Τσιλούλης είχε απαντήσει: «Ποτέ δεν θα τελειώσει. Είμαι πολύ φιλόδοξος».

Και να που το όνειρο του 29χρονου εξτρέμ φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Τσιλούλης είναι ένας παίκτης που μπορεί και  έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Όμως, κυρίως αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Και περισσότερο στο αριστερό. Και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έχει κάποια χαρακτηριστικά που ξεχώρισε ο Ματίας Αλμέιδα. Έτσι έδωσε το ΟΚ για την υλοποίηση της διαφαινόμενης μεταγραφής.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News