Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/02)

Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης Live Streaming

Μετά την πρόκριση στο Κόνφερενς θέλει νέα νίκη στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη πρόκριση στους 16 του Europa Conference League, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμούς Super League αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης (18:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η εποχή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε με πολλά χαμόγελα και επιτυχίες στον Ολυμπιακό. Μετά το εμφατικό 4-1 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε τους Πειραιώτες στην πρόκριση στη φάση των 16 του Europa Conference League μετά από δύο νίκες κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Να κρατηθεί ζωντανός για τον τίτλο

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως έχουν αφήσει πίσω τους όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα. Έχουν «κυκλώσει» το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (18:00) ώστε να φτάσουν σε ακόμα μία νίκη και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κορυφή της Super League. Αυτή την στιγμή, οι Πειραιώτες έχουν 47 βαθμούς και βρίσκονται στο -5 από την 1η ΑΕΚ (52β.) και στο -4 (51β.) από τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

O Μεντιλίμπαρ αναμένεται να δώσει ανάσες σε κάποιους από τους παίκτες που τράβηξαν… κουπί τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο δεν θα προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, αφού δείχνει πως εμπιστεύεται έναν μικρό «κορμό» παικτών σε αυτό το σημείο της σεζόν. «Σίγουροι» για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Πασχαλάκης, Κάρμο, Ροντινέι, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναβάρο. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μασούρας, Ελ Καμπί, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα και Κίνι.

Στην άλλη μεριά, ο Αστέρας Τρίπολης θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό. Γνωρίζοντας πως οι πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα δεν είναι υπέρ του. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αφού κυνηγά την 6η θέση, η οποία οδηγεί στα πλέι-οφ της Super League. Ο Αστέρας έχει μέχρι στιγμής 30 βαθμούς και θέλει να ξεπεράσει τη Λαμία, που έχει πάντως προβάδισμα τεσσάρων βαθμών στη μάχη της εξάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Πελοποννήσου διανύει κακό αγωνιστικό φεγγάρι. Εχει κερδίσει μόλις μία φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Στο ίδιο διάστημα κατέγραψε τρεις ήττες, ενώ πριν λίγες μέρες έμεινε στο 2-2 με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Η πρόκριση φέρνει λεφτά στα ταμεία – Στα 10,5 εκατ. ευρώ τα φετινά έσοδα

Εκτός από τα βαθμολογικά κέρδη, η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φερεντσβάρος αυξάνει τα έσοδα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «16» του Conference League με δύο νίκες κόντρα στη Φερεντσβάρος, αυξάνοντας κι άλλο τα φετινά του έσοδα από την πορεία του στην Ευρώπη.

Η πρόκριση στη Βουδαπέστη μεταφράζεται σε 600.000 ευρώ για τους «ερυθρόλευκους». Αν περάσουν στα ημιτελικά θα λάβουν ακόμα ένα εκατ. ευρώ. Στα ημιτελικά 2 εκατ. ευρώ, ενώ η συμμετοχή στον τελικό δίνει 3 εκατ. ευρώ και η κατάκτησή του επιπλέον 2 εκατ. ευρώ.

Φέτος ο Ολυμπιακός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη έχει κερδίσει 100.000 ευρώ αυτομάτως από την παρουσία του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και ακόμα  3.630.000 ευρώ για τη συμμετοχή στους ομίλους. Στον όμιλο οι δύο νίκες επί της Γουέστ Χαμ και Μπάτσκα Τόπολα και η ισοπαλία με τους Σέρβους απέφεραν 1.470.000 ευρώ. Η συμμετοχή στα playoffs και στους «16» του Conference League 600.000 και 300.000 ευρώ αντίστοιχα.

Στα έσοδα προστίθενται και 3.432.000 από τη δεκαετή παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που ήταν η έβδομη καλύτερη μεταξύ των 32 ομάδων της φάσης των ομίλων, με συνέπεια να εισπράξει 26 «μετοχές» των 132.000 η κάθε μία.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες περιμένουν να εισπράξουν και την εκκαθάριση από το market pool, που υπολογίζεται στο ένα εκατ. ευρώ.

Συνολικά, τα κέρδη του Ολυμπιακού υπολογίζονται στα 10.532.000 ευρώ από την πορεία του στην Ευρώπη και έχει ακόμα δυνατότητες να αυξήσει αυτό το ποσό.

«Ο Ποντένσε έχει δείξει πού θέλει να αγωνίζεται τη νέα σεζόν»

Στην Αγγλία αρχίζει η συζήτηση για το μέλλον του Ντάνιελ Ποντένσε που αγωνίζεται δανεικός από τη Γουλβς στον Ολυμπιακό.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε τις τελευταίες δύο εβδομάδες εμφανίζεται μεταμορφωμένος στον Ολυμπιακό. Πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, ειδικά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αν και ο Πορτογάλος εξτρέμ νιώθει σαν το σπίτι του στην Ελλάδα, αγωνίζεται φέτος στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς, με την οψιόν αγοράς να είναι στα 5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ποντένσε στον Ολυμπιακό, η αγγλική ομάδα του ανανέωσε το συμβόλαιο έως το 2025, με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο. Η λογική πίσω από αυτή την κίνηση είναι είτε να επιστρέψει ο παίκτης. Είτε να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς να μη χαθεί ως ελεύθερος.

Στον Ολυμπιακό, έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν, δεν έχουν πάρει ακόμα απόφαση για το μέλλον του Ποντένσε. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή της επιστροφής του έδειξε ότι θέλει να ρίξει… άγκυρα στο λιμάνι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα molineux.news, που ασχολείται με θέματα της Γουλβς, ο 28χρονος εξτρέμ έχει δείξει ότι επιθυμεί να μείνει στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα δεν έχει κάνει κάποια επαφή ακόμα για να συζητήσει την ενεργοποίηση της οψιόν. Ωστόσο εκτιμάται ότι αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Ο Ποντένσε φέτος μετρά 29 συμμετοχές και 10 γκολ με τους «ερυθρόλευκους» σε όλες τις διοργανώσεις. Το τελευταίο διάστημα έχει βαλθεί να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Μάχη με Ντινάμο Ζάγκρεμπ για ΠΑΟΚ, «λουκούμι» με Μακάμπι για Ολυμπιακό!

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια της φάσης των “16” του Conference League, όπου το ελληνικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Πιο δύσκολο έργο για τους Θεσσαλονικείς, που θα αντιμετωπίσουν τη γνώριμη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Την είχε αποκλείσει δύσκολα το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς θα το δώσουν στο Ζάγκρεμπ στις 7 Μαρτίου, με τη ρεβάνς στις 14/3 στην Τούμπα. Στον προηγούμενο γύρο οι Κροάτες άφησαν εκτός συνέχειας την Μπέτις.

Πιο βατή η αποστολή του Ολυμπιακού, που μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος, θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τ.Α.. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τους Ερυθρόλευκους ότι θα δώσουν σε ουδέτερο γήπεδο το εκτός έδρας παιχνίδι τους. Αφού δεν γίνονται ευρωπαϊκοί αγώνες στο Ισραήλ ελέω των εχθροπραξιών. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Καραϊσκάκη (7/3), με τον επαναληπτικό μία εβδομάδα αργότερα. Η Μακάμπι είχε περάσει απευθείας στους “16”, αφού τερμάτισε πρώτη σε όμιλο με Γάνδη, Ζόρια και Μπρέινταμπλικ.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια ξεχωρίζει η μάχη του Άγιαξ με την Άστον Βίλα. Επίσης, η Φιορεντίνα θα παίξει με την Μακάμπι Χάιφα.

Αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια:

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ντίναμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ

Άγιαξ – Άστον Βίλα

Μόλντε – Μπριζ

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Φενέρμπαχτσε

Στουρμ – Λιλ

Μακάμπι Χάιφα – Φιορεντίνα

Σερβέτ – Πλζεν.

Ολυμπιακος – Αστερας Τριπολης Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News