Φερεντσβαρος – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/02)

Φερεντσβαρος – Ολυμπιακος Live Streaming

Να κλειδώσει την πρόκριση στην Ουγγαρία θέλει ο Ολυμπιακός.

Φερεντσβαρος – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Η Φερεντσβάρος υποδέχεται τον Ολυμπιακό (22:00) στη Βουδαπέστη στη ρεβάνς των Playoffs του Conference League, με φόντο την πρόκριση στους «16».

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχοντας προβάδισμα χάρη στη νίκη με 1-0 στον πρώτο αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» δοκιμάζεται στη ρεβάνς της Ουγγαρίας με στόχο να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα και να πάρει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης, συνεχίζοντας το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να συνδυάσουν με μεγάλες νίκες τα πρώτα παιχνίδια με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο, καθώς στο ντεμπούτο του ήρθε η νίκη στο Φάληρο (1-0) με το γκολ του Ελ Καμπί στα τελευταία λεπτά, το οποίο χωρίζει τις δύο ομάδες στη μάχη για την πρόκριση.

Να συνεχίσει με πρόκριση

Στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα και να συνεχίσει στους «16» του Conference League, έχοντας την ψυχολογία του στα ύψη έπειτα από καιρό.

Μετά τη νίκη στο πρώτο ματς επί της Φερεντσβάρος ήρθε και το ευρύ 1-4 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα που αναπτέρωσε και τις ελπίδες για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και μια εμφάνιση που ανέβασε ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση ενόψει της εκτός έδρας αποστολής απέναντι στους πρωταθλητές Ουγγαρίας.

Παράλληλα η παράδοση είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, καθώς στις 25 περιπτώσεις που πήγε σε εκτός ρεβάνς ευρωπαϊκών κυπέλλων με νίκη στο πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση στις 20.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 10 σερί προκρίσεις με αυτόν τον τρόπο.

Αντίθετα η Φερεντσβάρος σε 23 περιπτώσεις ήττας εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι έχει καταφέρει να την ανατρέψει μόλις 3 φορές και τελευταία φορά το πέτυχε το 1994 εις βάρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς στο Φάληρο υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα στη διοργάνωση, έπειτα από 8 νίκες και 4 ισοπαλίες σε προκριματικά και όμιλο και στοχεύει στην ανατροπή για να προκριθεί, με επιπλέον όπλο τη δύναμη της κατάμεστης έδρας της.

Φερεντσβαρος – Ολυμπιακος Live Streaming: Sold out το ματς

Κατάμεστη θα είναι την Πέμπτη (22/2, 22:00) η «Groupama Arena» για το Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός.

Ανοιχτή παραμένει η πρόκριση για τους «16» του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φερεντσβάρος, με το 1-0 του πρώτου αγώνα να δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά. Οι Ούγγροι ωστόσο είναι πεπεισμένοι ότι θα κάνουν την ανατροπή και θα πάρουν το εισιτήριο για τη συνέχεια της διοργάνωσης, με τους οπαδούς να εξαντλούν τα εισιτήρια του αγώνα.

Ο πρόεδρος του ουγγρικού συλλόγου Γκάμπορ Κουμπάτοφ, ανακοίνωσε μέσω των social media πως η «Groupama Arena» θα είναι κατάμεστη την Πέμπτη, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Το γήπεδο της Φερεντσβάρος κατασκευάστηκε πριν από 10 χρόνια. Έχει χωρητικότητα 22.000 θεατών, με το sold out για το ματς με τον Ολυμπιακό να είναι γεγονός. Εισιτήρια έχουν πάρει και οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στις εξέδρες.

Ο Elite Τουρπέν στο Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός

Κορυφαία σφυρίχτρα στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία, για τον ενδιάμεσο γύρο του Conference League.

Ο Κλερμέν Τουρπέν, από την κατηγορία Elite της UEFA θα σφυρίξει τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος. οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο.

Γνώριμός μας ο Γάλλος ρέφερι, στο παρελθόν σφύριξε τους αγώνες Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1, Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1. Επίσης, έχει σφυρίξει και δύο ελληνικά ντέρμπι, το ΠΑΟΚ-Άρης 0-0 (19/7/20) και το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2 (28/6/20).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νικολάς Ντανός, Ερβάν Φινζέν, 4ος ο Ρούντι Μπουκέ. Στο VAR οι Ζερόμ Μπρισάρ, Γουίλι Ντελαζό.

Φερεντσβαρος – Ολυμπιακος Live Streaming: Το κλειστό τριετές συμβόλαιο και η… πόρτα στον Πασκάλ Γιάνσεν

Τι κυκλοφορεί στην ολλανδική πιάτσα των ατζέντηδων για τον 51χρονο προπονητή. Το ταξίδι εξπρές στην Ελλάδα και τις συζητήσεις με την πειραϊκή ομάδα.

Τι κι αν ο Πασκάλ Γιάνσεν ήρθε στην Ελλάδα και συζήτησε δια ζώσης με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας, μετά το “game over” του Κάρλος Καρβαλιάλ;

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν πήρε το χρίσμα του νέου προπονητή των «ερυθρόλευκων» και προϊόντος του χρόνου, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποτέλεσε τον «εκλεκτό» για τον πάγκο της πειραϊκής ομάδας.

Δεδομένου μάλιστα πως ο κόουτς – Μεντιλίμπαρ μετράει «δύο στα δύο» επί των ημερών του στο Ρέντη και μάλιστα με ηχηρές νίκες και εμφανίσεις υψηλών..στροφών κόντρα σε Φερεντσβάρος και ΠΑΟΚ, μάλλον έχει ήδη ξεχαστεί το ταξίδι – εξπρές του Πασκάλ Γιάνσεν στην Ελλάδα και οι κατ΄ιδίαν επαφές με τον Ολυμπιακό.

Ο Νέιθαν Φαν Κούπερεν που είναι ο ατζέντης του Ολλανδού τεχνικού, σχολιάζοντας τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό δήλωσε:

«Είναι αλήθεια ότι υπήρξε συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Ωστόσο αποφασίσαμε συνειδητά να αρνηθούμε την πρόταση του Ολυμπιακού, διότι είναι αρκετά ανήσυχα τα πράγματα στον ελληνικό σύλλογο».

Μια φορά κι έτσι για την ιστορία της υπόθεσης ας σημειώσουμε όσα ψιθυρίζονται επί του θέματος στην ολλανδική πιάτσα των ατζέντηδων:

ο Γιάνσεν ήρθε…διαβασμένος στη χώρα μας. Σχετικά με τη μεγάλη συχνότητα και την ευκολία με την οποία ο Ολυμπιακός αλλάζει προπονητές. Για αυτό, φέρεται να αξίωσε κλειστό τριετές συμβόλαιο προκειμένου να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στο Ρέντη.

Το συγκεκριμένο project – τριετίας με πρωταγωνιστή τον 51χρονο κόουτς, δεν…συγκίνησε τους παροικούντες την Πλατεία Αλεξάνδρας. Έτσι, δεν αποδείχτηκε της μοίρας γραφτό ο άλλοτε προπονητής της Άλκμααρ να πιάσει δουλειά στους Πειραιώτες.

Φερεντσβαρος – Ολυμπιακος Live Streaming: «Κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό στην Βουδαπέστη»

Για την «καυτή» αμτόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Φερεντσβάρος μίλησε ο Μαρκίνιος.

Εν όψει του αγώνα, ο Μαρκίνιος μίλησε στην εφημερίδα «Nemzeti». Με τις δηλώσεις του… προειδοποιεί τον Ολυμπιακό γι’ αυτό που θα αντιμετωπίσει στην «Groupama Arena».

«Η ρεβάνς είναι εδώ! Μεγάλη ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και στην Αθήνα. Αλλά, όλοι να είναι σίγουροι ότι θα είναι ακόμα περισσότερο στην Groupama Arena. Ο Φερεντσβάρος έχει οπαδούς όπως κανένας άλλος σύλλογος στην Ευρώπη. Είδαμε πόσος κόσμος μας συνόδευσε στον Πειραιά. Και μπορούν να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην έδρα μας. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, είναι καθήκον μας να πάρουμε το μέγιστο από τον εαυτό μας στο γήπεδο. Κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη. Ο αγώνας στον Πειραιά ήταν ιδιαίτερος. Στο γήπεδο, ένιωθα ότι δεν μπορούσες να χάσεις ούτε στιγμή. Δεν υπήρχε ρελαντί, έπρεπε να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια. Είναι σπάνιο να έχεις τέτοιο ματς, όταν κάθε μικρή κίνηση μετράει. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά ήμασταν άξιοι αντίπαλοι.

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα. Μετά το ματς, ήμουν ιδιαίτερα θυμωμένος. Ήταν σημαντικό να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στην Ελλάδα. Να μην χρειαστεί να πάμε στο δεύτερο σκέλος με μειονέκτημα. Δυστυχώς χάσαμε τη συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι βρήκαν κενό από τα πλάγια. Θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει το μηδέν. Αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα, αρκετοί βασικοί παίκτες ήταν κουρασμένοι».

Φερεντσβαρος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News