ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/02)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming

Να συνεχίσει στην κορυφή θέλει ο ΠΑΟΚ, να παραμείνει ζωντανός θέλει ο Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | PAOK – Olympiacos Live Streaming:

Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:30) για την 23η αγωνιστική της Super League.

Σπουδαία αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (20:30), σε μία… μάχη με τεράστιο ενδιαφέρον στη μάχη για την κορυφή της Super League.

Και οι δύο μόνο νίκη θέλουν

Οι γηπεδούχοι (51β.) έχουν μπροστά τους τη ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να ανατρέψουν την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς, όμως πρέπει να εστιάσουν και στο ματς με τον Ολυμπιακό, αφού επιθυμούν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League και να κρατήσουν πίσω τους τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Γιάννη Κωνσταντέλια, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, ενώ μοναδική απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου Τάισον. Με βάση τα δεδομένα, η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Ότο, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μέιτε, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Τόμας, με τους Ντεσπόντοφ, Κεντζιόρα, Σαμάτα να διεκδικούν επίσης θέση στο αρχικό σχήμα.

Στην άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Τούμπα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Το ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση και με μεγάλη νίκη (1-0) στο πρώτο ματς των πλέι-οφ των Europa Confefence League κόντρα στη Φερεντσβάρος. Οι Πειραιώτες (44β.) έδειξαν σοβαρό πρόσωπο και πλέον εστιάζουν στο να κυνηγήσουν το διπλό στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα τους επιτρέψει να μπουν ξανά στο παιχνίδι της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια της Super League.

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε μικρές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Ρέτσος, Ναβάρο, Ποντένσε και Αλεξανδρόπουλος διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα. «Σίγουροι» θεωρούνται οι Πασχαλάκης, Κάρμο, Ορτέγκα, Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Καμπί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ματς του πρώτου γύρου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το εμφατικό 4-2 του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ, νωρίτερα, προηγήθηκαν δύο συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού (1-0 στην Τούμπα, 3-1 στο Φάληρο).

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Καταθέτει έφεση για Τάισον!

«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών σε Τάισον και Μπακασέτα. Ο ΠΑΟΚ προχωρά σε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για την τιμωρία του Βραζιλιάνου.

Γνωστή έγινε η απόφαση της τιμωρίας για Τάισον και Μπακασέτα που αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μετά την αψιμαχία που είχαν. Αμφότεροι, τιμωρήθηκαν με ποινή δύο αγωνιστικών. Ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστούν ούτε στη ρεβάνς της Λεωφόρου.

Ο Βραζιλιάνος θα χάσει και το κομβικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (18/2) στο γήπεδο της Τούμπας. με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να προχωρά σε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με στόχο να «ρίξει» την ποινή τιμωρίας.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα μεγάλο «πλήγμα» για τους Θεσσαλονικείς δεδομένης της σημασίας που έχουν τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν σε συνδυασμό με την ποιότητα του Τάισον και της προσφοράς του μέσα στο γήπεδο.

Πάνω από 450 έλεγχοι ταυτοπροσωπίας στην Τούμπα – Καμία παράβαση

Άριστα πήρε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο ματς ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό. Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 450 έλεγχοι ταυτοπροσωπίας και δεν βρέθηκε ούτε μια παράβαση!

Με νέα μέτρα επέστρεψε ο κόσμος στα γήπεδα μετά το δίμηνο «λουκέτο» της Κυβέρνησης στις εξέδρες. Όπως ήταν ήδη γνωστό, ενόψει του πρώτου ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη με κόσμο, η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ισχυρή τόσο εντός όσο και πέριξ του γηπέδου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρο Τσαϊρίδη, περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας βρέθηκαν περίπου 300 αστυνομικοί, πραγματοποιώντας ελέγχους ταυτοπροσωπίας.

Για την ακρίβεια, όπως προκύπτει από το αστυνομικό ρεπορτάζ, έγιναν πάνω από 450 έλεγχοι, χωρίς να βρεθεί παράβαση!

Όπως σημείωναν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, είναι ένα δείγμα ότι ο κόσμος δείχνει να αντιλαμβάνεται -ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί με την υπάρχουσα κατάσταση- την ανάγκη να προφυλαχθεί η Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Ιστορικό το γκολ του Ελ Κααμπί

Το γκολ του Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Φερεντσβάρος έγραψε τη δική του ιστορία.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχετο «χρυσό» γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Φερεντσβάρος. Δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους «ερυθρόλευκους» για την πρόκριση στους «16» του Conference League. Το τέρμα αυτό ήταν το πρώτο των Πειραιωτών στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση και ως εκ τούτου έχει ιστορική σημασία.

Ο Μαροκινός φορ αποδεικνύεται φέτος ως η πιο αξιόπιστη λύση του Ολυμπιακού στην επίθεση. Μετρά συνολικά 14 γκολ, τα έξι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι απειλεί την επίδοση του συμπατριώτη του Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει πετύχει 7 γκολ σε μια σεζόν στην Ευρώπη με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ελ Κααμπί έχει τουλάχιστον ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ακόμα μπροστά του. Τη ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος, προκειμένου να ισοφαρίσει ή να ξεπεράσει τα 7 ευρωπαϊκά τέρματα σε μια σεζόν.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: «Ήταν η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα»

Ο Σαντιάγκο Χέσε αναφέρθηκε στην οδηγία που έδωσε στους παίκτες ο Μεντιλίμπαρ, αλλά και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, τονίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος της νίκης επί της Φερεντσβάρος οφείλεται σ’ αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν η στιγμή κι η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Να συνεχίσουμε αυτό που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια, πως έχουμε ικανότητες. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και μπορέσαμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Όμως υπάρχουν πράγματά που πρέπει να βελτιώσουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι ώστε στη συνέχεια να είμαστε το ίδιο καλοί”.

Για το τι είπε ο Μεντιλίμπαρ στην ομάδα και ήταν πολύ ισορροπημένη: “Η κύρια οδηγία ήταν να μαρκάρουμε τους παίκτες που έβγαιναν από τα άκρα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλεονέκτημα. Να χρησιμοποιήσουμε ως κύριο εργαλείο μας τα γρήγορα κατεβάσματα. Να είναι συγκεντρωμένος ο καθένας στη δουλειά που έχει να κάνει. Ευτυχώς καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να ακολουθήσουμε αυτή την οδηγία. Με μία πολύ ωραία σέντρα του Ροντινέι καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Ήταν μία στιγμή για μας που νιώσαμε πολύ μεγάλη ικανοποίηση, έτσι όπως ακριβώς απαιτεί αυτός ο σύλλογος. Να τελειώσουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με μία νίκη κι έτσι θέλουμε να είναι κι η συνέχεια”.

Για την επιστροφή του κόσμο στα γήπεδα: “Μας είχε λείψει πάρα πολύ η στήριξη του κόσμου. Όλοι ξέρουν πως είμαστε πολύ δυνατοί όταν ο κόσμος μας είναι εδώ. Σήμερα νιώσαμε πολύ μεγάλη ώθηση. Πραγματικά ήταν ένα ωραίο συναίσθημα. Κι ένα πολύ μεγάλο μέρος της νίκης οφείλεται στη βοήθεια του κόσμου”.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

https://streamhunters.top/soccer

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News