Αρης – Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/02)

Αρης – Βολος Live Streaming

Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα θέλει ο Άρης κόντρα στον πιεσμένο Βόλο.

Αρης – Βολος Live Streaming | Aris Live Streaming:

Άρης εναντίον Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου ο Άρης περιμένει τον Βόλο για να συνεχίσει ακάθεκτος την πορεία του.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου με το «τρίποντο» στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο (0-2) συμπλήρωσε επτά αγώνες αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις και εξασφάλισε με κάθε επισημότητα την είσοδό του στα Playoffs, όντας σταθερά στην 5η θέση με 38 βαθμούς.

Να δώσει συνέχεια

Έπειτα από σερί έξι αγώνων μακριά από τη Θεσσαλονίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Άρης επιστρέφει στο «σπίτι» του. Μάλιστα για πρώτη φορά με την υποστήριξη του κόσμου του μετά το τέλος των μέτρων της κυβέρνησης.

Σίγουρα το ιδανικό για τους «κίτρινους» είναι να συνδυάσουν αυτή την επιστροφή με «τρίποντο» ώστε να διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο την ψυχολογία τους ενόψει των Playoffs που είναι προ των πυλών, αλλά και της ρεβάνς με τον Παναιτωλικό που πλησιάζει.

Εκεί οι Θεσσαλονικείς καλούνται να εξασφαλίσουν και τυπικά το εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου και την μονομαχία με τον Παναθηναϊκό για τον τίτλο στον δεύτερο τη τάξει θεσμό, ωστόσο προηγείται η αναμέτρηση με τους Βολιώτες που «καίγονται» για αποτελέσματα.

Για τον Βόλο κανένα παιχνίδι και κανένας βαθμός δεν περισσεύει. Οι Θεσσαλοί έμειναν στους 17 βαθμούς μετά την ήττα από τον ΠΑΣ (1-2), η οποία διέκοψε σερί τριών ισοπαλιών (2-2 με Πανσερραϊκό, 1-1 με Παναιτωλικό, 0-0 με Κηφισιά) και αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Άνχελ Λόπεθ στην τεχνική ηγεσία.

Μετά τους τίτλους τέλους στη δεύτερη θητεία του Ισπανού τεχνικού, ο Βόλος έδωσε τα ηνία στον Χρήστο Κόντη. Θα έχει στο πλευρό του τον Αλέξανδρο Τζιόλη για να οδηγήσουν την ομάδα στην κρίσιμη συνέχεια της σεζόν.

Η σύντομη προϊστορία των δύο ομάδων στη μεγάλη κατηγορία (11 αγώνες) δεν περιλαμβάνει κάποια ισοπαλία. 8 νίκες έχει πανηγυρίσει ο Άρης και 3 ο Βόλος αντίστοιχα, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν 4/4 στο τελευταίο καρέ αγώνων.

Αρης – Βολος Live Streaming: To πλάνο ενδεκάδας του Μάντζιου κόντρα στον Βόλο

Ο Άρης ψάχνει την δεύτερη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα. O Άκης Μάντζιος καταστρώνει τα σχέδιά του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ώρα αποφάσεων για τον Άκη Μάντζιο ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο το Βόλο.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων δύσκολα θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Aλλά κάποιες είναι απαραίτητο να συμβούν. Όπως για παράδειγμα αυτή του Οντουμπάτζιο που επιστρέφει στα πλάνα. O Φεράρι να έχει προβάδισμα έναντι του Μοντόγια για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν τα εξής σενάρια. Εάν ο Βέλεθ παίξει δίπλα στον Μπράμπετς, τότε ο Βερστράτε θα πλαισιώσει τους Νταρίντα-Γκαρθία στη μεσαία γραμμή. Εάν ο πρώτος όμως επιλεχθεί πάλι για τα χαφ, τότε ο Ρόουζ θα είναι μαζί με τον Τσέχο.

Ο Σαβέριο αναμένεται να επιστρέψει στα εξτρέμ μαζί με τον Σουλεϊμάνοφ. O Μορόν θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Προς ΟΑΚΑ και με κόσμο ο τελικός Κυπέλλου!

Τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν θεαματικά μέσα σε λίγες ώρες, ίσως και δευτερόλεπτα, στη διαδικασία των πέναλτι και όχι μόνο…

Προφανώς και δεν υπήρχε σοβαρή πιθανότητα από άποψης λογικής, ασφάλειας και μετακίνησης να διεξαχθεί ο τελικός στο Ολυμπιακό Στάδιο εφόσον συμμετείχαν δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού όμως σε συνδυασμό με τη δίψα των φίλων του Άρη να βρεθούν σε έναν τελικό μετά από 14 χρόνια βάζει πλέον σε δεύτερη μοίρα την πιθανότητα να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας που θα κρίνει τον φετινό Κυπελλούχο Ελλάδος.

Στην ΕΠΟ ήδη υπήρχε σοβαρός προβληματισμός. Η εικόνα του περυσινού τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σε άδειο γήπεδο στον Βόλο δεν περιποιούσε τιμή για κανέναν, αλλά αναγκαίο κακό.

Στο τραπέζι λοιπόν μπαίνουν εδώ και λίγες ώρες νέα δεδομένα. Το πρωί της Παρασκευής ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα ότι το ΟΑΚΑ επαναλειτουργεί με ασφάλεια και μπορούν να διεξαχθούν πάσης φύσεως αγώνες, συναυλίες και αθλητικά γεγονότα.

Αν οι δύο φιναλίστ συμφωνήσουν τότε ο κύβος ερρίφθη

Ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ με μαζική παρουσία μάλιστα κόσμου.

Το Ολυμπιακό Στάδιο είναι το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας. Το μοναδικό ίσως που μπορεί να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμο με ασφάλεια και μεγάλες νεκρές ζώνες. Από την άλλη είναι και το μοναδικό που μπορεί να ικανοποιήσει τη δίψα όλων να δώσουν το παρών. Κι αν ο Παναθηναϊκός συμμετείχε πρόπερσι στον τελικό ή ήταν παρών και το 2014, έχοντας δυο κατακτήσεις, αντιλαμβάνεται κανείς τι σημαίνει για τον μέσο φίλαθλο του Άρη να βρεθεί σε έναν τελικό κι όχι απλά να τον παρακολουθήσει από την τηλεόραση.

Αν οι δυο ομάδες δώσουν τα χέρια και συμφωνήσουν ότι ανάμεσα στο κεκλεισμένων των θυρών στον Βόλο – εκεί όπου και η Αστυνομία και η τοπική αρχή δεν δέχεται να γίνει με κόσμο για λόγους ασφαλείας – και την επιλογή τελικού με 50.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ, είναι μάλλον προτιμότερο το δεύτερο, τότε αυτόματα θα λύσουν και τα χέρια της ΕΠΟ που για λόγους πρεστίζ, προσμονής, δυναμικής και εσόδων προτιμά ασφαλώς την προφανή λύση.

Το Παγκρήτιο και το Παμπελοποννησιακό για διαφορετικούς λόγους δεν πληρούν προϋποθέσεις. Ουσιαστικά το ΟΑΚΑ μοιάζει πλέον με ασφαλή μονόδρομο για όλους.

Απομένει βέβαια να σφραγίσει ο Άρης το εισιτήριο της πρόκρισης στη ρεβάνς της 06/03. Τότε, θα εκκινήσουν και επίσημα οι συζητήσεις, να ζυγιστούν όλα τα δεδομένα. Το πράσινο φως της κυβέρνησης και της ΕΛ.ΑΣ θα συνδυάσει την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ με ένα αθλητικό γεγονός πανελλήνιας εμβέλειας και λάμψης.

Η αυστηροποίηση άλλωστε των μέτρων ασφαλείας και οι καμπάνες που ακούγονται ακόμα και για μια κροτίδα ενισχύουν την πιθανότητα να συμβάλουν όλοι σε έναν τελικό με κόσμο και χωρίς έκτροπα που θα αποτελούν νέο πισωγύρισμα ενόψει και των επόμενων τελικών.

Αρης – Βολος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News