Ατρομητος – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/02)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ Live Streaming

Νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν Ατρόμητος και Άρης.

Ατρομητος – Αρης Live Streaming | Aris Live Streaming:

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη στο Περιστέρι (19:30) για την 23η αγωνιστική της Super League.

Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, με τον Ατρόμητο να περιμένει τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι του Σάσα Ίλιτς στοχεύουν στην επιστροφή τους στις νίκες, καθώς μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες, έχοντας απωλέσει το αήττητο σερί τους και έχουν μείνει κολλημένοι στους 23 βαθμούς, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τις ελπίδες τους για είσοδο στα Playoffs.

Πλέον ο Ατρόμητος θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο την κανονική περίοδο ώστε παράλληλα να μην έχει και… μπελάδες με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα Playouts, παίρνοντας άλλο ένα αποτέλεσμα απέναντι στους πέντε «μεγάλους», μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (3-2) και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (0-0), αμφότερα εντός έδρας.

Στην άκρη για λίγο το Κύπελλο

Στην αντίπερα όχθη ο Άρης δοκιμάζεται στο Περιστέρι με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία. Αιτία είναι η νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με το γκολ του Βέλεθ (0-1), στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα του Άκη Μάντζιου προ των πυλών του πρώτου της τελικού στον θεσμό μετά το 2010, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο της σεζόν.

Όσον αφορά τον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος οι Θεσσαλονικείς με 35 βαθμούς βρίσκονται στην 5η θέση, στο +2 από την Λαμία και στο +6 από τον 7ο Αστέρα Τρίπολης και καλούνται να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα και χωρίς περαιτέρω άγχος το εισιτήριο για την εξάδα.

Ο Άρης προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες εκτός έδρας (1-1 με Πανσερραϊκό, 0-0 με ΠΑΣ Γιάννινα) κι έπειτα από τη νίκη στο Αγρίνιο που τον φέρνει πιο κοντά στον τελικό του κυπέλλου, θέλει να πανηγυρίσει «διπλό» και στο πρωτάθλημα, παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ατρόμητος επικράτησε (1-3) σπάζοντας αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη (0-2-4), με τους «κίτρινους» να έχουν πέντε σερί ματς στο Περιστέρι χωρίς ήττα..

Ατρομητος – Αρης Live Streaming: «Kανείς στo Περιστέρι, να πρoστατεύσoυμε την oμάδα μας»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να μην μεταβεί στο Περιστέρι ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο (17/2, 19:30), εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, μετά την σχετική απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωση της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μετά την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, καλεί τον κόσμο της ομάδας μας ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΕΙ αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μην δώσουμε δικαίωμα για κανένα λόγο.

Πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον του ΑΡΗ».

Μάνου Γκαρθία: «Να κλείσει η χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Για τη νίκη του Άρη στο πρώτο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό:

«Ήταν σημαντική η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι, κάναμε ένα πρώτο βήμα, αλλά τους χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας στον επαναληπτικό και τους φιλάθλους μας για να καθαρίσουμε την πρόκριση».

Για την κατάσταση που βρίσκεται και για την ασίστ του στο γκολ του Βέλεθ:

«Μέρα με την μέρα νιώθω ολοένα καλύτερα, υπήρχε πολλή δουλειά στο παρελθόν απ’ όλους σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που ήταν για ‘μένα. Πλέον το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να συνεχίσω την δουλειά για να βελτιώνομαι συνεχώς και να βρω τα πατήματα μου που ξέρω. Χάρηκα που έπαιξα στο Αγρίνιο και που είδα κόσμο στις κερκίδες. Τώρα ανυπομονώ να δω τον κόσμο μας και στο δικό μας το γήπεδο και να το απολαύσουμε όλοι μαζί».

Για το πρωτάθλημα και αν πρέπει να περιμένει το Κύπελλο:

«Μπορεί να φαίνεται πως σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο και τον τελικό. Αλλά έχουμε μπροστά μας για το πρωτάθλημα σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να σκεφτούμε και να επικεντρωθούμε σε αυτά. Έχουμε δείξει σαν ομάδα πως μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο, γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ. Το πρόβλημα μας είναι πως στα μικρά παιχνίδια έχουμε ένα ζήτημα, γιατί χάσαμε πολλούς βαθμούς, αλλά θέλω να πιστεύω πως στη συνέχεια θα ανακτήσουμε τους χαμένους βαθμούς, γιατί μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το ποιο είναι το όνειρό του στο τέλος της σεζόν:

«Ξέρετε την απάντηση μου. Μακάρι να κλείσει η χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Γιατί είναι ένας στόχος που τον θέλουμε όσο τίποτα άλλο, αλλά και οι φίλαθλοι μας. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και όταν φτάσουμε εκεί θα δούμε πως θα πάει το πράγμα».

«Η Χράντετς ενδιαφέρεται για τον Νταρίντα»

Η Χράντετς Κράλοβε θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Βλαντιμίρ Νταρίντα.

«Θα λάβει η Hradec Králové τεράστια ενίσχυση; Οι Votroci ασχολούνται με την πιθανή άφιξη του πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας Vladimír Darida, ο οποίος θα ήθελε να εγκατασταθεί στην Τσεχία. Τις πληροφορίες έφερε η ιστοσελίδα iSport. Η μεταγραφική περίοδος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη ολοκληρώσει τα ρόστερ τους για την ανοιξιάτικη σεζόν. Αλλά η Hradec Králové υπολογίζει την άφιξη ενός παίκτη, που θα ήταν τεράστια ενίσχυση την τελευταία στιγμή.

Είναι ο Vladimír Darida, “μαθητής” της Viktoria Plzeň, ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια στη Χέρτα. Μάλιστα για ένα διάστημα ήταν αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Τσεχίας. Τις πληροφορίες έφερε η ιστοσελίδα iSport. Υπήρχαν εικασίες για την άφιξή του στο Χράντετς πριν το τέλος του στη Χέρτα. Αλλά εκείνη την περίοδο αποφάσισε να πάει να κερδίσει χρήματα στην Ελλάδα, όπου αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στον Άρη Θεσσαλονίκης”.

«Παίζει τακτικά για τον σύλλογο, αλλά στα 33 του θα ήθελε να εγκατασταθεί στην Τσεχία. Θέλει να χτίσει ένα σπίτι κοντά στο Hradec Králové, όπου θέλει να ζήσει με την οικογένειά του. Ο κύριος λόγος για την επιστροφή στην Τσεχική Δημοκρατία είναι επομένως σαφής. Η Viktoria Plzeň θα μπορούσε επίσης να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του, ο Darida είναι κατανοητό ότι δεν θέλει να μετακινηθεί μακριά και η Hradec είναι λογική επιλογή γι’ αυτόν.

Αυτό ακόμη και στην περίπτωση που θα έπρεπε να περικόψει σημαντικά τα οικονομικά του δεδομένα. Όμως, έχει βγάλει πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του και δεν χρειάζεται να κυνηγήσει κάτι. Περισσότερες λεπτομέρειες για την πιθανή άφιξη δεν είναι ακόμη γνωστές. Το συμβόλαιο του Darida λήγει το καλοκαίρι του 2025. Οπότε η Hradec θα έπρεπε πιθανότατα να επενδύσει κάποια χρήματα στον Darida».

Ατρομητος – Αρης Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News