Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/02)

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming

Να περάσει από την έδρα της Λαμίας και να συνεχίσει στην κορυφή θέλει η ΑΕΚ.

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming | AEK Live Streaming:

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία (19:00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είναι δεδομένο πως θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο για να κάνει το back to back στη Super League.

Μετά το άνετο 3-0 επί της Κηφισιάς, η «Ένωση» παρέμεινε αήττητη για πέμπτο σερί ματς. Ταυτόχρονα, εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτήν την στιγμή, η ΑΕΚ είναι 1η με 52 βαθμούς, όμως είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει νέες νίκες. Θέλει να κρατήσει πίσω της την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου (51β.), τον Παναθηναϊκό (51β.) και τους Πειραιώτες, που είναι 4οι με 47 βαθμούς.

Ξανά με προβλήματα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει πιθανότατα στον Λιβάι Γκαρσία. Δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες και ίσως προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Επίσης, εκτός ενδέχεται να παραμείνει ο Γεράσιμος Μήτογλου. Όμως το θετικό για το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ είναι πως επιστρέφουν οι Έκι Πόνσε και Ντομαγκόι Βίντα. Μάλιστα, ο Αργεντινός φορ και ο Κροάτης στόπερ θα βρουν θέση στην ενδεκάδα. Μαζί τους οι Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Πήλιο, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Πισάρο και Τσούμπερ.

Στην άλλη μεριά, η Λαμία θα κυνηγήσει ακόμα ένα σπουδαίο αποτέλεσμα μετά το πρόσφατο 2-2 στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μέτρησε νωρίτερα 4 νίκες. Αυτήν την στιγμή φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς. Με βάση μάλιστα την εικόνα της, η Λαμία θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί για να συμπληρώσει το «παζλ» των πλέι-οφ. Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στο -4 με 30 βαθμούς.

Ο Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Καρλίτος. Ο Ισπανός συμπλήρωσε κάρτες και έτσι θα στερήσει από την ομάδα του το μεγαλύτερο επιθετικό της «όπλο». Ο έμπειρος επιθετικός μετρά μέχρι στιγμής 10 γκολ κι 4 ασίστ σε 21 παιχνίδια στη Super League. Εκτός φυσικά και ο Μαρτίνες, που αποβλήθηκε στο πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming: «Στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ ο Σιμάνσκι»

H Τράμπζονσπορ είναι μια από τις τουρκικές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ.

Συνέχεια δίνουν τα τουρκικά δημοσιεύματα στο ενδιαφέρον ομάδων της γειτονικής χώρας για τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός μέσος της ΑΕΚ φέρεται να απασχολεί τουρκικές ομάδες.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Taka Gazete, η Τράμπζονσπορ είναι μια από αυτές.

Η ομάδα της Τραπεζούντας ρίχνει συχνά το βλέμμα στην ελληνική αγορά. Ο 28χρονος διεθνής χαφ της Ένωσης βρίσκεται στη λίστα της ενόψει του καλοκαιριού. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο προπονητής της ο Αβτσί ενδιαφέρεται για πολυδιάστατους παίκτες όπως ο Σιμάνσκι. Εκτιμάται πως η τιμή του είναι στα 3,5 εκατ. ευρώ. Από την ΑΕΚ πάντως δεν πρόκειται να συζητήσουν πρόταση κάτω από 5 εκατ. ευρώ.

Βεβαίως, γίνεται αναφορά στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Πολωνός με την ΑΕΚ έως το 2027, αλλά και στον κομβικό ρόλο που έχει στην ομάδα του Αλμέιδα.

Η ανάρτηση-κάλεσμα Τσατάλη στους οπαδούς για το ματς της ΑΕΚ Β’

Με ανάρτησή του στα social media ο Τάσος Τσατάλης καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό της ΑΕΚ Β’ στο ματς με τον Ηρακλή.

«Η ΑΕΚ Β΄ δεν υπάρχει μόνο για να υπάρχει και φέτος γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να είναι ξεκάθαρο αυτό το μήνυμα. Πλέον είμαστε στην τελική ευθεία μιας δύσκολης σεζόν και η ομάδα έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Την συμμετοχή της στα play offs. Το ματς με τον Ηρακλή την Κυριακή (25/2) στις 15.00 στο δεύτερο αγωνιστικό μας Σπίτι, το Σεραφείδειο, θα είναι καθοριστικό για την επίτευξη αυτού του στόχου. Απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο με βαρύ όνομα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τσατάλης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση Τσατάλη:

Η ΑΕΚ Β΄ δεν υπάρχει μόνο για να υπάρχει και φέτος γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να είναι ξεκάθαρο αυτό το μήνυμα. Πλέον είμαστε στην τελική ευθεία μιας δύσκολης σεζόν και η ομάδα έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Την συμμετοχή της στα play offs. Το ματς με τον Ηρακλή την Κυριακή (25/2) στις 15.00 στο δεύτερο αγωνιστικό μας Σπίτι, το Σεραφείδειο, θα είναι καθοριστικό για την επίτευξη αυτού του στόχου. Απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο με βαρύ όνομα.

Η ΑΕΚ Β΄, η ομάδα μας, έχει ανάγκη την παρουσία μας δίπλα της νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και πρέπει να την έχει. Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να ξεχωρίζει όπου συμμετέχει. Έχει τα φόντα για βάλει την σφραγίδα της ως το τέλος της φετινής κούρσας σε ένα δύσκολο κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα έχουν ανάγκη την Κυριακή να κοιτάξουν στην κερκίδα και να δουν τον κόσμο της ΑΕΚ μαζί τους. Όλοι στο Σεραφείδειο την Κυριακή, μετά την νίκη της πρώτης ομάδας στην Λαμία το Σάββατο.

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming: «Εχουν ψωμοτύρι να ξεπερνούν τα όρια»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, απάντησε σε όσα λέγονται για το γεγονός ότι ο Καρλίτος θα εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών στο παιχνίδι της Λαμίας με την «Ένωση».

Η ανάρτηση του Γιάννη Καραλή:

«Επειδή το να ξεπερνούν τα όρια κάποιοι το έχουν για ψωμοτύρι…

Γιατί είναι σωστό και λογικό ποδοσφαιρικά να μη δηλωθεί παίκτης της Λαμίας με κάρτες στο ματς με την ΑΕΚ και να δηλωθεί σε άλλο ματς; Με ποιο κριτήριο βλέπουμε ως τώρα να κάνουν αυτές τις επιλογές οι ομάδες εκτός πρώτης πεντάδας; Τους βάζουν να παίζουν με τους διεκδικητές του τίτλου και τους αφήνουν να εκτίουν σε άλλα ματς;

Υπάρχουν – μια που το έφερε η κουβέντα- άλλοι πολύ βασικοί από την ίδια ομάδα που έχουν κάρτες, θα παίξουν με την ΑΕΚ και δηλώθηκαν για το ματς με τον ΠΑΟΚ; Υπάρχουν, είναι η απάντηση…

Μήπως θεωρούν οι προπαγανδιστές πιο λογικό να δηλωθεί βασικός παίκτης της Λαμίας με τον Ατρόμητο που θεωρητικά είναι το πιο βατό από τα τρία ματς που έχει να παίξει ως το τέλος;

Με την ευκαιρία να κάτσουμε και να δούμε γενικώς σε πόσες περιπτώσεις και πόσοι βασικοί παίκτες που έχουν κάρτες, έχουν δηλωθεί από ομάδες εκτός πρώτης 5άδας σε ματς με τους διεκδικητές του τίτλου ( και ειδικά από την Λαμία σε ματς με τους ανταγωνιστές της ΑΕΚ για τον τίτλο); Θα ντραπείτε ( ; ) αν κάτσετε και τα καταγράψετε. Ήμαρτον με τις αθλιότητες σας πλέον…».

Λαμια – ΑΕΚ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News