Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/02)

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming

Να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό (17:00) στην 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Λίγο πριν το κλείσιμο της κανονικής περιόδου ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό με μοναδικό στόχο τη συνέχεια στο σερί νικών υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το απόλυτο από την ημέρα που τα ηνία πέρασαν στα χέρια του Ισπανού τεχνικού με 4/4 σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο Conference League οι Πειραιώτες απέκλεισαν με δύο νίκες την Φερεντσβάρος (1-0, 0-1) για να συνεχίσουν στους «16». Εντός των τειχών το επιβλητικό 1-4 στην Τούμπα ακολούθησε το αγχωτικό 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με δύο γκολ από τον «καυτό» Ελ Καμπί που έχει σκοράρει επτά φορές στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Στον στόχο του

Σειρά έχει η αποστολή στην έδρα του Παναιτωλικού ώστε ο ανεβασμένος Ολυμπιακός (50 βαθμοί) που πλησίασε τον 3ο Παναθηναϊκό στο -2 να συνεχίσει την αντεπίθεσή του με άλλο ένα «τρίποντο» και να κλείσει θετικά τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο.

Σύμμαχος των «ερυθρόλευκων» είναι και η εξαιρετική παράδοση. Μετρούν 20 συνεχόμενες νίκες εντός κι εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, με πιο πρόσφατο το 3-1 του πρώτου γύρου στο Φάληρο.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Γιάννη Πετράκη υποδέχεται για δεύτερη σερί αγωνιστική έναν διεκδικητή του τίτλου, μετά τον ΠΑΟΚ.

Απέναντι στον «δικέφαλο» η ομάδα του Αγρινίου λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά. Προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά πριν ο ΠΑΟΚ κάνει την ανατροπή για να πάρει το «τρίποντο» (1-3). Έτσι, μπήκε τέλος σε ένα αήττητο σερί τριών αγώνων.

Έτσι ο Παναιτωλικός έμεινε στους 19 βαθμούς και συνεχίζει τη δική του μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς βρίσκεται στο +2 από τους ισόβαθμους στην τελευταία θέση ΠΑΣ, Βόλο και Κηφισιά και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να εκκινήσει από πλεονεκτική θέση στα Playouts.

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming: «Καυτός» ο Ελ Κααμπί, σκοράρει κατά ριπάς

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και βρίσκει δίχτυα στα τελευταία πέντε παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Σε τρομερό φεγγάρι βρίσκεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί από τη στιγμή που επέστρεψε στον Ολυμπιακό από το Κόπα Άφρικα. Ο Μαροκινός στράικερ σκοράρει συνεχώς και απειλεί παλιά ρεκόρ «ερυθρόλευκων», ενώ θυμίζει… Μήτρογλου.

Ο Ελ Κααμπί έχει πετύχει 7 γκολ στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ένα επί του ΟΦΗ (4-0 εντός), ένα επί της Φερεντσβάρος (1-0 εντός), δύο επί του ΠΑΟΚ (4-1 εκτός), σκόραρε και στη Βουδαπέστη επί των Ούγγρων (1-0 εκτός) και τα δύο χθες με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1).

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν που σκοράρει 6 γκολ σε 5 παιχνίδια σερί.  Το είχε κάνει και τον Σεπτέμβριο: ένα γκολ επί της Λαμίας (4-0 εντός), ένα επί της ΑΕΚ (1-1 εκτός), δύο επί της Φράιμπουργκ (2-3 εντός), ένα επί της Κηφισιάς (4-0 εντός) και δυο επί του Άρη (4-1 εντός).

Μάλιστα, ο συμπατριώτης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ποτέ δεν είχε καταφέρει να πετύχει τέτοιο σερί, μένοντας στα 4 διαδοχικά παιχνίδια με γκολ.

Αν ο Ελ Κααμπί καταφέρει να σκοράρει την Τετάρτη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, τότε θα ισοφαρίσει την επίδοση του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Το 2019-20  είχε πετύχει 7 γκολ σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια.

Πάντως, πιο… γεμάτο σερί από τον Μαροκινό στους Πειραιώτες έχει μόνο ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος το 2013 είχε πετύχει 7 γκολ σε τρία ματς, πριν πάρει μεταγραφή στη Φούλαμ.

Στο Ισραήλ γράφουν για αλλαγή έδρας της Μακάμπι στη ρεβάνς

Σενάρια αλλαγής της έδρας της ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κυκλοφορούν στο Ισραήλ.

Στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα έχει οριστεί η ρεβάνς του αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό στις 14 Μαρτίου από την UEFA. Όμως, στο Ισραήλ κυκλοφορούν σενάρια για διεξαγωγή του αγώνα στη Βουδαπέστη.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως υπάρχει η πιθανότητα το παιχνίδι για τη φάση των «16» του Conference League να γίνει στο γήπεδο της Χόνβεντ. Εκεί όπου θα παίξει και η Μακάμπι Χάιφα στις 7 Μαρτίου.

Βέβαια, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση στον Ολυμπιακό για αλλαγή έδρας του αγώνα. Η UEFA έχει ορίσει στη Σερβία και την κυβέρνηση της χώρας να έχει ήδη αποφασίσει να μη δεχτεί αιτήματα για την παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων.

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming: Μεντιλίμπαρ: «Η κούραση δεν είναι δικαιολογία, μας δημιούργησε πρόβλημα ο Αστέρας»

«Δε θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την κούραση ως δικαιολογία. Έχουμε αποδεχτεί ότι θα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες και για αυτό κάνουμε αλλαγές. Το έχουν όλες οι μεγάλες ομάδες που συμμετέχουν σε πολλές διοργανώσεις. Ωστόσο, ήταν και η κούραση μία αιτία, θα πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε και την αξία του αντιπάλου. Μας πίεσε αρκετά, ακόμη και στο 2-1 μας δημιούργησε πρόβλημα. Ήταν και η κούραση, αλλά κάναμε αλλαγές και δεν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία».

Ποιο είναι το «κλειδί» για να νικά ο Ολυμπιακός τους αντιπάλους και την κούραση;
«Αυτό είναι το πρόγραμμα και πρέπει να το αποδεχτούμε. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και θα γίνονται αλλαγές, αυτή είναι η λύση. Να χρησιμοποιούμε διάφορους παίκτες, χωρίς όμως να αλλάζουμε την ιδέα του παιχνιδιού μας».

Η αλλαγή του Μπιανκόν ήταν αναγκαστική; Επίσης ο Μασούρας ως ξεκούραστος περιμέναμε ότι θα αγωνιστεί.
«Ήταν αλλαγή τακτικής αυτή του Μπιανκόν. Εγώ κάνω τις επιλογές και διαλέγω τις ενδεκάδες, εγώ παίρνω τις αποφάσεις. Εσείς κρίνεται θετικά ή αρνητικά μετά, έχω 28 παίκτες και κάνω τις επιλογές μου ελπίζοντας στο καλύτερο αποτέλεσμα».

Οι αλλαγές θεωρείτε πως ήταν το «κλειδί» της ανατροπής; Όχι μόνο του Ελ Κααμπί που έβαλε δύο γκολ, αλλά γενικότερα.
«Αυτό που θέλαμε ήταν να μη μας ξαφνιάσει ο αντίπαλος. Δηλαδή να μην του δίναμε την ευκαιρία να ξεφύγει. Να παίρνουμε γρήγορα την μπάλα και να είμαστε καλοί στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο το καταφέραμε αυτό, η νίκη δεν οφείλεται μόνο στις αλλαγές. Γιατί και στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δε σκοράραμε. Πετύχαμε όμως με τις αλλαγές αυτό που θέλαμε. Η άμυνά μας ανέβηκε πιο ψηλά και σημειώσαμε τα γκολ, αλλά και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες μας».

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News